1. Aurinkoenergiayhtiö
  2. Sähkölaitos

Yrityksen kirjoittama

Bij Blix Solar staan wij voor transparantie, eerlijk advies en oplossingen op maat voor uw situatie. Of u nu kiest voor één zonnepaneel of een complete energie-installatie, wij begeleiden u met zorg en kennis gedurende het hele proces. Wij streven naar een duurzame en efficiënte oplossing die aansluit bij uw wensen.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Professionele begeleiding van A tot Z!

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Blix Solar. Vanaf het eerste contact viel hun transparantie en eerlijke advies meteen op. Ze nemen echt de tijd om naar je situatie te kijken en bieden oplossingen op maat, zonder je iets op te dringen.

Wat ik vooral waardeer, is hun duidelijke communicatie en begeleiding gedurende het hele proces. Of het nu gaat om een kleine installatie of een volledig energiesysteem, je merkt dat ze werken met kennis van zaken en oog voor detail!

29. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

We zijn echt super tevreden over Blix…

We zijn echt super tevreden over Blix Solar. Alles is gewoon super snel gegaan, van de offerte tot de keuring van de zonnepanelen. Duidelijke communicatie en ze doen echt wat ze beloven.

Tijdens onze verbouwing hebben we met veel verschillende firma’s gewerkt, maar deze sprong er echt uit. Je merkt dat alles goed georganiseerd is en dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Eerlijk, als je nog twijfelt: niet doen. Gewoon voor Blix Solar gaan. Het is echt zo aangenaam om met een bedrijf te werken waar alles zonder gedoe verloopt. Echt een aanrader!

29. huhtikuuta 2026

Top offerte en prestatie

Vandaag hebben we, zoals afgesproken en na ontvangst van de beste offerte (uit de ontvangen 6) de jongens van BlixSolar mogen ontvangen die elk op zijn domein perfect werk heeft geleverd op een zeer klantvriendelijke manier. Top team onder leiding van Jordy en Max👍👍👍

31. maaliskuuta 2026

Top service!

De communicatie en service waren uitstekend van begin tot eind. Alle beloftes werden nagekomen en zelfs overtroffen. Een speciale dank aan Max en Philip voor hun fantastisch geleverde werk!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en kan hen zeker aanbevelen aan anderen. Ze waren steeds bereikbaar voor vragen en altijd bereid om te helpen.

Nogmaals bedankt voor het geweldige werk!

17. maaliskuuta 2026

Aanrader

Contact gehad voor zonnepanelen als Uitbreiding Uiteindelijk er niet gekocht omdat een andere provider dezelfde kon aanbieden wat me extra configuratie bespaarde. Anders zeker daar besteld. Vriendelijk, beleefd en kennis van zaken. Zelfs voor een klein projectje stak hij er moeite in. Aanrader!

25. helmikuuta 2026
Blix Solar-logo

Vastaus yritykseltä Blix Solar

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie woorden en de genomen tijd om deze review te schrijven! Fijn om te horen dat je onze aanpak, vriendelijkheid en advies toch zo positief hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of plannen voor een uitbreiding, dan helpen we je uiteraard graag verder. Veel succes met je project en bedankt voor de aanbeveling!

Super bedrijf

Super proper gewerkt en mee nagedacht over alles. Ik moest normaal een wachtbuis leggen omdat de stroomkast in het huis staat en de zonnepanelen op de garage liggen. Door hún oplossing was dit niet nodig.

5. helmikuuta 2026

Top service!

Top service! Zeker aan te raden!
Ben vooral onder de indruk over de service die ze geven. Bij vragen is er altijd iemand bereikbaar en komen ze heel snel met een oplossing of advies. Merci Blixsolar

1. kesäkuuta 2025

Zeer tevreden over Blix Solar

Zeer tevreden over Blix Solar! Ze hebben bij mij zonnepanelen en een thuisbatterij geplaatst zonder voorschot te vragen. Alles was snel en professioneel geïnstalleerd. Zeker een aanrader!

1. toukokuuta 2025

Topservice!

Heel fijne ervaring heb ik gehad met dit bedrijf. Van eerste tot laatste contact verliep alles zoals het hoort 👍

30. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin