Bjelin Sweden Arvostelua

1 272
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!

Saanut 4/5 tähteä

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Näytä lisää

1. Lattiaurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Hyvä

47 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Golvprov

Provbiten på golvet som vi ville se var i minsta laget.
Hade vi velat ha provbiten skickad så skulle fraktkostnaden på 600 kr avskräckt

17. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bjelin Sweden

Provbeställning via vår hemsida är tänkt för konsumentbeställningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka företagsbeställningar till ombud, vilket är varför vanlig fraktkostnad inte ligger som alternativ, men självklart tar vi inte 600kr för en provbit om man som arkitektfirma bara hör av sig till oss! 😊 Kontakta mina kollegor på arkitekt@bjelin.com så kommer du i kontakt med rätt personer som kan hjälpa dig med prover, information och annat material! 🤗

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk bra Service och material.

Fantastisk bra Service genom telefon.
Företaget kan sina produkter in och ut.

12. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Denis!
Vad roligt att höra att du har varit i kontakt med mina kollegor och fått den hjälp du behövde! Vi älskar våra produkter och våra kunder så vi vill hålla hög kompetens för att kunna hjälpa Er med alla möjliga frågor! 🤗 Välkommen åter!

17. huhtikuuta 2024

Hej Natalie!
Härligt att höra att leveransen har gått snabbt! Vi hoppas att proverna har hjälpt dig att göra ett lika snabbt och säkert beslut i vilket golv som är drömgolvet! Välkommen åter!

9. huhtikuuta 2024

Hej Lina!
Vad roligt att höra att det gick undan! Hoppas provet levde upp till förväntningarna och att vi hörs igen! Tack för att du beställde från bjelin.se - välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Beställde prover. Kom snabbt och till lågt pris(fraktkostnad)

2. huhtikuuta 2024

Hallå Nicke!
Vad kul att höra! Då hoppas jag att du hittade drömgolvet bland proverna! Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor framöver!

Snabb leverans på tillbehör

Vi har lagt lackat golv i ljus ek i hela huset. Snyggt och hållbart. Nu beställde vi deras rekommenderade golvvårdsprodukter

8. huhtikuuta 2024

Hej Rasmus!
Vad glada vi blir när vi hör att våra kunder tar väl hand om sina golv och använder rekommenderade produkter och tillbehör. "Ge golvet kärlek, så får du ett golv värt att älska!" brukar vi säga! Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt snabb leverans och bra…

Otroligt snabb leverans och bra bemötande från sales avdelningen. Nöjd med produkten.

3. huhtikuuta 2024

Hej Monique!
Vad roligt att höra att allt har gått bra! Jag kan se att vi också har haft kontakt och kunnat räta ut lite frågetecken kring översta plankan i paketen som ju är upp och nedvänd för att skydda golvet 🤗 hör av dig om du har fler frågor, vi finns här!

Snabb service

19. maaliskuuta 2024

Hej Kerstin!
Jättekul att höra! Och jag blir glad av att se att du även investerat i bra underhållsprodukter till dina golv! Det kommer medverka till vackra och glada golv under en lång tid framöver! Hör av dig om du behöver råd och stöd i underhållet eller har andra frågor som rör golven!

Saanut 5/5 tähteä

Köpt golv i omgångar och beställt…

Köpt golv i omgångar och beställt provbitar inför varje köp. Alltid superbra service och lösningsorienterat. Blixtsnabb kundservice!

24. maaliskuuta 2024

Hej Marcus!
Nu blev vi jätteglada här på kundservice! Underbart att höra att du är så nöjd med oss och våra produkter! Varmt välkommen åter!

22. maaliskuuta 2024

Hej Lars!
Vad roligt att höra att processen från beställning gått snabbt! Vi vet ju att det ofta är snabba ryck som gäller när man vill renovera hemma och har hittat drömgolvet! Kul att vi kunde leva upp till detta. Hör av dig om du har några frågor!

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick mina provbitar på golv fort

Jag fick mina provbitar på golv fort; det känns som ett mycket kvalitativt golv...

22. maaliskuuta 2024

Hej Stefan!
Vad roligt att höra! Hör gärna av dig om du har några frågor kring golven och de färger och sorteringar du har beställt! Välkommen åter!

Nöjd

Bra hjälp via kundtjänst, snabb leverans och god kvalité på levererat golv

10. maaliskuuta 2024

Hej Annika,
Vad roligt att höra! Vi hoppas att installationen av golvet har gått bra! Tveka inte att kontakta oss om det skulle dyka upp fler frågor framöver! Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

God service och snabb leverans av provbit

9. maaliskuuta 2024

Hej Johanna!
Vad roligt att höra! Vi hoppas att provet hjälpte dig framåt i processen och att vi får leverera drömgolvet till dig 🤗 Hör av dig om du har några frågor! välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Kunnig personal som kan guida mig i…

Kunnig personal som kan guida mig i mitt val av golv

3. maaliskuuta 2024

Hej Johan,
Vad roligt att höra att vi har kunnat hjälpa dig i din beslutsprocess! Hör av dig om du har fler frågor! Varmt välkommen åter!

Saanut 2/5 tähteä

Felbeställning av golv plus massa strul…

Felbeställning av golv plus massa strul vid returnering.

10. maaliskuuta 2024

Hej Charles Patrick,
Vad tråkigt att höra detta! Jag har försökt hitta ditt ärende för att se vad som har hänt men kan inte hitta någon kommunikation med dig. Du får jättegärna höra av dig till oss på support@bjelin.se så kan vi titta på ditt ärende och hjälpa dig vidare!

Mycket nöjd

Toppen, vänligt bemötande

7. maaliskuuta 2024

Hej Charlotte!
Vad roligt att höra! Vi hoppas att provet hjälpte dig framåt i beslutsprocessen och att produkten mötte dina förväntningar! Välkommen åter!

Fina golv

Fina golv, snabba svar

26. helmikuuta 2024

Hej Erik!
vad roligt att höra! Vi hoppas att proverna har varit till god hjälp i beslutsprocessen och att du har hittat drömgolvet i leveransen! Varmt välkommen åter!

Snabba leveranser och svar

Snabba leveranser och svar, trevligt bemötande. Mkt bra hjälp vid transportskada pga slarvig speditör, snabb ersättningsleverans!

4. maaliskuuta 2024

Hej Gbq,
Vad roligt att höra! Aldrig kul när något blir skadat i transporten, men härligt att höra att mina kollegor kunde hjälpa dig med detta snabbt och smidigt! Varmt välkommen åter!

Proffs o bra produkt

23. helmikuuta 2024

Hej Karl-Gunnar Claes!
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och vår produkt! Varmt välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin