Ordered a cat klösträd, which when it arrived was missing its rubber feet. Rather than sorting out some feet for us, customer service offered 20% off and told me to go contact the manufacturer. My tra... Näytä lisää
Jag beställde kattsand och några fler små grejer så att vikten blev över 20 kg. Då vi bor på en bilfri ö i skärgården finns det ingen hemleverans och ICA:n tar bara emot paket under 20 kg. När jag hör... Näytä lisää
Genom att välja denna leverantör och beställa dubbla 10 kilos säckar med veterinärfoder till min hund så sparar jag hundratals kronor jämfört mot mina vanliga/tidigare webshoppar jag använt mig av.... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 45 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Very happy with this company!
So many different products and cheaper prices!
Very fast delivery!
I highly recommend this company, I've been a costumer for years!
Har lagt en beställning som skulle…
Har lagt en beställning som skulle komma 260814, den har idag 290828 fortfarande inte kommit. Dåligt med information om vart hundmaten är och när den kommer.
Brukar vara nöjd annars men detta är riktigt dåligt.

Vastaus yritykseltä Bitiba
Förenad leverans och dålig service
Förenad leverans och dålig service. Bättre att satsa på Rusta, Jula, jem&fix istället med samma priser, bättre service och leverans

NI FÅR EN 10 FRÅN MIG
NI FÅR EN 10 FRÅN MIG , KAN INTE BLI BÄTRE.
Bra kommunikation
Bra kommunikation, snabb leverans till dörren (3 dagar) och bra packat.
Wow vilket företag!
Wow vilket företag!! Beställde en hundramp som inte funkade för min hund. Mejlade att jag behöver skicka tillbaka den. Efter 4(!!!!) Minuter får jag svar att återbetalning är på väg! Har aldrig varit med om en kundtjänst som är så snabb och krångelfri!! Kommer endast att beställa från dom i fortsättningen!! Bra priser också! Rekommenderar verkligen!!!
Bra priser och snabb leverans!
Toppen
Toppen
Enkelt att beställa
Står utanför dörren
Bra pris
Kan inte bli bättre mvh Fabienne
Snabb leverans!
Professionell
Bra priser, väldigt snabb leverans och i mitt fall även snabb och professionell support
Erfahrung vieler Versuche in mehreren…
Erfahrung vieler Versuche in mehreren Jahren. Mit App und frei im Netz: wenn ich vom Warenkorb zum Bezahlmodus wechseln möchte kommt eine Fehlermeldung.Keine Chance, das zu umgehen. Mails kommen nicht an. Entweder heißt es: Routerfehler oder Adresse nicht gefunden. Telefonisch bestellt ist jede 2. Lieferung falsch. Mit 3 Fellnasen im Gepäck kann ich auf das Risiko des falschen Futters ubd dem Bestellstress verzichten. Das ist eher Null Sterne wert.

Absolut helt perfekt
Absolut helt perfekt. Priserna på allt jag skulle köpa var bättre här än vad jag kunde hitta någon annanstans. Katträdet, kattmaten, både våtfoder och torrfoder, leksaker till vår lilla pojke. Leveransen var också väldigt bra, snabbt och smidigt. Kan varmt rekommenderar Bitiba.
Good company, but packaging could improve
I am taking one star off because, as others have mentioned, when ordering both food and cat litter they pack everything into a single box, which often arrives broken or half‑open. It is a bit annoying, as items could easily fall out. Heavy litter packs really should be packed separately. Other than that, I am quite happy with the company overall.
Jag prenumererar på Purina One plus
Jag prenumererar på Purina One plus, tuggben och Vildsvinsnuggets
Leverans 1 gång i månaden
Väldigt skönt att få leverans hem till dörren
Har alltid fungerat bra
Lätt att ändra i prenumerationen om man vill
Bra priser och snabb leverans.
Bra priser och snabb leverans.
Ronja gillar maten.
Kundtjänstens bemötande i helhet
Bara bra
Snabb, välpackad leverans och lättinstallerad kattlucka.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans, supernöjd!