Bitiba Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wow vilket företag!! Beställde en hundramp som inte funkade för min hund. Mejlade att jag behöver skicka tillbaka den. Efter 4(!!!!) Minuter får jag svar att återbetalning är på väg! Har aldrig var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Genom att välja denna leverantör och beställa dubbla 10 kilos säckar med veterinärfoder till min hund så sparar jag hundratals kronor jämfört mot mina vanliga/tidigare webshoppar jag använt mig av.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Kaikki arvostelut

128 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

De levererar inte varor trots betalning

30. syyskuuta 2026
Bitiba-logo

Vastaus yritykseltä Bitiba

Hej Cess,

Tack för att du kontaktade oss. Vi är verkligen ledsna att höra att din beställning ännu inte har kommit fram trots att betalningen verkar ha genomförts. Vi förstår att detta känns både oroande och frustrerande.

I vissa fall kan förseningar uppstå på grund av verifieringskontroller av betalningen, tillfälliga störningar mellan betalningsleverantören och banken eller att betalningsstatus och orderstatus inte synkroniseras korrekt. Även om sådana situationer är ovanliga förstår vi att det inte gör upplevelsen mindre besvikande.

Om du ännu inte har varit i kontakt med vår kundservice får du gärna kontakta oss på service@bitiba.se och uppge ditt ordernummer. Vårt team hjälper dig gärna att undersöka statusen på din beställning, ta reda på vad som kan ha orsakat förseningen och hitta den bästa möjliga lösningen för dig.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi hoppas verkligen få möjlighet att ställa det till rätta.

bitiba Teamet

Saanut 3/5 tähteä

Ordered a cat klösträd - with missing feet

Ordered a cat klösträd, which when it arrived was missing its rubber feet. Rather than sorting out some feet for us, customer service offered 20% off and told me to go contact the manufacturer. My transaction was with Bitiba - not the manufacturer! Very disappointing that they would take no responsibility at all! I'd rather have had a complete item, than 20% off and having to go chase about to try to sort myself. NOT what good customer service is about.

23. syyskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

På tok för lång leveranstid.

14. syyskuuta 2026
Bitiba-logo

Vastaus yritykseltä Bitiba

Hej Maria,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att din beställning tog längre tid att komma fram än förväntat.

Även om vi alltid strävar efter att leverera så snabbt som möjligt kan leveranstider ibland påverkas av faktorer som hög ordervolym under kampanjer och erbjudanden, ökad efterfrågan på vissa produkter, hanteringstider på lagret eller förseningar hos transportören.

Vi förstår hur frustrerande det är när en beställning inte kommer fram inom den förväntade tiden och vill be om ursäkt för de besvär detta har orsakat.

Om du vill att vi granskar din specifika beställning närmare hjälper vår kundservice gärna till. Du kan kontakta oss via e-post på service@bitiba.se.

bitiba-teamet

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde en självrengörande…

Jag beställde en självrengörande kattlåda från märket Keblr, den var nedsatt i pris så beställde den. Använde den, men produkten levde inte upp till mina förväntningar och vad den lovat. Skrev en returförfrågan och det löste dom helt otroligt!

17. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Förstklassig kundservice och prisvärda produkter

Jag beställde kattsand och några fler små grejer så att vikten blev över 20 kg. Då vi bor på en bilfri ö i skärgården finns det ingen hemleverans och ICA:n tar bara emot paket under 20 kg. När jag hörde av mig till kundtjänst och förklarade situationen fick jag jättebra hjälp direkt och kunde göra beställningen på två gånger med gratis frakt och även lite extra rabatt för besväret- det är toppen kundservice! Jag är även väldigt nöjd med produkterna, har beställt många gånger därifrån och från Zooplus och det var alltid bra. Kan varmt rekommenderas!

1. syyskuuta 2026

Bra pris på veterinärfoder

Snabb leverans och ordentligt packat.

9. syyskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Min hund använder Royal Canin…

Min hund använder Royal Canin Veterinary Canine Anallergenic och fodern verkar vara bra.
När det gäller leveransen ibland får vi den efter 2 dagar, ibland tar det en vecka.

6. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

ÄNTLIGEN med postnord igen och inte med Bring
Mycket bra kundtjänst trevlig och kunnig personal
Inget fel med leveransen med tyvärr låg påsarna med hundkex i samma kartong som 2 stora säckar hund mat inte mycket kvar av kexen mer än smulor
Jag har handlat i flera år av Bitiba och är en nöjd kund men önskar att man kunde välja leverans alternativ och att dom skickade dom ömtåliga varorna i en annan försändelse.

28. elokuuta 2026

No problems at all

No problems at all. Low price, quick delivery. Possibility to setup a subscription with for example shipment every 4 weeks, comes with additional savings.

25. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin