Wow vilket företag!! Beställde en hundramp som inte funkade för min hund. Mejlade att jag behöver skicka tillbaka den. Efter 4(!!!!) Minuter får jag svar att återbetalning är på väg! Har aldrig var... Näytä lisää
Genom att välja denna leverantör och beställa dubbla 10 kilos säckar med veterinärfoder till min hund så sparar jag hundratals kronor jämfört mot mina vanliga/tidigare webshoppar jag använt mig av.... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 45 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bra info när paketet skickas och snabb…
Bra info när paketet skickas och snabb leverans
Perfekt att prenumerera från Bitiba.
De levererar inte varor trots betalning

Vastaus yritykseltä Bitiba
Snabb leverans och bra pris.
Snabb leverans och bra pris.
Ordered a cat klösträd - with missing feet
Ordered a cat klösträd, which when it arrived was missing its rubber feet. Rather than sorting out some feet for us, customer service offered 20% off and told me to go contact the manufacturer. My transaction was with Bitiba - not the manufacturer! Very disappointing that they would take no responsibility at all! I'd rather have had a complete item, than 20% off and having to go chase about to try to sort myself. NOT what good customer service is about.
I am always satisfied with Bitiba good…
I am always satisfied with Bitiba good service fast deliveries and good prices
All Quick delivery Cat like the food
All Quick delivery Cat like the food. Price. Happy
Smidigt och enkelt att beställa ifrån…
Smidigt och enkelt att beställa ifrån och stort utbud
Jag beställde en självrengörande…
Jag beställde en självrengörande kattlåda från märket Keblr, den var nedsatt i pris så beställde den. Använde den, men produkten levde inte upp till mina förväntningar och vad den lovat. Skrev en returförfrågan och det löste dom helt otroligt!
Allt funkade klockrent
Allt funkade klockrent! Tack att ni finns! En nöjd kund.
Förstklassig kundservice och prisvärda produkter
Jag beställde kattsand och några fler små grejer så att vikten blev över 20 kg. Då vi bor på en bilfri ö i skärgården finns det ingen hemleverans och ICA:n tar bara emot paket under 20 kg. När jag hörde av mig till kundtjänst och förklarade situationen fick jag jättebra hjälp direkt och kunde göra beställningen på två gånger med gratis frakt och även lite extra rabatt för besväret- det är toppen kundservice! Jag är även väldigt nöjd med produkterna, har beställt många gånger därifrån och från Zooplus och det var alltid bra. Kan varmt rekommenderas!
Hade alla sorter
De hade alla foder jag skulle ha. Smidigt att kunna betala med klarna.
Bra priser på många nödvändiga…
Bra priser på många nödvändiga tillbehör!
Bra pris på veterinärfoder
Snabb leverans och ordentligt packat.
Snabb leverans och bra packat
Snabb leverans och bra packat! Ja that sretsr upp en prenumeration så om det fortsätter att vara bra så höger jag omdömet till max.
Min hund använder Royal Canin…
Min hund använder Royal Canin Veterinary Canine Anallergenic och fodern verkar vara bra.
När det gäller leveransen ibland får vi den efter 2 dagar, ibland tar det en vecka.
ÄNTLIGEN med postnord igen och inte med Bring
Mycket bra kundtjänst trevlig och kunnig personal
Inget fel med leveransen med tyvärr låg påsarna med hundkex i samma kartong som 2 stora säckar hund mat inte mycket kvar av kexen mer än smulor
Jag har handlat i flera år av Bitiba och är en nöjd kund men önskar att man kunde välja leverans alternativ och att dom skickade dom ömtåliga varorna i en annan försändelse.
No problems at all
No problems at all. Low price, quick delivery. Possibility to setup a subscription with for example shipment every 4 weeks, comes with additional savings.