Bio-Kultura Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Perfect mooie tuinaarde. En ook goede service. De levering kwam helaas niet zoals aangekondigd op de vrijdag. Na een mail van mij kreeg ik maandagochtend een telefoontje dat de levering blijkbaar ni... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De biologische tuinaarde-compost is een zeer goed product. Vooraf gebeld voor informatie en advies, deskundige en vriendelijke hulp gekregen. Snelle levering. Meer dan tevreden.

1. Puutarhamyymälä
  2. Mullan toimittaja
  3. Piharakennusten toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn ervan overtuigd dat de bodem de basis is voor de planten in je tuin en bijdraagt aan behoud van de natuur. Ook vinden wij dat het niet moeilijk moet zijn om die goede en duurzame basis te leggen. Wij verkopen drie kwalitatief hoogwaardige producten die geschikt zijn voor elke plant en elk type tuin. Onze biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost zijn biologisch gecertificeerd en met de grootste zorg samengesteld. Wij gaan hierin verder dan een certificaat. Zo gebruiken we geen tuinturf en richten we ons op hoogwaardige soorten compost. We stellen de producten zelf samen, onder toezicht van certificeerder Control Union. Ook staan wij als enige producent van potgrond, tuinaarde en compost op de inputlijst van SKAL. We vullen de producten in big bags of zakken en laten deze door onze vervoerder bij je thuis afleveren. Onze producten zijn vanuit de praktijk ontstaan op onze biologische vaste planten kwekerij (kwekerij van Houtum) in Doorn.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mooie wol

Mooie wol, makkelijk uit te rollen in de moestuin.
Keurig verpakt geleverd.

22. heinäkuuta 2026

Ergonomische Woelvork besteld

Ergonomische Woelvork besteld. Zeer snelle levering. Er ontbrak 1 onderdeel wat per omgaande nagestuurd is. Zeer snelle respons en prima service. Aanbevelenswaardig.

28. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Op tijd geleverd en duidelijk in informatie. Netjes mailtje vlak voor leveren en iom met chauffeur op de juiste plek gezet.

2. huhtikuuta 2026

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Denken met je mee. Snelle levering. Heel vriendelijke hulp bij de klantenservice. Jullie zijn gewoon weg top. De plantjes gaan zeker groeien bij ons op school. Veel dank!

13. maaliskuuta 2026

Bestel gemak

Bestel gemak , Kwaliteit grond en een vlotte bezorging . En de pallet werd gelijk op de goede plek neergezet

18. maaliskuuta 2026

Mooie producten, hoge kwaliteit

Goed en snel advies gekregen over benodigde bemesting in mijn tuin. Tevens een woelvork aangeschaft. Echt een aanrader. Maakt het heel makkelijk om de grond te verluchten zonder het bodemleven te verstoren. Ik zaai altijd in de potgrond van BioKultura en heb elk jaar mooie planten en veel oogst.

10. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goed product en zeer goede service

Perfect mooie tuinaarde. En ook goede service.
De levering kwam helaas niet zoals aangekondigd op de vrijdag. Na een mail van mij kreeg ik maandagochtend een telefoontje dat de levering blijkbaar niet gelukt was en deze die ochtend alsnog zou komen. En even later een belletje dat het 's middags zou komen. Dus de bezorging ging niet zo goed, maar Bio-Kultura leverde uitstekende service door mij op de hoogte te houden.

30. maaliskuuta 2026
Bio-Kultura-logo

Vastaus yritykseltä Bio-Kultura

Hoi Noa, de logistiek kan soms lastig zijn, zo goed mogelijk communiceren is dan het enige dat ons rest. Fijn dat je dat zo gewaardeerd hebt. Veel plezier van je tuinaarde.

Het hele 'pakketje' gewoon top

Het hele 'pakketje' gewoon top. De website, het klantcontact, de producten. Alles geweldig geregeld, er wordt meegedacht - proactief, dus juist over dingen waar je zelf dan weer niet aan denkt. "Beter de extra zakken zelf even in Haarlem aanschaffen bij Primavera, dat scheelt weer in de kosten." Vandaag de geveltuintjes aangelegd met heerlijk dampende mest- en tuincompost. Prachtig geworden!

13. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin