We hired Bingo Bruvs as entertainment for our corporate summer party, and it was a big bullseye! 🎯 The Bingo Bruvs have that special magic that can turn 400 mingling colleagues into a prop... Näytä lisää
Har oplevet en aften i selvskab med Bingobruvs både til privat fødselsdag og også ude i byen og kan kun sige WHAT A NIGHT til begge arrangementer. Man skal lede længe efter den fantastiske stemning... Näytä lisää
Vi hyrede Bingobruvs til vores sommerfest en tirsdag aften i august i tidsrummet fra 20.15-23.00 med “Féte Blanché” tema og fra start til slut stod næsten alle 100 kolleger og dansede mellem cabaretbo... Näytä lisää
BingoBruvs leverede helt fra starten, og havde gjort et godt forarbejde, i forhold til at ramme alle på dansegulvet med musikken, og ikke mindst underholdningen. Vi brugte BingoBruvs som indslag til... Näytä lisää
______Musik Bingo / Party Bingo _______ BingoBruvs tilbyder en vanvittig blanding af bingo, dansekonkurrencer, fællessang, dansen på bordene, publikumsdeltagelse og magiske øjeblikke. Det er inkluderende, spændende og sjovt. Alle fra 18 til 92 år spiller og fester sammen. Der er ingen barrierer og ingen grænser.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
60-års firmajubilæum
Vi havde fornøjelsen af BingoBruvs til Alex Andersens 60-års jubilæumsfest. Til vores fester plejer vi at have et underholdningsindslag, hvor der i de forrige år oftest har været en dansk komiker. Da vi både har medarbejdere fra ind- og udland, ville vi gerne have underholdning der var for alle medarbejdere. Derfor faldt valget på BingoBruvs, da alle kan være med på en musikquiz. De sørgede for at sætte gang i festen, og fik vores medarbejdere op af stolene. Efter bingoshowet fortsatte Mikkel som DJ. Vi understregede på forhånd hvilken aldersgruppe vores medarbejdere er, og hvilken type musik vi plejer at høre. Mikkel var super god til at læse publikummet, og sørgede for fedt musik hele aftenen indtil festen sluttede.
Jeg vil give BingoBruvs de bedste anbefalinger. Hvis man leder efter anderledes underholdning, som involvere alle i selskabet, så skal man 100% vælge dem.

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Klar anbefaling herfra!
Så blev der sørme party i provinsen!
Bruvs formåede at sparke godt gang i 100 ingeniører med en omgang musik bingo (ikke en let opgave 😂💪).
Tak for et par herlige timer Bruvs🥳!
De formår at skabe en fest
De er virkelig gode til at sætte gang i en fest og de har en masse gode sange med - det var en fornøjelse til party bingo på banegaarden.
Kanon show
Kanon show. Både dj og “showmaster”
var med til at give en super fed energi og oplevelse.
De bedste entertainere i DK!!
De bedste entertainere i DK!!! Hvis ikke festen er igang, så sørger de for at den bliver blæst i gang🎉🕺💃🏼
Fantastisk sjov underholdning
Nu har jeg haft fornøjelsen af at opleve BingoBruvs 2 gange og det har været den fedeste og sjoveste fest hver gang. De formår at få selv den mest generte mus med i festen med deres engagement, energi og humor. Kan helt klart anbefales!
Prøv det før din nabo!
Super festlig og sjov underholdning!
Jeg bookede drengene til vores firma-sommerfest juni 2024- og det fortrød jeg ikke!! Trods gæsterne var blandet alder, køn og meget forskellige i forhold til at “slå sig løs”, så fik drengene på igen tid fyret op under festen hele vejen rundt. Der blev danset spontant, skrålet med, jublet og grinet. Det var så fedt! Flere gæster roste deres indslag i dagene efter. Tøv ikke med at booke dem 🥳 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 🪩🎤💃🏼🕺🏻