Vi havde firmajulefrokost for 150 mennesker, og Bingo Bruvs var på som første indslag med disco bingo. Publikum var ædru men klar på en fest, og der gik ikke to minutter, før alle var med i fælles... Näytä lisää
Har oplevet en aften i selvskab med Bingobruvs både til privat fødselsdag og også ude i byen og kan kun sige WHAT A NIGHT til begge arrangementer. Man skal lede længe efter den fantastiske stemning... Näytä lisää
Vi havde Bingo Bruvs ude til en julefrokost for en kunde med 1.050 gæster, og de var helt igennem geniale! 😊 Samarbejdet gennem Prime Music var super godt, og alt kunne lade sig gøre! All... Näytä lisää
______Musik Bingo / Party Bingo _______ BingoBruvs tilbyder en vanvittig blanding af bingo, dansekonkurrencer, fællessang, dansen på bordene, publikumsdeltagelse og magiske øjeblikke. Det er inkluderende, spændende og sjovt. Alle fra 18 til 92 år spiller og fester sammen. Der er ingen barrierer og ingen grænser.
Vi havde booket BingoBruvs til en firmafest for mine kollegaer, og jeg må indrømme, at jeg på forhånd var lidt nervøs for, om folk ville spille med og give sig hen til festen. Den bekymring blev dog hurtigt gjort til skamme.
Det fungerede over al forventning! Teamet leverede en kæmpe fest og formåede virkelig at få alle med – selv de kollegaer, som jeg ellers troede ville være lidt tilbageholdende. Der blev både sunget, danset og grinet, og stemningen var i top hele aftenen.
Vi havde en virkelig fantastisk aften, og jeg kan på det varmeste anbefale BingoBruvs, hvis man vil sikre sig en festlig og underholdende oplevelse. Det var et kæmpe hit!!!
Vi havde fornøjelsen af at opleve BingoBruvs’ musikbingo-show til vores julefrokost med 60 personer – og det var en kæmpe succes! Hele processen fra start til slut har været utrolig positiv, og kommunikationen har været enkel og problemfri.
Showet skabte masser af festlig energi og en rigtig rar stemning. Værterne gjorde det fantastisk og imponerede os med, hvordan de kunne holde den høje energi under hele showet og samtidig formåede at inkludere alle gæster – det gav en virkelig god atmosfære.
Efterfølgende havde vi en DJ resten af aftenen, som også leverede en super oplevelse med god musik og en fed vibe. Alt i alt en virkelig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre, der ønsker underholdning med fart, energi og fællesskab!

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Vi havde firmajulefrokost for 150 mennesker, og Bingo Bruvs var på som første indslag med disco bingo. Publikum var ædru men klar på en fest, og der gik ikke to minutter, før alle var med i fællessang og dans.
Det var helt genialt at starte julefrokosten med dem. Energien var tårnhøj fra første sekund, og deres glæde og engagement smittede så tydeligt af på hele lokalet. De er virkelig dygtige til at skabe stemning, samle folk og få gang i festen på en måde, der føles let og naturlig.
Vi blev blæst bagover. Tak for en virkelig stærk start på aftenen. Vi booker jer gerne igen.

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
We had the Bingo Bruvs at our company Julefrokost and what a party it was! Amazing energy and a good kickstarter for a great night!

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Samarbejdet gennem Prime Music var super godt, og alt kunne lade sig gøre!
Alle gæsterne havde det SÅ sjovt, og kunden skrev efterfølgende, at “musik bingo var et kæmpe hit”.
Jeg kan klart anbefale Bingo Bruvs og glæder mig allerede til næste gang, vi får dem med på et event.
– FlexEvent

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Skal I ha gang i en fest, så er Bingo Bruvs det helt rigtige valg :-)
Vi hyrede Bingobruvs til vores sommerfest en tirsdag aften i august i tidsrummet fra 20.15-23.00 med “Féte Blanché” tema og fra start til slut stod næsten alle 100 kolleger og dansede mellem cabaretbordopstillingen - tjenerne nåede ikke engang at flytte bordene. Mikael med mikrofonen og Mikkel ved mixerpulten er suveræn underholdning og selv efter overstået bingo var der fuld gang i dansegulvet. I vil aldrig fortryde at booke disse to skønne brødre.
De skabte den fedeste inkluderende stemning på Streetfood i Aalleren 🤩 hvis man ikke morede sig, så var det absolut ens egen skyld.
BingoBruvs leverede helt fra starten, og havde gjort et godt forarbejde, i forhold til at ramme alle på dansegulvet med musikken, og ikke mindst underholdningen. Vi brugte BingoBruvs som indslag til vores firmajulefrokost, og aldrig har folk danset, og haft så fed en fest, som vi havde med dem.
Ikke sidste gang vi booker, og absolut ikke sidste gang vi skal feste med dem igen. Mange tak til de to BB'er og S.
Underholdning af høj klasse, super god energi og herlig musik. Det var en fornøjelse at have Bingo Bruvs til firmajulefrokost og de to underholdende brødre formåede at få alle med👌

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Man skal lede længe efter den fantastiske stemning og energi de to brødre leverer .
Dans, sang, glæde og verdensklasse dansenumre som alle synger med på og danser til. Ingen tvivl om at de to gutter “are gonna steal your heart” 😊
Uden Tvivl noget af det bedste underholingen jeg længe har set og deltaget i!!! Disse to Drenge kan noget ingen andre kan måle sig med, perfekt til firmaer og privatpersoner oplevede dem selv i Dansker Camp unde Euro 24 og de forstod sku at sætte igang i festen!! 🏆❤️
De her drenge forstår at lave en fest!! Spas, musik og fed energi. Alle gæster bliver hevet med i stemningen.
Eneste klage er manglende stemme dagen efter af at skråle med😂❤️🙏🎉
Whaaaat en fed energi de to brødre har. Oplevede dem den 2. November til arrangement på Baanegaarden.
De fik i løbet af ingen tid 300 musikbingoglade mennekser i topstemning. De er nærværende, interagerer med gæsterne og involverer dem så man virkelig føler sig med i festen både med sang og dans. Sikke en stemning, sikke en fest de fik skabt. Bestemt ikke sidste gang. Kan varmt anbefales hvis du vil have en supersjov aften med fuld fart på. Ikke nok med det er det lang tid siden en DJ har spillet så fed musik. Hit efter hit. Den playliste gad jeg godt eje.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 kæmpe stjerner fra mig
Oplevede drengene til et arrangement på Banegaarden, og hvilken fest!
Kæmpe energi, stor fest og fantastisk stemning
Underholdning i absolut topklasse
Super jordnært og højtflyvende på samme tid. Kanon energi og stærkt setup.
Vildt fedt og underholdende. Bookede dem til et firmaarrangement, som en surprise for deltagerne.
Kæmpe hit og sikke en fest som alle blev revet med i.
Sikken en fest de 2 kunne fyre af ...! Top underholdning og fik gang i alle der var med. Selv de mest stille fik sunget og danset og skrålet med....
Helt klar dem du skal hyre til dit næste event. God musik genre hvor alle kan være med.
Masser af god humor...
Det slår alle Musik bingo jeg har været med til ..og det er et par stykker ( 5 )..så Fyr den af ...

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Vi havde fornøjelsen af BingoBruvs til Alex Andersens 60-års jubilæumsfest. Til vores fester plejer vi at have et underholdningsindslag, hvor der i de forrige år oftest har været en dansk komiker. Da vi både har medarbejdere fra ind- og udland, ville vi gerne have underholdning der var for alle medarbejdere. Derfor faldt valget på BingoBruvs, da alle kan være med på en musikquiz. De sørgede for at sætte gang i festen, og fik vores medarbejdere op af stolene. Efter bingoshowet fortsatte Mikkel som DJ. Vi understregede på forhånd hvilken aldersgruppe vores medarbejdere er, og hvilken type musik vi plejer at høre. Mikkel var super god til at læse publikummet, og sørgede for fedt musik hele aftenen indtil festen sluttede.
Jeg vil give BingoBruvs de bedste anbefalinger. Hvis man leder efter anderledes underholdning, som involvere alle i selskabet, så skal man 100% vælge dem.

Vastaus yritykseltä BingoBruvs
Så blev der sørme party i provinsen!
Bruvs formåede at sparke godt gang i 100 ingeniører med en omgang musik bingo (ikke en let opgave 😂💪).
Tak for et par herlige timer Bruvs🥳!