Autokonzept Biludlejning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Anden gang jeg lejer bil igennem Autokonzept. Fantastisk service som sædvanligt! Første gang jeg hentede bil fra Bilhuset Fuglebjerg Trekanten 1-3. Thomas fra bilhuset Fuglebjerg leverede den bed... Näytä lisää

Alt er godt. Det gik fuldstændigt som håbet og forventet. Den lille Smart ForTwo pendlede fint 142 km. om dagen, i 20 dage, til Næstved. En god velfungerende og velholdt lille dieselbil, der... Näytä lisää

Har endnu en gang lejet bil hos Vrå Auto Tech/Autokonzept. Det har som flere gange før været en fornøjelse at leje bil hos Martin - Vrå Auto Tech. Nem afhentning - bil altid ren og klar + ligeså nem a... Näytä lisää

Altid en skøn fornøjelse, at leje bil hos Autokonzept Randers. Vi skulle bruge en ekstra bil i juledagene til julerejsen til familien, så vi kunne komme på familie juleferie. Som altid var der bare sk... Näytä lisää

1. Autovuokraamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Autokonzept Biiludlejning får du fair dagspriser og ingen skjulte ekstra omkostninger. Vi håber, at du har haft en god lejeoplevelse og vil bruge lidt tid på at bedømme os.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

SÅDAN!

Hurtigt! Enkelt! Venligt og effektivt! Ingen besværligheder ved uventet forlængelse af kontrakt. SÅDAN driver man en forretning, hvor kunder kommer tilbage!!!

27. marraskuuta 2022

Hej Claus

Tak for de 5 stjerner og de flotte rosende ord.
Vi håber at se dig igen.

Mvh Anne - Autokonzept Biludlejning

Fin og velholdt bil

Fin og velholdt bil, god pris, flink betjening.

21. marraskuuta 2022

Hej Stig

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Mvh Anne - Autokonzept Biludlejning

God betjening kan varmt anbefales 😃👍

13. lokakuuta 2022

Hej Rolf

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god lejeoplevelse hos vores udlejningsforretning i Ballerup.

Mvh. Anne - Autokonzept Biludlejning

God betjening og udlevering med…

God betjening og udlevering med fremvisning af småskader fra tidligere, og en god og velfungerende bil til flytteopgaven.

1. lokakuuta 2022

Hej Bruno

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med din leje af flyttebil.

Mvh Gaya - Autokonzept Biludlejning

God oplevelse.

Ren og pålidelig bil - perfekt hos CG auto-teknik.
Kommer helt sikkert igen.
Hanstholm

19. syyskuuta 2022

Hej Lars

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi glæder os til at se dig igen.

Mvh Gaya - Autokonzept Biludlejning

Fremragende service

Fremragende service, meget hurtig ekspedition og ganske lækker bil til meget rimelig pris. Kan varmt anbefales.

7. syyskuuta 2022

Hej Mikkel
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god lejeoplevelse.

Mvh Gaya - Autokonzept Kundeservice

Super god oplevelse

Super god oplevelse, kan varmt anbefale at leje hos Autokonzept.
Det er tilmed billigere end andre udlejningsfirmaer... 😀

5. syyskuuta 2022

Hej Martin
Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at høre at du har haft en god lejeoplevelser.
Mvh Gaya - Autokonzept Kundeservice

Super god service

Super god service. Fik en fin bil uden problemer og da det passede virksomheden bedre, at jeg afleverede bilen på et senere tidspunkt end aftalt, tilbød de at køre mig hjem igen (lokal kunde).

Hej Josefine,

Tak for den dejlige anmeldelse. Vi fokuserer meget på den gode service og er glade for at det lykkedes at tilfredsstille vores kunder.

Utrolig ringe service

Utrolig ringe service. Jeg lejer en skrammel c1'er hvilket var okay. Den skulle bare kunne kører fra A - B i 5 dage, så et ødelagt bagagerum, passagernøglehul og rust gjorde mig intet.
Men nu her til morgen, hvor jeg skal på arbejde, så kan bilen ikke låses op. Jeg ringer til mekanikeren som ejer bilen, han tilbyder ingen hjælp, bare at jeg kan ringe til deres autohjælp. Hvilket jeg gør.
Så ringer jeg derefter til autokonzept, forklarer dem at jeg selvfølgelig ikke længere vil leje bilen, og jeg vil have mine penge tilbage. Medarbejderen siger han vil undersøge sagen, og vende tilbage. Jeg modtager aldrig et opkald, men bare en annullering af ordren, hvilket er fint nok. Men intet tilbud om et andet køretøj, eller noget som helst.
Så jeg vil ikke anbefale til nogen at leje igennem dette firma, det var den ringeste service, som jeg længe har oplevet.
0 stjerner.

Nemt at leje

Nemt at leje - nem at køre - kan anbefales

Hej Gitte,

Tak for den gode anmeldelse og tak fordi du bookede en bil hos os.

Snyd, snyd snyd!

Hurtigt overdragelse med knap så mange specifikationer andet end at tanken skal være fuld når vi aflevere den tilbage.

Da vi skal fylde tanken igen, flyder benzin over og går ud fra at tanken er fyldt selvom den mangler 2 streger. Vi får så en bøde for ikke at have fyldt den op uden at vide at tanken altid flyder over og man skal vente lidt.. men ja vi betaler bøden igennem depositummet, som er hvad det er men 14 dage efter vi har fået depositummet tilbage trækker de pengene 1 gang til så vi betaler det dobbelt… snyde firma! Og ikke særlig høflig medarbejder vi fik i røret

12. elokuuta 2022

Hej Mailika,

Vi beklager at I har haft en dårlig oplevelse og at I ikke er blevet informeret godt nok om bilen.
Hvis du har et bookingnummer, så må du gerne sende det til kundeservice@autokonzept.dk. Så vil jeg gerne kigge på sagen.

God og hurtig hjælp

God og hurtig hjælp, da jeg skulle bruge en transit.
Alt gik nemt og hurtigt
Tak for hjælpen 👌
René

9. elokuuta 2022

Hej René,

Velbekom og tak fordi du valgte at booke din varevogn hos os.

Mvh Mikkel - AutoKonzept Biludlejning

Helt ekseptionel service og rigtig fin bil

Helt ekseptionel service og rigtig fin bil uden nogen problemer. Jytte og co er fantastisk imødekommende og gør alt for at billejen bliver en god oplevelse.

9. elokuuta 2022

Hej Klaus,

Vi er glade for at du var tilfreds med både service og bilen.

Fantastisk service

Fantastisk service. Tydelighed er i top, behageligt sted at komme. Dejlig afslappet og føler sig velkommen. Det er absolut ikke sidste gang jeg lejer bil der.

1. elokuuta 2022

Hej Vibeke,

Tak for den positive anmeldelse. Vi er glade for at du oplevede en god stemning fra start til slut og vi kan garanterer, du vil opleve det samme næste gang, du lejer en bil hos os.

Alt har fungeret optimalt

Alt har fungeret optimalt. Fin service både ved afhentning og aflevering.

31. heinäkuuta 2022

Hej Inge Lise,

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse under hele bookingen.

Pæn og ren bil

Pæn og ren bil, nem afhentning og aflevering.
Vil helt sikkert anbefale dem, samt selv bruge dem igen

12. heinäkuuta 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, rar stemning og enkelt. Dbh Britt Blum /DGI St. København

13. kesäkuuta 2022

Hej Britt,

Tak for den gode anmeldelse. Vi ligger stor vægt på den gode service og stemning overfor vores kunder.