Saanut 4/5 tähteä

Beställde en terrassmarkis och tre fönstermarkiser. Fick snabba svar på mina frågor från Mikkel längs hela processen. Produkterna levde upp till förväntning. Enda minuset var att jag upplevde inst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redan i beställnings-fasen får man otroligt snabb och professionell hjälp antingen via chatten på deras hemsida eller via mejl. Jag var osäker på vilken färg jag skulle välja på mina markiser och bara... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi köpte en markis i ljus linne. Vi är nöjda med både färg och kvalitet! Hemsidan vad enkel att beställa ifrån, med bra information om hur man mäter/vad man ska tänka på och leveransdatumet stämde.

Saanut 2/5 tähteä

Beställde en markis, dagen efter jag fått den så är den 5000 kr billigare, dom vill inte ge mellanskillnaden. Dåligt kan jag tycka.

Yrityksen tiedot

1. Markiisitoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Med Billy får du mycket markis för pengarna. Vi hoppar över säljare och mellanhänder och låter besparingarna gå direkt till dig – så att du kan få måttanpassade premiummarkiser till upp till 40 % lägre priser och snabba leveranstider. Upptäck våra markiser!

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Efter att sökt runt på nätet hittade vi…

Efter att sökt runt på nätet hittade vi Billy Markiser.
Chattade med dem på deras hemsida, de var trevliga och personliga ingen AI.
Fick svar på frågor om hur jag skulle mäta, och sedan bestämde vi utifrån de prover vi tidigare fått.
På hemsidan har dom en steg för steg beskrivning för hur man monterar.
Ett tips från mig är att binda ett snöre runt kadetten så inte duken rullar ner.
Titta på bilderna så ser ni att det är bra grejer vi är nöjda och är övertygade att även kommande köpare blir det med.

Magnus

25. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jag har ändrat mitt omdöme, med rätta!

Fantastisk upplevelse. Har mailat dem flera gånger men också kommenterat i deras inlägg men aldrig något svar. Gick in på deras chatt och väntade och kunde konstatera att det gick lika bra där, mao inget svar. Jag skrev till dem och ifrågasatte priset för deras sidomarkis som är 3.700. På Jemofix finns exakt samma (dock bara i grått) för drygt 1000. Jag ifrågasatte deras pris och det fick jag inte heller något svar på. Sedan ställde jag en fråga om UV-skyddet på deras markistyger men inte heller det fick jag något svar på. Givetvis inser jag ju att det är mitt fel som kund att bli irriterad på ett företag som, trodde jag, lever och överlever på kontakten med sina kunder. Ändå är det helt fantastiskt att man som företag verkligen gör allt för att få kunden att förstå att man inte ska handla där. Det är ett ärligt sätt och därför är det fantastiskt. Sedan är det ännu mer fantastiskt att företaget tycker att mina frågor är otrevliga och att mina frågor är trolling. Stort tack till Billymarkiser för att ni är så transparenta och att ni är så effektiva att baktala era kunder som ger er kritik. Men det finns många företag som vill ha våra pengar (16 markiser) och det är nog det som är mest fantastiskt.

17. maaliskuuta 2025
Billy Markiser-logo

Vastaus yritykseltä Billy Markiser

Hej! Mikkel från Billy här☀️ Alla som skriver till oss får svar på chatten inom 15 minuter och på mejl inom 12 timmar (oftast inom 2 timmar).

Dans mejl till oss uppfattades som otrevligt och osakligt av vårt team, och kommentaren på Facebook som trolling.

Vi är stolta över vår service – så det är tråkigt att se en kommentar som denna.

Vi uppmuntrar alla som har frågor om markiser eller oss att kontakta oss på chatten och se hur snabbt vi faktiskt svarar.🌞

Önskar alla läsare en trevlig helg!

Transparenta priser

Skönt att äntlingen se lite pristransparens på markismarknaden. Billy visar tydligt vad allt kostar utan att man behöver ringa eller ha hembesök för offert.

3. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin