Beställde en terrassmarkis och tre fönstermarkiser. Fick snabba svar på mina frågor från Mikkel längs hela processen. Produkterna levde upp till förväntning. Enda minuset var att jag upplevde inst... Näytä lisää
Vi köpte en markis i ljus linne. Vi är nöjda med både färg och kvalitet! Hemsidan vad enkel att beställa ifrån, med bra information om hur man mäter/vad man ska tänka på och leveransdatumet stämde.
Beställde en markis, dagen efter jag fått den så är den 5000 kr billigare, dom vill inte ge mellanskillnaden. Dåligt kan jag tycka.
Yrityksen kirjoittama
Med Billy får du mycket markis för pengarna. Vi hoppar över säljare och mellanhänder och låter besparingarna gå direkt till dig – så att du kan få måttanpassade premiummarkiser till upp till 40 % lägre priser och snabba leveranstider. Upptäck våra markiser!
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Lite leveransstrul med DHL
Alltid fått bra svar och trevligt bemötande när jag ringt in.
Markisen blev stående på en terminal i…
Markisen blev stående på en terminal i nogon dagar, men när den väl kom var allt frid och fröjd.
Bra produkter till rimligt pris
Enda minuset var att jag upplevde installationsguiderna en aning bristfälliga. För terrassmarkisen krävdes en hel del egen research, då fästena fungerade på annat vis än illustrerat.
Pris
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Enkel att montera.
Vi satte upp terrassmarkisen på två…
Vi satte upp terrassmarkisen på två personer utan problem. Alla delar fanns med i paketet.
Själva markisen är 5 stjärnor men…
Själva markisen är 5 stjärnor men fraktbolaget strulade till det så det tog en vecka extra.
Beställde på måndagen och hade markisen…
Beställde på måndagen och hade markisen ca 15 dagar efter
Vi köpte en markis i ljus linne
Service
Hade lite strul med beställningen på hemsidan men dom löste det direkt på telefon
Riktigt bra kvalitet
Enkel att montera själv
Jag är ingen snickare direkt men det gick smidigt att få upp markisen på altanen. Tydliga instruktioner följde med i paketet.
Snabb leverans till slut
Det tog visserligen några dagar extra mot vad som stod på sidan, men produkten är kanon. Rejäla fästen och tyget känns tjockt och bra.
Bra hjälp med färgvalet
Ringde och var osäker på om jag skulle ha grå eller svart väv. Fick prata med en kunnig kille som förklarade hur ljuset påverkar. Det blev jättebra till slut.
Redan i beställnings-fasen får man…
Redan i beställnings-fasen får man otroligt snabb och professionell hjälp antingen via chatten på deras hemsida eller via mejl. Jag var osäker på vilken färg jag skulle välja på mina markiser och bara några dagar senare fick jag hem tygprover i brevlådan för att kunna jämföra. Leveransdatum bekräftades snabbt vid order och leveransen kom på lovat datum. Priserna är otroliga och det är lätt att tro det är något ”fel” pga detta, men här finns bara positivt att säga. Känner mig trygg i att rekommendera Billys Markiser till alla jag känner.
Väldigt nöjd med allt
Väldigt nöjd med både kvalitet, pris, och leverans.
Att sedan kundtjänsten är snabb och fantastiskt hjälpsam är ju också ett stort plus.
Har tidigare köpt en stor terassmarkis och nu också rullgardiner till hela nedervåningen. Det blev väldigt bra!
Fantastiskt service
Fantastiskt service! Kom ut på en fredagskväll och hjälpte till med installation, tack Mikkel!!
Tack för tipset om färgen Antracit
Det hade vi nog inte valt själva, men det blev jättesnyggt till vårt bruna hus
Ett seriöst företag - högsta betyg !
Jag uppfattar Billy Markiser som ett seriöst företag med bra produkter till rimliga priser.
Dessutom så är deras kundtjänst enormt hjälpsamma och hörsammar snabbt alla synpunkter, vilket är synnerligen ovanligt bland de onlineföretag som man kan hitta på nätet.
Själv så har jag beställt en terassmarkis och en fönstermarkis.
Terassmarkisen har jag fått levererat hem och jag bedömer kvalitén som mycket bra trots att jag ännu ej monterat markisen.
Återkommer med ytterligare synpunkter senare när monteringen är klar.
Min sammafattning är sålunda att jag definitivt kan rekommendera detta företag - högsta betyg !