Bilkey Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Hurtigt svar, gode informationer fra start til slut, mulighed for forsendelse med brev og betaling med MobilePay! Jeg vil hellere købe her og give en skilling end selv at skulle døje med bøv... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god kundeservice.

Rigtig god kundeservice.

Jeg havde bestilt en vare til en bil jeg skulle sælge, men desværre blev leveringen forsinket og nåede ikke frem inden bilsalget.

Jeg skrev til kundeservice, som svarede meget hurtigt og positivt tilbage, og de refunderede beløbet med det samme. Rigtig god oplevelse.

Jeg køber helt sikkert her igen.

6. toukokuuta 2026

Bluff-företag

Beställde några artiklar och fick omgående en orderbekräftelse. Trots utlovad "snabb leverans" dröjde det två veckor innan jag fick en leveransbekräftelse, dock inget spårningsnummer. 2 månader senare har jag inte fått nån leverans och dom svarar inte på de mail jag skickar. Bluff-företag de'lux!

28. huhtikuuta 2026

Kanon bra hotell

Trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Ingen internet uppkoppling i rummet ,går bra att köpa men efter köpet så fungera det inte bra. Fick köpa för totalt 25€ för 5 dagar och har kanske haft fungerande i 48h.
Frukosten kan vara bättre , mer utbuad. Allt annat är kanon bra. Rekommenderar

30. toukokuuta 2025

Virkelig god service

Virkelig god service! Havde bestilt en nøgle, som ikke passede. Skrev en mail og fik respons inden for nærmeste time, fik tilsendt en nye nøgle. Hurtig og god service, nøglen var der efter 3 dage. Kan Virkelig anbefale bilkey, til trods jeg var skeptisk inden mit køb!

17. kesäkuuta 2025

En fornøjelse at handle her.

En fornøjelse at handle her.
Han er meget seriøs! (jeg bestilte søndag middag, og søndag aften fik jeg besked fra dao at pakken var afsendt).
Hjemmesiden er lidt forvirrende ift. beskrivelsen på de enkelte varer, da det er reklamer og andre trælse ting der fylder.
men... scroller man langt nok ned, er der særdeles gode beskrivelser til hver af nøgletyperne til den enkelte bil, og en super video til at beskrive,hvordan man udfører /udskiftet de købte dele. Det har jeg sjældent set bedre
Alle varer le ede op til mine forventninger!

23. helmikuuta 2025

Replacement buttons for car's key

I am absolutely happy I was able to order new buttons for my car's key and transform it to a completely new one. The key itself was working great many years, but buttons started to give up, fall down, became shiny, etc. Ordered and received directly to my mailbox in the envelope. Installed and writing my positive feedback. Thanks Guys!

27. helmikuuta 2025

Nøglehus til Opel

Købte nøglehus til opel. Desværre passer huset ikke til selve metalnøglen som så ikke kan skiftes med over. Det er muligt at skære i plastikken så den kan fittes nogenlunde, så er du advaret.

29. marraskuuta 2024
Bilkey-logo

Vastaus yritykseltä Bilkey

Hej Jan
Prøv at kigge på det her link:

Her står det beskrevet at du ikke skal flytte hele metaldelen, men kun tage nøglebladet af og flytte over. Håber det hjælper :-)

God service og hurtig levering

Bestilte et nøglehus. Men den første var forkert, og havde brug for hjælp til returnering. De var så søde og hjælpsomme, og svarede mega hurtigt på mails, så jeg kunne få den rette vejledning. Anden gang købte jeg så det rigtige nøglehus, og synes det virker som god kvalitet. Derfor 5 stjerner, for god service, hurtig levering og god kvalitet til billige penge!!

2. marraskuuta 2024

Jeg havde bestilt det forkerte…

Jeg havde bestilt det forkerte nøglehus, da Bilkey ikke havde det rigtige på lager.
Efter et par mails og billeder, så blev det korrekte bestilt og sendt til mig uden beregning.
Så et firma der gør en ekstra indsats for at gøre sin kunde tilfreds.

8. heinäkuuta 2024

Bestilte Gummiknapper til Kia picanto

Bestilte Gummiknapper til Kia picanto, alm. brev bestilt lørdag, og fik dem i poskassen idag fredag, de er mont. og passer perfekt.
( skulle dog klippe en gummidup af i midterknap, da den ikke er der men ikke noget problem )
Perfekt vare og lev.
Tak :-)

31. toukokuuta 2024

Før salg har været fint

Før salg har været fint, købt bilnøglehus hos bilkey da Jeg bestilte den 13 maj, og jeg har ikke modtaget mine vare endnu. Dao siger den ligger i Erritsø.. Har lavet reklamation, og bilkey var lynhurtige, også gik det to dage hvor jeg fik mit nøglehus.. Denne gang sendt med GLS

22. toukokuuta 2024

Kæmpe tak til Bilkey.dk

Kæmpe tak til Bilkey.dk. dao kunne ikke levere min pakke, og der kom ikke noget ud af efterlysninger. Bilkey sendte en ny pakke, og krediterede min betaling. Jeg er taknemmelig for en gratis bilnøgle.

2. toukokuuta 2024

Skickar något som faktiskt fungerar

Skickar något som faktiskt fungerar, handlade från ett annat ställe som t.o.m begärde registreringsnummer på min bil, de skickade fel/något som inte passade ändå, bilkey gjorde alla rätt utan bilens registreringsnummer! Bra betalningslösningar och varan direkt i postlådan!

20. helmikuuta 2024