Hej köpte en promenad scooter från er och fick en med lite problem men det löste ni på ett väldigt professionellt och snabbt sätt tusen tack. Är jätte nöjd med min promenad scooter och har fått många... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gick lätt att beställa. Men vi skickade tillbaka den ihopvikbara permobilen, den fungerade inte ergonomiskt. Normalstor herre satt med knäna halvvägs till hakan. Vid returen fick vi även betala frakt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Med tanke på vad man kan stöta för företag på nätet så är jag glad att det finns helt seriösa företag som dom i Taberg. All heder åt dom. Jag har bara positiva saker att säga och kan utan minsta tvek... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tydlig hemsida,kunnig personal (Tilda),som svarat på alla frågor,visade oss skillnaderna på de olika modellerna och bra att kunna provköra på plats i varierad miljö. Dagen efter vi beställde kund... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Välkommen till Bilhuset i Taberg! Vi säljer hjälpmedel som drivs på 100% el. Vi har många olika modeller och prisklasser för att du ska hittar rätt hjälpmedel för just dig. Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa dig att hitta rätt hjälpmedel.
Östra järnvägsgatan 7 CA, 56241, Taberg, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Så skönt att inte längre vara beroende. Nu kan jag köra ut när jag vill. God kontakt med kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Mycket snabb leverans och en fin promenadscooter.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Lade en beställning på en permobil åt min far och fick info om att den skulle levereras så snart den blivit förskottsbetald. Efter nån dag blev min far uppringd och fick information att det var 1,5 månaders leveranstid. Hade det framgått vid beställningstillfället att den inte fanns i lager hade vi kunnat beställa nån annanstans ifrån.
Som goodwill fick han ett kapell med på köpet vilket ju var bra men det hjälper ju inte, han tar sig inte iväg nånstans ändå eftersom han inte längre kan köra bil.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Ni är trevliga mot era kunder ,, Tack .

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Korrekt och bra bemötande, saklighet beträffande scootern. Snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Väldigt trevlig kundservice person jag fick prata med.
Alla mina frågor blev besvarade.
Jag väntar på min Promenadskoter som jag får efter eget bestämda datun.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Bra support,men tyvärr så var det en lackskada och ni hadde ej bättringsfärg hemma

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Mycket trevligt bemötande i samband med beställningen av min kära promenadscooter. Så glad att ha hittat en så liten smidig som går att fälla ihop och ta med i bilens bagage inför promenader på sevärdheter utanför det egna kvarteret!
Tack för smidig hantering vid leverans av nytt styre.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Snabb leverans och snabb hjälp vid förfrågningar

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Tack för trevligt bemötande och snabb service. Hoppas på samm upplevelse om något fel skulle uppstå på promenad skotern.
Marie

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
hej det är helheten bemötandet i telefon produkten transporten alt har varit perfekt tack mvh jan

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Marvelous! Fastest response to emails and delivery took place within few days from Sweden to Netherlands which is unbelievable.
Thank you so much. ✨️✨️✨️✨️✨️

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Bra kundtjänst, snabb leverans och det verkar vara en bra produkt.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Snabb leverans och även snabbt svar på en fråga via mejl. Beställde en promenadscooter på fredagen och på tisdagen veckan efter va den levererad till mig i Stockholm. Mycket nöjd med scootern.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Mycket hjälpsam personal! Är också nöjd med scootern.

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Bra produkt, snabb leverans, bra mottagande vid uppringning av kund

Vastaus yritykseltä Bilhusetitaberg
Väldigt smidigt köp med snabb leverans. Mycket trevligt bemötande och suverän kundservice.