Bike Totaal - Isendoorn Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Admiraalsplein, 2, 3317 BA Dordrecht, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de drukte heel snel geholpen. Efficiënt georganiseerd. Na de onderhoudsbeurt hoorde ik een rammel bij het voorwiel van m'n fiets en daarmee werd ik de volgende dag direct en heel vriendelijk g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer twee fietsen gekocht, wij waren zeer tevreden over de vakkundig uitleg en de nette afwikkeling ervan. Zeker een aanrader.

Saanut 4/5 tähteä

Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike. Duidelijke uitleg. Niet dwingend. Bij ophalen was het druk. Minder aandacht, terwijl je toch iets duurs kwam ophalen. Onduidelijk wanneer j... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Isendoorn

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

12 051 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de drukte heel snel geholpen

Ondanks de drukte heel snel geholpen. Efficiënt georganiseerd. Na de onderhoudsbeurt hoorde ik een rammel bij het voorwiel van m'n fiets en daarmee werd ik de volgende dag direct en heel vriendelijk geholpen!

23. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je ook na de onderhoudsbeurt snel terechtkon. Een rammelend voorwiel wil je natuurlijk niet naar huis mee nemen, dus goed dat dat meteen opgepakt is.

Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer twee fietsen…

29. heinäkuuta 2026

Beste,

Leuk dat jullie de stap hebben gezet en meteen twee fietsen meegenomen hebben. Fijn om te lezen dat de uitleg duidelijk was en dat alles goed is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik zeer tevreden bent met…

Omdat ik zeer tevreden bent met isendoorn. Ze staan altijd voor je klaar. Ik kom daar al vanaf ik 16 jaar bent . Goede service ik ben erg tevreden en vriendelijke personeel. Met vriendelijke groet Agatha Dagdeviren

29. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je al zolang bij ons komt. Dat zegt meer dan welk compliment dan ook. Fijn dat je je altijd goed geholpen voelt, en tot de volgende keer.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen, prima geholpen en ben al heel lang klant.

23. heinäkuuta 2026

Beste,

Leuk om te lezen, en fijn dat je al zo lang de weg naar ons weet te vinden.

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel. Begeleiding van begin tot eind prima .

19. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je de hele weg goed begeleid hebt gevoeld. Dat maakt een aankoop toch een stuk prettiger.

Vlot en kundig geholpen

Vlot en kundig geholpen. Verkoper was verfrissend eerlijk wat ik erg op prijs heb gesteld.
Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.

16. heinäkuuta 2026

Beste,

Eerlijkheid vinden wij zelf ook fijner dan een mooi verkooppraatje, dus goed om te horen dat je dat waardeerde. En dat de fiets inclusief tassen klaarstond bij afhalen, zo hoort het gewoon.

Goed geholpen

Goed geholpen. Fijne fiets. Tevreden.

17. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je bericht. Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe fiets.

Saanut 5/5 tähteä

Service goed uutleg goed een zaak die…

Service goed uutleg goed een zaak die echt klant gericht us

25. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat alles duidelijk was.

Top service

19. kesäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je dat zo hebt ervaren, daar horen we graag over.

Goed en vakkundig personeel

Goed en vakkundig personeel. Neemt echt de tijd voor je vragen mensen weten waar ze het over hebben. Zou ze zeker aanbevelen.

25. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor het mooie woord. Goed om te horen dat je je vragen goed beantwoord voelde, daar doen onze mensen echt hun best voor. En dat je ons aanbeveelt, dat zegt natuurlijk genoeg.

De klant is koning

De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht overigens. Alles volgens afspraak en ongedwongen. Ook de nota gewoon achteraf per bank betalen. Wat een vertrouwen! Hulde!

24. kesäkuuta 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat de bezorging en alles eromheen zo soepel is verlopen. Fijn ook dat de betaalmogelijkheid goed uitkwam, dat scheelt gewoon een hoop gedoe. Veel plezier met de nieuwe fietsen.

E bike kopen…

Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike.
Duidelijke uitleg.
Niet dwingend.
Onduidelijk wanneer je aande beurt was.

12. kesäkuuta 2026

Goed behandelt

Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen.
Gaf zijn eigen mening wat fijn was.
Was snel klaar met kopen en na een half uurtje was mijn fiets al klaar om te vetrekken samen met mij.

De collega's van de man waren ook vriendelijk kan niks zeggen dan dankjewel voor een goede ervaring.

6. kesäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin