Goed advies gekregen van Wiliam bij onze aankoop van nieuwe fietsen. We hebben 4 weken leenfietsen meegekregen. Hoe fijn was dat! Bedankt Wiliam!
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Afpraak gepland en tijdig klaar
Wij zijn superblij dat we tijdens een fietstocht langs bike totaal in Alphen langs kwamen en binnen zijn gegaan. We wilden info over een fietsmand. Kregen goede en duidelijke uitleg. Ondanks de drukte... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Sint Janstraat, 1, 5131 BR, Alphen, Noord-Brabant, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bij het kopen van een fiets , goed advies en ruim de tijd nemen voor de klant ,en een goede service.
Vriendelijk
Kwalitatief goede producten
Duidelijke uitleg
Fijne en duidelijke uitleg. Het juiste advies op maat!
William geeft uitgebreide, transparante en eerlijke informatie bij het kiezen van de juiste fiets. De levering is daarna geheel conform de afspraak, op tijd en compleet. Zeer betrouwbaar en een uitstekende service.
Vriendelijk , kennis van zaken en duidelijk uitleg bij vragen. Mooie verzorgde winkel met kundig personeel. Echter aanrader!
Van te voren inschatting van kosten. Door kennis en kunde hier ook onder gebleven en fantastisch vakwerk geleverd.
De fiets besteld in december met de afspraak om tweede helft van januari te leveren, en alles is netjes gebeurd volgens de afspraken. Vandaag de eerste 70km ermee gereden en hij bolt als een trein , alles perfect afgesteld volgens de bikefiting. Perfect afgewerkt door de technieker. Echt een aanrader deze zaak. Wij zijn zeeeer tevreden.
Vriendelijk en professioneel personeel. Zeer goede service en scherpe prijzen.
In alles Top !!! Goede uitleg en zeer goede service !!! Een voorbeeld 👍🚲