Bike Totaal - de Jong Alphen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Sint Janstraat, 1, 5131 BR Alphen, Noord-Brabant, NL

Saanut 5/5 tähteä

Goede adviezen en service. Je wordt enorm vriendelijk geholpen en er zit geen ‘dwang’ achter. Redelijke prijzen voor onderhoud en reparatie.

Saanut 4/5 tähteä

Afpraak gepland en tijdig klaar

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn superblij dat we tijdens een fietstocht langs bike totaal in Alphen langs kwamen en binnen zijn gegaan. We wilden info over een fietsmand. Kregen goede en duidelijke uitleg. Ondanks de drukte... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - de Jong Alphen

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

10 906 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben met veel plezier al veel…

Wij hebben met veel plezier al veel fietsen gekocht bij Willam en zijn altijd goed geholpen .

8. heinäkuuta 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je al zo vaak bij ons terechtgekomen bent. Fijn dat William je elke keer goed heeft kunnen helpen, dat horen we graag.

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen met nieuwe verzekering…

Goed geholpen met nieuwe verzekering voor ebike afgesloten.
En advies over exsra ketting slot.
En goede service.

1. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je goed geholpen bent met de verzekering en het extra slot. Verstandig om je ebike goed te beveiligen.

Bandenpech

Dinsdagmorgen fiets gebracht voor reparatie.Leenfiets meegekregen. Voor sluitingstijd was de fiets gemaakt. Prima service voor normale prijs.

24. kesäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat je dezelfde dag nog verder kon met een leenfiets en dat de reparatie zo snel klaar was. Bedankt voor je reactie.

heerlijke "ouderwetse"service

Wat een heerlijke "ouderwetse" service!! Zo zou je in iedere winkel ontvangen willen worden.
Vriendelijk, gastvrij en kennis van zaken.
Super tevreden met mijn nieuwe fiets.

13. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Deskundig en betrouwbaar advies…

Deskundig en betrouwbaar advies meerdere keren langs geweest voor proefritten en uiteindelijk de juiste e-bikes gekozen. Grandioze service onze e-bikes werden zelfs thuis afgeleverd. Bedankt nog William & Esther 👍🏻 bike totaal De Jong Alphen

5. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Met beide voetjes op de grond

Het Gazelle experience center in Waalwijk was een mooie ervaring om kennis te maken met de fiets. Voor de aankoop zijn we verwezen naar Bike Totaal de Jong in Alphen. Hier zijn we heel goed geholpen met de aankoop en verzekering van de Easyflow C8. De fiets is ook netjes op ons recreatiepark afgeleverd.
Prima verzorgt dus allemaal!

4. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Alles is goed gedaan en volgens…

Alles is goed gedaan en volgens afspraak. Fietsen zagen er weer als nieuw uit.

24. toukokuuta 2026

Beste,

Fijn om te horen dat de fietsen weer helemaal in topconditie zijn. Mooi dat alles precies is gegaan zoals je wilde.

Topwinkel

Half uur voor opening ter plaatse, wat geen probleem was, kom maar binnen en neem een koffietje.
Perfecte uitleg gekregen zowel van de fiets als de gear.

23. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin