BikeFriend - Gent Arvostelua 62

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Kortrijksesteenweg 1042, 9051 Gent, Vlaams Gewest, BE

Saanut 5/5 tähteä

Zowel bij Bikefriend Hasselt als bij Bikefriend Gent genoten van een Top service. E-bike voor zoonlief gevonden in Hasselt, enkel de fietsmaat was enkel nog voorradig in Gent. Alles perfect gereg... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

geen uitleg over fiets bij ophalen van fiets , was extra verlichting op geplaatst hoe lichten opladen , verkoper verdween na enkele minuten zeker voor 15 min waar naar toe ?? Vraag naar extra sparbor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitgebreide keuze en David nam de tijd om de beste fiets voor mij uit te zoeken. Ik mocht ze uitproberen op de weg. De prijzen zijn zeer scherp en ik kreeg nog een korting voor alle attributen die ik... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

• Kortrijksesteenweg 1042, 9051, Gent, Vlaams Gewest, Belgia

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Aanrader!

Alles perfect geregeld en afgehandeld.
Ook eens gaan kijken bij concurrenten maar deze kunnen niet tippen aan toonzaal, beschikbaarheid in filialen en service.

10. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden

Zeer tevreden, enkel de communicatie wanneer de fiets nu juist geleverd kon worden, kon beter, maar dit ligt niet aan de verkopers van de winkel in Gent.

6. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Enorm goed geadviseerd bij aankoop bakfiets

Enorm goed geadviseerd en geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bakfiets! De verschillende medewerkers die we gesproken hebben bij de testrit en bij het ophalen van de fiets waren super behulpzaam en geduldig. Erg fijne ervaring.

6. maaliskuuta 2026

- fijne service

- Heel vriendelijk onthaal
- duidelijke en heldere communicatie
- mogelijkheid tot vervangfiets bij onderhoud
- zeer bekwame mensen die het onderhoud van de fiets doen
- fijn systeem dat je verwittigt als het tijd is voor onderhoud van je fiets
- zeer tevreden dus van de service van bikefriend👌

30. tammikuuta 2026

Zeer goede service

Zeer goede service, de mensen zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De prijzen zijn ook goed, je verkrijgt er ook mooie kortingen bij de accesoires e.d.

25. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk en behulpzaam personeel…

Vriendelijk en behulpzaam personeel ,zowel aan de telefoon en ook in de winkel,ik kon rustig rondkijken,ze namen de tijd om goede en uitgebreide uitleg te geven.Grote propere winkel met een héél groot assortiment fietsen en accessoires.

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Als ik kon had ik jullie 10 sterren…

Als ik kon had ik jullie 10 sterren gegeven
Wat een service nog maar zelden gezien
David van Gent je bent een top Verkoper zo zijn er niet veel
Door een probleem met een nieuwe fiets had ik gewoon gezegd geen vertrouwen meer te hebben in deze fiets
Dus hebben ze in Gent direct een nieuwe bestelt
Waarvoor nogmaals dank

23. lokakuuta 2025
BikeFriend - Gent-logo

Vastaus yritykseltä BikeFriend - Gent

Hoi Martin,

Bedankt voor je leuke review!
We wensen je veel plezier, en veilige kilometers met je nieuwe fiets.

Team Bikefriend

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin