Ik had problemen met het ontvangen van de boeken “de koolhydraat arme ovenschotels”en de “bonussen”. Ik had er ook nog 2 andere boeken bijbesteld. Een mailtje gestuurd en binnen de kortste tijd was he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld. De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop o... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Al meermaals mail gestuurd waarin ik vraag om toelichting op het programma maar men neemt niet de moeite om een antwoord te sturen. Wel geld incasseren voor aanschaf programma waarbij je mailadres ook nog automatisch wordt toegevoegd aan allerlei reclame spam maar niet het fatsoen om de klant te antwoorden.
September: meermaals contact gehad en uitgebreid antwoord op mijn vragen ontvangen via de mail met excuses en toezenden van gratis recepten en bijgewerkte versie van hun dieetboek.
Ze begrijpen dus wel wat klantenservice inhoudt!

Vastaus yritykseltä Bgreat
Vandaag de heerlijke pannekoeken gemaakt,wat hebben wij genoten ervan😊een echt aanrader voor iedereen !

Vastaus yritykseltä Bgreat
Ruim 4 weken geleden een refund gevraagd. Elke mail wordt door n standaard beantwoord. Ze zijn er nog niet aan toegekomen??!!!!!
Uiterst slecht terwijl ze juist adverteren met "niet goed, geld terug".
Ik wacht t nog 1 week af en daarna schakel ik de consumentenbond in

Vastaus yritykseltä Bgreat
BGreat reageert niet op mijn mails. Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 boeken en betaald, maar heb ze nog steeds niet ontvangen. Elly Bolink

Vastaus yritykseltä Bgreat
De smaak was echt heerlijk en goed vullend! Makkelijk te maken ook!
Bgreat is een bedrijf dat kundig is, behulpzaam en klantvriendelijk. Ze denken mee om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Ze reageren snel.
Kortom een bedrijf waar je blij van wordt.

Vastaus yritykseltä Bgreat
De recepten zijn werkelijk heerlijk die ik tot nu toe heb gemaakt en de bereiding is goed te doen, niet te ingewikkeld. Ik neem graag een kijkje op de site zeker als ik inspiratieloos ben om zelf iets anders te bedenken.

Vastaus yritykseltä Bgreat
Ik had “het boek” (dacht ik) voor een oudere mevrouw besteld. Nee dus, niet een fysiek boek maar een site.
Al verschillende keren gevraagd of ik het geld terug kon krijgen. Krijg er geen antwoord op.
NU wel antwoord gekregen…

Vastaus yritykseltä Bgreat
Vandaag de bloemkoolovenschotel met gehakt en blauwe kaas geprobeerd. Heerlijk gerecht met veel smaak. Eerder was de Toscaanse kip ook al heel geslaagd. Koolhydraatarme gerechten komen hier goed van pas ivm diabetes.

Vastaus yritykseltä Bgreat
Heerlijke recepten en van simpel als je het druk heb tot "ingewikkeld" als je meer tijd heb. Echt heel veel keus

Vastaus yritykseltä Bgreat
Ik vind de recepten heerlijk. Het zijn makkelijke recepten die gezond, voedzaam zijn. Zoveel variatie en echt heel erg lekker!

Vastaus yritykseltä Bgreat
Ik ben steeds opzoek naar lekkere kha recepten. Via instagram bij Bgreat terecht gekomen. Wat ben ik blij met deze ontdekking, een website boordevol heerlijk gezonde recepten, wat mijn nieuwe levenstijl weer aangenamer en makkelijk vol te houden maakt. Echt top!

Vastaus yritykseltä Bgreat
Het is helemaal geweldig om met jullie kennis gemaakt te hebben. Had effe dat opstapje nodig en n beetje menu inspiratie. Het is zo goed gelukt dat in inmiddels in 3 weken al 3 kilo afgevallen ben. Heb ook totaal geen moeite ergens mee. Mis gewoon niets. Zo happy met jullie G.R. Leonie

Vastaus yritykseltä Bgreat
Van alle koolhydraatarm recepten vind ik deze de Topper!!

Vastaus yritykseltä Bgreat
ik ben dol op de recepten en alles wat erbij hoort en maak het vaak,nog nooit een tegenvaller gehad,

Vastaus yritykseltä Bgreat
Leuk die positieve reacties maar ik heb ruim drie weken geleden het kookboek besteld en betaald en nogsteeds niet ontvangen.Meerdere keren gebeld maar het nummer is afgesloten.

Vastaus yritykseltä Bgreat
Op 18 januari vond ik een recept via dit account. Ik ben onlangs begonnen met koolhydraat beperkt/ arm te eten dus het zoeken van recepten vind ik erg moeilijk.. je ziet onderhand door de bomen het bos niet meer. Toen ik dit account tegen kwam, vond ik dit recept en heb ik deze ‘s avonds ook klaar gemaakt . Zeker een geslaagde maaltijd, duidelijke uitleg/instructies en houdt rekening met de kosten van het recept zodat het betaalbaar blijft. Samen met het gezin hebben we meer recepten gevonden die we ook binnenkort gaan maken! Ben benieuwd hoe die gaan worden.

Vastaus yritykseltä Bgreat
Het recept van de witlof uit de oven is heerlijk en zó eenvoudig te maken en vlug klaar! Op zich is het een heel gewoon recept maar bgreat geeft het net dat beetje extra door er wat tijm en crunchy amandelen overheen te strooien. Heel erg lekker! En als je de website gaat bekijken, die heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is, dan gaat er een koolhydraatarme wereld voor je open. Stuk voor stuk heerlijke gerechten in allerlei categorieën en eigenlijk allemaal niet moeilijk te maken en met heel gewone ingrediënten die je overal kan kopen of vaak al in huis hebt. Zo zie je maar dat koolhydraatarm heel goed samen gaat met gezond en vooral heel erg lekker!

Vastaus yritykseltä Bgreat
Zeer smakelijke KHA recepten die dagelijks te gebruiken zijn. Vele verschillende recepten mbt groente, vis, kip, vlees of vegetarisch zorgen voor variatie. Hierdoor is deze levensstijl geen opgave. Koken is iedere keer ontdekkingstocht!

Vastaus yritykseltä Bgreat
Lekkere recepten met ingrediënten die je normaal ook gebruikt. Het kunnen wisselen van de tussendoortjes en maaltijden geeft je niet het gevoel van lijnen. Op vragen krijg je snel een antwoord en suggesties erbij. Ik ben dik tevreden

Vastaus yritykseltä Bgreat
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.