Saanut 1/5 tähteä

Onlangs de Vanity Case besteld, op de foto van de case staan allerlei producten van Olcay afgebeeld die helemaal niet in de case passen. Hij is erg klein, de dagcrème past er zelfs niet in. Erg mislei... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Was echt tevreden over producten. Dus meer Iens besteld. Helaas nu onjuist product geleverd gekregen. Verpakking was juist. Inhoud niet. (Mogelijk meer klanten met dezelfde issues?) Probeer al... Näytä lisää

3,6

1 tähti

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk de juiste routine gevonden

Ik had een advies vraag gesteld over een skincare routine en werd direct snel en vriendelijk geholpen. Super expertise en duidelijke uitleg. Ik werd erdoor geïnspireerd en ik heb direct de aanbevolen producten besteld, ze werken perfect voor mijn huid. Toppers!

16. huhtikuuta 2026

Vanity Case foto zeer misleidend

Onlangs de Vanity Case besteld, op de foto van de case staan allerlei producten van Olcay afgebeeld die helemaal niet in de case passen. Hij is erg klein, de dagcrème past er zelfs niet in. Erg misleidend!

2. huhtikuuta 2026

Beste Saskia,

Bedankt voor je review. We vinden het heel vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over 1 van onze producten.
Inmiddels heb je een mail ontvangen met de vraag naar aanvullende gegevens, zodat we contact met je kunnen opnemen hierover en een oplossing kunnen aanbieden.

Prima!

Ik bestelde af en toe iets maar nu besloten alles gewoon bij ogb te bestellen. Het zijn fijne producten en sluit goed op elkaar aan.

6. huhtikuuta 2026

Hi Martine,

Bedankt voor jouw review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit te delen met ons.

We hopen je gauw weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Gebruikt misleidende reclame/marketing

Gebruikt misleidende reclame/marketing.

3. huhtikuuta 2026

Beste Yoke,

Bedankt voor jouw review, we vinden het ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent.
Zojuist hebben we je via Trustpilot een mail gestuurd met het verzoek om aanvullende gegevens, zodat we hierover contact met je kunnen opnemen. We lossen het graag met je op!

Saanut 2/5 tähteä

Heb de color changing foundation…

Heb de color changing foundation gekocht. Gebruikte al die van het merk Meroda en die is zo goed! Maar ik dacht ik probeer Olcay Gulsen. Hij ruikt heel sterk naar parfum.. is al geen goed teken voor mij. Voelt droog aan op de huid vindt ik met ouder wordende huid verschrikkelijk. En ik lijk een wortel na plaatsen. De foundation past zich verschrikkelijk slecht aan en overall mijn huid ziet er veel ouder uit als ik het op heb. Ik ben weer terug bij Meroda!!!

22. maaliskuuta 2026

Beste Tineke,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze Color Changing Foundation. Heb je hierover ook al contact opgenomen met onze klantenservice?

We kijken graag met je mee naar een oplossing, dus hebben je net vanuit trustpilot een mail gestuurd met het verzoek om meer informatie, zodat we contact met je kunnen opnemen hierover.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede skincare en make-up!

Zeer goede skincare en make-up...ik heb bijna de gehele collectie en ben super tevreden. De bestelling is altijd mooi en goed verpakt en super snel binnen. De klantenservice is ook heel goed en olcay heeft vaak aanbiedingen, kortingscode, gratis producten....ken geen enkele ander bedrijf waarbij dit zo top is! En niet te vergeten mijn huid....die is zeer verbeterd sinds ik OGB gebruik ♡

10. maaliskuuta 2026

Hoi Katja,

Dank je wel voor het delen van jouw review, we waarderen het dat je deze moeite hebt genomen.
Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

We hopen je gauw weer te mogen ontvangen in onze webshop.

Onjuist product in verpakking

Was echt tevreden over producten. Dus meer Iens besteld.

Probeer al geruime tijd contact te krijgen met klantenservice. Via mail, contactformulier en Instagram. Geen reactie. Jammer!

28. helmikuuta 2026

Beste mevrouw van Hoogstraten,

Dank je wel voor je review, we vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad en komen graag met je in contact om dit op te lossen.

Zojuist is er via Trustpilot een mail naar je toegestuurd met de vraag om aanvullende gegevens, zodat we contact hierover met je kunnen opnemen.

Verpakking waardeloos

Ik had een niet al te positieve review gegeven over hun foundation.
Deze is niet geplaatst, zou wel zo eerlijk zijn, dus dan maar hier.
Foundation is goed, verpakking waardeloos. Na één keer brak er al een onderdeel af en na 3 keer ging het bij de scharniertjes kapot. Verpakking is nu lastig te openen. Leuk bedacht, maar verpakking werkt niet. Deze klacht zie ik in diverse reviews voorbijkomen, onbegrijpelijk, dat hier dan ook niets mee gedaan wordt.

2. helmikuuta 2026

Hi Alinda,

Bedankt voor je eerlijke review, we vinden het ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent en kijken graag samen met je naar een oplossing.

Zojuist heb ik je een mail toegestuurd met de vraag om aanvullende gegevens, zodat we contact hierover met je kunnen opnemen.

Saanut 4/5 tähteä

Tervreden

Koop al een geruime tijd producten van Olcay.
Altijd na tevredenheid. Fijne skincare, mooie make-up en accessoires.
Vind de verpakkingen ook prachtig en de klantenservice en de aanbiedingen zijn altijd top!
Het enige is dat producten vaak uitverkocht zijn en ik dan toch wel verplicht moet overstappen naar een ander merk skincare.
En zo heb ik steeds minder Olcay in gebruik.
Jammer maar zo raak je echt klanten kwijt.

26. helmikuuta 2026

Hi Yvonne,

Bedankt voor je review, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!

We begrijpen je punt over de beschikbaarheid heel goed. Helaas zijn we voor leveringen deels afhankelijk van externe factoren, waardoor producten soms sneller uitverkocht raken dan gewenst. We werken er hard aan om dit te verbeteren.

Dank je wel voor je feedback en betrokkenheid 💛

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij met mijn producten!

Ik ben heel blij met mijn producten! De color changing foundation is prachtig en de lip balm is heel fijn! Ook zijn alle verpakkingen waanzinnig! Collageen mist ook net binnen ben er heel benieuwd na! Klantenservice ook top, kortingscode werkte niet, kreeg heel snel reactie op mijn mail en meteen een werkende code!

21. tammikuuta 2026

Hi Joyce,

Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, we waarderen het dat je de moeite neemt om dit te laten weten.
Geniet van de producten en hopelijk tot gauw!

Advent Calendar 2025

Ik heb de advent calendar op 4 september 2025 besteld en op 25 oktober binnen gekregen, dat vond ik al heel erg lang duren. Ze hadden een leveringsprobleem, waardoor je lang moest wachten. Uiteindelijk binnen gekregen, 12 producten waaronder een haarstiekje en de kalender zelf was een klok. Deze klok zou écht werken, maar hij werkt niet. Batterijen kan ik erin doen wat ik wil, maar hij doet het gewoon niet. Echt een verspilling van €150,-, terwijl het zo leuk leek in de promoties. Ik ga niets meer kopen bij OGB.

25. lokakuuta 2025

Hi Annick,

We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over dit product.
Heb je destijds contact hierover met ons opgenomen? We helpen je namelijk graag verder wanneer je niet tevreden bent, om te kijken naar een passende oplossing.

Saanut 5/5 tähteä

Een half jaar na mijn mindere review…

Een half jaar na mijn mindere review plaats ik weer n positieve.
Ik vind de reactie van Ogb uiterst professioneel op mijn mindere review.
Ik kreeg n hele mooie tegemoetkoming, echt heel top!
Ik geloof zeker dat er met feedback wat gedaan wordt.
Toppe oplossing!

18. joulukuuta 2025

Hi Nicolien,

Dank je wel dat je de moeite neemt om een review hierover te plaatsen, dat waarderen wij ontzettend!

Saanut 4/5 tähteä

Fijn bedrijf, fijne producten

Uiteraard ben ik niet over alle producten tevreden, maar dat ben ik bij geen enkel merk. Maar over het algemeen zijn de producten van OGB gewoon goed! Zeker voor die prijzen.
De leveringen zijn snel en prima verpakt.
Klantenservice is top.
In no time krijg je antwoord en een oplossing.
Ik ben fan!

17. joulukuuta 2025

Beste D,

Dank je wel voor jouw mooie review.
We zijn blij te horen dat je tevreden bent over zowel onze producten als service.

Saanut 3/5 tähteä

late reacties op mijn e-mail en geen oplossing!

Hele late reacties op mijn e-mail, nog steeds wachtende op reactie! Bij de eerste e-mail duurde het erg lang voor ik een reactie kreeg. Uiteindelijk denk je hè het is opgelost mijn gratis product wordt toegevoegd bij de volgende bestelling super fijn opgelost. Komt het pakketje binnen.. krijg ik het cadeau van die week.. tja ik heb niet voor niets gemaild de zelfde dag en ja dan zou ik dus ook het cadeau willen van die dag/week. Tasje heb ik al gekocht en een keer gekregen kan ik helemaal niks mee! Maar als je dat mailt hoor je niks meer hoor! Slecht gang van zaken! Moet er toch niet bijbestellen om welk cadeau het gaat als ik duidelijk de mail heb gestuurd 2 weken daarvoor.

12. joulukuuta 2025

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Er is inmiddels een e-mail verstuurd met het verzoek om aanvullende gegevens, zodat we dit persoonlijk met je kunnen oplossen.

We horen graag van je.

100% een aanrader

Ik vind Olcay Gulsen Beauty echt top! Altijd fijne producten en regelmatig nieuwe lanceringen. Ik ben vooral grote fan van het collageen masker en de body & face cover foundation. Ook altijd correcte verzending!

16. joulukuuta 2025

Beste Joélie,

Dank voor je positieve woorden! Fijn om te lezen dat je ervaring met ons goed is en dat je tevreden ent over onze producten.

Betaalbare dagcreme

Zocht een betaalbare dagcreme, zonder parfum en kwam uit bij OGB. Sindsdien heb ik veel producten. Mijn huid is echt beter geworden. Veel acties met korting en cadeautjes!

Beste Marijke,

Wat mooi om te horen dat jouw huid beter is geworden sinds je de producten van OGB gebruikt!
Dank je wel dat je dit met ons deelt.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne producten en zeer goede service

Ik heb inmiddels heel veel
producten van Olcay Gulsen en ben met bijna alle producten super tevreden! Ook hele goede service, snelle bezorging en regelmatig een cadeautje of korting

Beste Ruth,

Dank je wel voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent en waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt!

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de skincare/make…

Super tevreden met de skincare/make upvan ogb. Gebruik de vitamine c, hydralon, foundation en wenkbrauwpotlood dagelijks voor al 3 jaar. Ontzettend fan van de over night mask. Wil niet meer zonder ogb! Heb hele gevoelige huid en eindelijk merk waar ik tegen kan. Levering ook altijd snel en compleet.

Hi Leanna,

Wat fijn om te lezen dat je ervaring goed was! Dank voor je review, en we staan altijd klaar mocht je vragen of feedback hebben.

Saanut 5/5 tähteä

Super producten heb bijna de gehele…

Super producten heb bijna de gehele lijn.
Zeer tevreden als er probleem is dan helpt de klantenservice graag mee en zoekt een passende oplossing.

12. joulukuuta 2025

Beste,

Dank voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. We zijn blij dat je deel uitmaakt van onze community.

Saanut 5/5 tähteä

De producten van Olcay Gulsen Beauty…

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn echt top! ✨ De communicatie en klantenservice zijn altijd vriendelijk en snel. Bovendien zijn er regelmatig leuke kortingen of ontvang je soms gratis producten. Zeker een aanrader! 💛
Ook heb ik Olcay zelf al meerdere keren ontmoet, echt een prachtvrouw!

14. joulukuuta 2025

Hoi Heidy,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen en je positieve feedback.

Team OGB

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin