Bgreat Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had problemen met het ontvangen van de boeken “de koolhydraat arme ovenschotels”en de “bonussen”. Ik had er ook nog 2 andere boeken bijbesteld. Een mailtje gestuurd en binnen de kortste tijd was he... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld. De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop o... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Er wordt iedere keer geld afgeschreven…

Er wordt iedere keer geld afgeschreven terwijl ik niets heb gekocht.

11. joulukuuta 2024

Dag Ans,

Bedankt voor je bericht. Dat klinkt niet zoals het hoort! We helpen je graag om dit uit te zoeken

Stuur ons een e-mail naar bgreatklantenservice@gmail.com met als onderwerp 'Abonnement'. Zodra we je bericht ontvangen, zorgen we ervoor dat je direct geholpen wordt.

We kijken uit naar je bericht en staan klaar om je verder te helpen!

Saanut 3/5 tähteä

Altijd lees ik de reviews wanneer ik…

Altijd lees ik de reviews wanneer ik voor de eerste keer iets bij ,een voor mij,nieuw bedrijf bestel. Ook deze keer. Toch heb ik jullie het voordeel van de twijfel gegeven. Dit, omdat ik via mijn werk ,regelmatig de vraag krijg iemand te willen bijstaan omdat ze door wanbeleid van een bedrijf ,het voor willen laten komen.
Hoop dat u niet een van die bedrijven bent en wel eerlijk zaken doet,ondanks verschillende negatieve reacties. Ik wacht het af en hoop dat ik wel een positieve ervaring mag meemaken.Ook dat zal ik dan zeker melden.

10. joulukuuta 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je bestelling en je openheid in je review!

Na een bestelling ontvang je normaal gesproken direct een bevestiging per e-mail met toegang tot je bestelling. Helaas heb ik in onze mailbox en tussen onze orders geen berichtje van je kunnen terugvinden. Het is mogelijk dat de bestelling onder een andere naam is geplaatst.

We helpen je graag snel verder! Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com met als onderwerp 'Trustpilot'? Op deze manier kunnen we je direct helpen en ervoor zorgen dat je alles ontvangt!

We zien je mail graag tegemoet!

Warme groeten,

Dag Peter,

Het is enkele dagen geleden en we hebben nog geen mail van je ontvangen! We willen je graag verder helpen, zou je ons een mail kunnen sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com Alvast bedankt!

Dag Peter,
We hebben helaas nog geen mail van je ontvangen. Kun je ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com Bedankt!

2 boeken besteld

Ik heb op 26-11-24 2 boeken besteld en nog steeds niets ontvangen. Ook niets gehoord dat de boeken verzonden zijn. Gezien de vele reviews maak ik mij zorgen of ik de boeken wel ontvang. Ik hoop dan ook dat Bgreat mijn bezorgdheid weg kan halen en ze toch snel mag ontvangen.

bedankt voor jullie snelle reactie, dank zij jullie heb ik mijn bestelling nu toch nog snel ontvangen. Dat het geen fysieke boeken is helemaal geen probleem, dit is makkelijk uit te printen.
Dus bedankt voor de recepten.
Groetjes Richard Wassenburg

9. joulukuuta 2024

Dag Richard,

Bedankt voor je bestelling en je bericht. Het is inderdaad heel vreemd dat je na je bestelling niets hebt ontvangen.

Normaal gesproken ontvang je direct na betaling een e-mail met verdere informatie over je bestelling. We kijken graag opnieuw met je mee naar je bestelling.

Kun je ons een e-mail sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com met als onderwerp 'Trustpilot'? We zorgen er dan meteen voor dat je wordt geholpen en je je recepten zo snel mogelijk ontvangt.

Alvast bedankt voor je bericht, en we kijken uit naar je e-mail!

Dag Richard,

Wat fijn om te horen dat je je bestelling inmiddels hebt ontvangen en tevreden bent met de recepten! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Koop hier niets!!

Koop hier niets!!!
In terugbetaling doen ze niet. Houden je aan het lijntje!! Telkens; "ja het is frusterend maar ik kan er niets aan doen, toch geduld hebben". We hebben het druk en onze afdeling refund heeft het nog niet teruggestort en daar kan ik niks aan doen.

Ik wacht al sinds half oktober.
Ik heb aangifte gedaan.

15. lokakuuta 2024

Beste Jacqueline,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent over de afhandeling van je refund. Ik begrijp dat het frustrerend is om langer te moeten wachten, en daarvoor wil ik namens Team BGreat mijn oprechte excuses aanbieden.

Zoals eerder aangegeven, heeft ons team het momenteel erg druk, wat helaas heeft geleid tot vertragingen in de verwerkingstijd. Ik kan je echter verzekeren dat je verzoek goed is ontvangen, op tijd is doorgegeven en in behandeling is.

We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Je verzoek is opnieuw onder de aandacht gebracht bij het refundteam, en je ontvangt direct een bericht zodra er een update is over je terugbetaling.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Beste Jacqueline,

Bedankt voor je geduld en begrip. Het spijt mij dat het langer heeft geduurd dan je mocht verwachten. Gelukkig zie ik dat je refund inmiddels succesvol is verwerkt en dat je het bedrag hebt ontvangen.

Tevredenheid van onze klanten is belangrijk en hebben daarom iets extra’s gedaan om je ervaring te verzachten. Ik hoop dat dit bijdraagt aan een positiever gevoel over onze service.

Ik hoor graag of alles zo naar wens is! Mocht er nog iets zijn waar ik je kan ondersteunen, laat het mij gerust weten door te mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com

Nogmaals mijn oprechte excuses voor de vertraging.

Dag Jacquiline,
We hebben helaas niet meer vernomen of je de refund hebt ontvangen en of er nog iets is dat we voor jou kunnen betekenen. Kun je ons dit laten weten door een mail te sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com Bedankt!

Saanut 1/5 tähteä

Nog niks gehoord na twee keer contact

Heb een bestelling gedaan en heb verder nog niks gehoord. Bij bestelling voor 23:35 zou die de volgende dag verstuurd zijn niks over gehoord contact opgenomen met klantenservice maar niks van ze gehoord.

3-12. Pas vandaag een mail gehad.
Er staat dat er met mij een controle is geweest niet met mij en heb ook geen track and trace code gehad.

3. joulukuuta 2024

Beste Margretha,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We vinden het erg jammer dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren.

Op maandag 2 december 2024 hebben we per e-mail gereageerd op je vraag en je voorzien van een update over je bestelling van de Groene Thee Fatburner. In deze mail hebben we ook een track-and-trace-link meegestuurd, zodat je de status van je pakket kunt volgen. Deze e-mail is verstuurd naar je iCloud-adres. Volgens onze systemen is de e-mail succesvol afgeleverd, maar het is mogelijk dat deze in je spamfolder terecht is gekomen, waardoor je het misschien over het hoofd hebt gezien. Onze excuses als ons bericht je hierdoor niet heeft bereikt Om zeker te zijn dat je de informatie ontvangt, hebben we op 3 december 2024 opnieuw contact met je opgenomen en de e-mail naar zowel je iCloud- als je Hotmail-adres gestuurd.

Je bestelling van zaterdag 30 november 2024 is netjes verwerkt en doorgegeven aan de bezorgdienst. Helaas brengt de Black Friday-drukte en de feestdagenperiode soms vertragingen met zich mee bij onze logistieke partners, zoals PostNL. Dit hebben we ook in onze eerdere berichten toegelicht.

We hebben samen met jou het opgegeven bezorgadres gecontroleerd. Als dit klopt, dan verwachten we dat je pakket snel wordt geleverd. Mocht er toch een fout in het adres zitten, laat het ons weten, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te moeten wachten op je bestelling, en we waarderen je geduld. Zoals eerder aangegeven: als je jouw pakket op vrijdag 6 december 2024 nog niet hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via bgreatklantenservice@gmail.com. We zullen dan opnieuw contact leggen met het verzendbedrijf om te controleren wat het verwachte bezorgtijdstip is. Weet dat we altijd klaar staan om je verder te helpen en het probleem op te lossen.

We hopen dat je snel kunt genieten van je bestelling 😊

Gezonde groet,
Team BGreat 🍀
Dag Margretha,

We zien via onze leverancier dat je bestelling voor de Groene Thee Fatburner inmiddels op 5 december 2024 is aangekomen . We hebben je daarna meerdere malen gemaild om te vragen of je het hebt ontvangen. We hebben helaas niets meer van je vernomen. Kun je ons een reactie sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com ?

Alvast bedankt!

Dag Marretha,
We hebben helaas nog geen reactie van je ontvangen. Kun je ons laten weten of je de Fatburner hebt ontvangen? Je kunt ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com Bedankt!

Een hele goede fatburner

Een hele goede fatburner. Meerdere geprobeerd maar deze werkt voor mij het beste. Ik voel me goed door de dag heen vooral wanneer ik wat meer druk ervaar. Super blij mee!

26. marraskuuta 2024

Hoi Christina,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat deze fatburner zo goed voor je werkt, vooral tijdens drukkere dagen. Het is geweldig dat je je goed voelt door de dag heen – dat is precies het resultaat waar we naar streven! We wensen je veel succes met het behalen van je doelen en zijn blij dat je tevreden bent. 😊

Dit is pure oplichting

Dit is pure oplichting. Ik wacht al 2 maanden op mijn geld, dat ik terug moet krijgen. Je wordt per mail aan het lijntje gehouden. Krijg geen contact. Dit bedrijf is een Postbus adres. Telefonisch niet bereikbaar.

1. lokakuuta 2024

Dag Belinda,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is om langer te moeten wachten op een terugbetaling, en het spijt ons dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Zoals eerder gecommuniceerd, is er een verwerkingstijd voor refunds, en we betreuren het dat dit niet duidelijk genoeg was.

Goed nieuws: je terugbetaling is vandaag verwerkt en zou binnen 24 uur op je rekening moeten staan. Als gebaar voor het ongemak hebben we je ook een gratis receptenbundel gestuurd.

Mocht er verder iets zijn waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op bgreatklantenservice@gmail.com. We staan altijd klaar om je verder te ondersteunen en je ervaring te verbeteren!

Het BGreat Team

Beste Belinda,

Gelukkig zie ik dat je refund inmiddels succesvol is verwerkt en het bedrag op je rekening is bijgeschreven.

Voor het ongemak heb ik je een extraatje gestuurd, hopelijk maakt dit jouw ervaring weer wat beter! Jouw tevredenheid is belangrijk!

Laat mij gerust weten of alles zo naar wens is! Mocht er toch nog iets zijn waarmee ik je kan helpen, dan hoor ik dat graag door te mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com.

Nogmaals mijn excuses voor de vertraging, en bedankt voor je begrip.

Dag Belinda,
We hebben helaas geen reactie meer van je ontvangen. Je refund is teruggeboekt. Kun je ons laten weten of alles naar wens is of als er iets is wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com Heel erg bedankt!

Weer 20 dagen verder

Weer 20 dagen verder, en na alle beloften nog steeds geen credit gekregen.
Denk goed na, voor dat u met dit bedrijf in zee gaat.
Nu onderhand 2 maanden verder.
En alleen maar traineren.!!!!

14. lokakuuta 2024

Beste Henry Kappert / M.C. Bletterman,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met ons proces. Graag willen we u geruststellen dat, zoals eerder is aangegeven, uw credit binnen de gestelde verwerkingstermijn op 9 november 2024 is teruggestort.

Heeft u nog vragen of kunnen we verder iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact op via bgreat@klantenservice.com We helpen u graag verder!

Dag Beste Henry Kappert / M.C. Bletterman,
We hebben helaas geen reactie meer van u ontvangen. Uw refund is teruggeboekt. Kunt u ons laten weten of alles naar wens is of als er iets is wat we voor u kunnen betekenen? U kunt ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com Heel erg bedankt!

14 kilo afgevallen

Niet te geloven, al ruim 14 kilo afgevallen, heerlijke recepten, ook mijn man vind ze zalig. Zo makkelijk om te koken en het lijkt wel een culinaire hoogstandje.

27. lokakuuta 2024

Beste Tilly,

Wauw, 14 kilo eraf – wat een fantastische prestatie, gefeliciteerd! We zijn ontzettend blij om te horen dat de recepten zo goed in de smaak vallen, zowel bij jou als bij je man. Het doet ons goed dat jullie ze niet alleen lekker, maar ook makkelijk en bijzonder vinden om te maken. We streven ernaar om heerlijke, toegankelijke gerechten aan te bieden, en het is super dat jullie het samen zo culinair beleven! Bedankt voor je mooie woorden en geniet van het verdere succes!

Met culinaire groet,

Saanut 5/5 tähteä

Onze 1e week van “21 dagen KETO plan”…

Onze 1e week van “21 dagen KETO plan” zit erop. Wat een werelddieet is dit. We hebben nog niet een recept gevonden dat NIET lekker is. Hongergevoel is ons vreemd.
Je wil niet weten hoeveel afslankclubs ik heb gehad en hoeveel diëten ik heb gevolgd met hongergevoel en uiteindelijk zonder blijvend resultaat.
Ik heb inmiddels ook de stamppot recepten aangeschaft, lijkt me heerlijk! Ik ben fan van het koolhydraatarme dieet en de recepten.
Mijn man is de 1e week 5 kilo afgevallen en ik 3,5 kilo, helemaal te gek!!!

Wietske

23. lokakuuta 2024

Beste Wietske,

Wat fantastisch om te horen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben met ons "21 dagen KETO plan"! 🎉 Gefeliciteerd met het indrukwekkende gewichtsverlies van jou en je man in de eerste week!

We zijn ook blij dat je de stamppot recepten hebt aangeschaft. Fijn dat jullie hebben gevonden wat bij jullie past! Bedankt voor het delen van je enthousiasme! Mocht je nog vragen hebben of meer inspiratie nodig hebben, laat het ons gerust weten.

Veel succes en plezier met het vervolg van jullie dieet!

Met gezonde groeten,

Onze ervaring was super

Onze ervaring was super, koolhydraat arme ovenschotels zijn heerlijk, makkelijk en zonder aardappels, geen geschil meer😊 en goed voor de lijn.
Er was een opstart probleem die per omgaande goed opgelost werd, chapeau.
Een echte aanrader.

10. lokakuuta 2024

Opzeggen niet mogelijk

Abonnement opzeggen wordt bemoeilijkt. Nu is dat eindelijk gelukt en geeft Bgreat aan dat dit pas in december verwerkt kan worden door drujte aan hun kant, terwijl er al een toezegging was van beëindiging per 24 oktober. Wat een onzin! Ga niet met deze firma in zee. Is een negatieve review de enige manier om een abonnement op te zeggen?

8. lokakuuta 2024

Beste Mies,

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. Om het opzegproces voor onze klanten te vereenvoudigen, hebben we een directe opzegmethode via ons online portaal ingevoerd, zodat abonnementen gemakkelijk zelf kunnen worden stopgezet. We begrijpen dat dit voor jou helaas niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, en waarderen je geduld enorm. We zijn blij dat we je inmiddels hebben kunnen helpen met het definitief afsluiten van je abonnement, zodat er na september 2024 geen verdere afschrijvingen zullen plaatsvinden.

Om je tegemoet te komen voor het ervaren ongemak, heeft ons team je een gratis bundel met 35 herfstige koolhydraatarme recepten aangeboden. We hopen dat deze recepten je net zoveel plezier en gemak opleveren als onze andere producten.

Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn bereikbaar via bgreatklantenservice@gmail.com.

Dag Mies,
Je abonnement is afgesloten, ook zijn alle maanbedragen retour geboekt. Je hebt slecht €1,- betaald voor 2 maanden toegang naar ons Afslank Programma. kun je ons laten weten of alles naar wens is? We hebben nml. niets meer van je vernomen. Kun je ons mailen naar bgreatklantenservice@gmail.com Alvast bedankt!

Saanut 4/5 tähteä

Recepten betaald en besteld en nog…

Recepten betaald en besteld en nog steeds niets ontvangen. Bericht gestuurd via messenger …. Geen reactie 😡 ik wacht sinds vrijdag en het is nu dinsdag.

Nadat ik bovenstaande melding had geplaatst heb ik erg snel een email met excuses, de bestelde recepten en bonus recepten ontvangen. Vervelend dat dit nodig was maar uiteindelijk is het opgelost door Bgreat.

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bgreat

Dag Ria, we zijn blij te horen dat onze klantenservice je inmiddels heeft kunnen helpen met de toegang tot je producten. We begrijpen dat het vervelend was dat je ons niet meteen kon bereiken, vooral omdat het door de drukte rondom het weekend iets langer heeft geduurd. Onze excuses voor het ongemak en dankjewel voor je geduld en begrip.

Gelukkig heb je de bestelde recepten én een paar extra bonussen te als tegemoetkoming ontvangen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent en wensen je veel plezier met de recepten! Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten via bgreatklantenservice@gmail.com. We helpen je graag verder!

Gezonde groet, Team BGreat

Eindelijk resultaat

Na veel pogingen, nu wel door de weekmenu's en heerlijke recepten eindelijk resultaat! In 1,5 week van 87 naar 81 kg (en vetpercentage van 42% naar 39,3%gegaan. Heel blij mee, na overgang lukte niets meer. Volhouden is eenvoudig, geen honger en heerlijk eten.

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bgreat

Dag N. bedankt voor je fantastische review,🌟 Wat geweldig om te horen dat je zulke mooie resultaten behaalt met onze weekmenu's en recepten, vooral na de overgang! We zijn heel blij dat je het volhouden nu als eenvoudig ervaart en geniet van het heerlijke eten zonder honger te hebben.

We zijn heel trost op je doorzettingsvermogen en zijn blij dat we je mogen ondersteunen op jouw reis naar een gezondere levensstijl! Als je nog vragen hebt of tips nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 💚

Lieve groetjes,

Saanut 4/5 tähteä

Mentale omzetting met fysieke winst

Het omzetten van koolhydraatrijk naar gezond vetrijke eten is voor mij een geleidelijk proces geweest. Aldus nu na gewenning goed vol te houden. Geleidelijk afgevallen (7 kg) en ook fitter gaan voelen.

28. elokuuta 2024

Beste Kees,

Hartelijk dank voor je positieve review en het delen van je ervaring! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat de overgang naar een koolhydraatarme en gezonde vetrijke levensstijl je goed is bevallen en dat je mooie resultaten hebt geboekt met gewichtsverlies en je fitter voelen.

Het is mooi om te zien hoe je stap voor stap deze gezonde verandering hebt doorgevoerd. We hopen dat je deze positieve lijn kunt blijven voortzetten en dat je nog meer voordelen zult ervaren!

Dankjewel voor je vertrouwen in BGreat. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar nieuwe recepten of tips, dan staan we altijd voor je klaar! We wensen jou het allerbeste toe.

Gezonde groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Bgreats alles is op goede manier opgelost erg…

Alles is op goede manier opgelost erg blij mee..

26. elokuuta 2024

Beste Fenny,

Hartelijk dank voor de prachtige 5-sterrenreview! 🌟 We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens is opgelost en dat je tevreden bent met onze service.

Je positieve feedback betekent veel voor ons en helpt ons om anderen beter van dienst te zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, stuur ons dan gerust een mail naar bgreatklantenservice@gmail.com

Wij wensen jou een fijne dag toe en nogmaals dank voor je vertrouwen!

Gezonde groet,

Saanut 3/5 tähteä

Mijn probleem is na lange tijd opgelost…

Mijn probleem is na lange tijd opgelost en heb t geld teruggestort gekregen! dank daarvoor!

19. elokuuta 2024

Dag Chrissy,

Wat fijn om te horen dat je het bedrag hebt ontvangen! We zijn blij dat alles nu goed is afgerond.

Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we natuurlijk graag voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We wensen je het allerbeste toe!

Boek met 4 weken uitgebreide menu’s

Boek met 4 weken uitgebreide menu’s. Helpt me enorm om af te vallen, geeft wat meer variatie
Vol goede moed door.

21. elokuuta 2024

Dag Jannie,

Wat geweldig om te horen dat de recepten je goed helpen bij het afvallen. We zijn blij dat je geniet van de variatie in de menu’s en dat je vol goede moed doorgaat. Blijf zo doorgaan, je bent goed bezig!

Veel succes toegewenst! Als je nog vragen hebt, stuur ons dan gerust een berichtje, wij staan voor je klaar.

Saanut 2/5 tähteä

Geen boek of recepten ontvangen

Geen boek of recepten ontvangen. Is al een paar maanden dat er zo maar elke maand 9,95€ van mijn rekening afgeschreven wordt. Ik heb GEEN automatische domiciliëring aanvaard. Een addertje onder het gras precies !!! Ik wil hiervoor een rechtzetting!!!

Update 17/12/2024:
Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen. Ook werd de domiciëlering opnieuw aangeboden. Omdat ik deze geblokkeerd heb werd ze niet afgeschreven van mijn rekening.

12. elokuuta 2024

Beste Sonja,

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet de producten hebt ontvangen die je verwachtte en dat er verwarring is ontstaan over het lidmaatschap. Dit is zeker niet de bedoeling!

Tijdens het bestelproces bieden we vaak, met een flinke korting, de mogelijkheid om direct lid te worden van ons Afslank Power Programma. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als dit niet je bedoeling was en er onverwacht kosten worden berekend. We doen ons best om het bestelproces zo helder mogelijk te maken.

We hebben je klacht met spoed doorgestuurd naar onze afdeling abonnementen en zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een bevredigende oplossing krijgt. We hopen dat dit je verder helpt en dat we je hiermee tevreden kunnen stellen.

Update 18/12/2024:
Dag Sonja,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw review te herzien, dat waarderen we enorm! Het spijt ons dat de activatie van het abonnement eerder niet duidelijk was en dat dit voor verwarring heeft gezorgd.

Als het goed is, heeft u inmiddels alle maandbedragen terugontvangen op uw rekening. Ook het activatiebedrag van €1,- is teruggeboekt, waardoor u uiteindelijk niets voor het abonnement heeft betaald.

Ik hoor graag van u of er nog iets is waarmee ik u verder kan helpen. Aarzel niet om ons te bereiken via bgreatklantenservice@gmail.com.

Geweldige recepten/programma 👍👍👍

6. elokuuta 2024

Hoi S,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze recepten en programma.

We hopen dat je nog lang met veel plezier met ons blijft koken. Jouw leuke reactie motiveert ons om gezonde en vooral ook lekkere recepten en programma's te maken.

Gezonde groetjes, Team BGreat

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin