4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Dejligste ansigtsbehandling med dygtige Larisa

Salonen er ikke den nyeste topmoderne, men alt er ryddeligt, ordentligt og man kan se at Larisa (ejeren) gør stor indsats for at det skal se pænt ud. Jeg fik en ansigtsbehandling, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Dejlige produkter og meget professionel udført af Larisa. Mine varmeste anbefalinger.

6. marraskuuta 2025

Go Dream gavekort.

Med et Go Dream gavekort på Luxus manicure og pedicure får man IKKE det der står på kortet, uden selv at skulle betale flere hundrede kr. øv øv.

6. maaliskuuta 2023

Jeg har besøgt Beyond Skincare flere…

Jeg har besøgt Beyond Skincare flere gange de sidste par år og har fået lavet flere forskellige behandlinger; til eksempel Pedicure, Manicure og vaxing. Larisa har hver gang passet rigtig godt på mig, og jeg er gået glad hjem med et smukt resultat.

17. tammikuuta 2023

EMSclupt. Tak for god behandling

Tak for god behandling. Læste om EM SCULPT behandling som jeg nu har gennemført. Virkelig effektivt opstramning af muskler på mave og baller. Kunne ikke selv have trænet så effektivt. Mangler nu at få fjernet lidt løs hud, så er min mave og baller som for 10 år siden. Virkeligt sød og professionel behandler.

28. lokakuuta 2022

Jeg bestilte en tid til tandblegning

Jeg bestilte en tid til tandblegning, der står på hjemmesiden at hun kan blege tænderne 2-6 toner hvidere.. da jeg kommer ind siger hun at hun Max kan blege dem 1-2 toner ( hun har slet ikke set mine tænder på det tidspunkt) Jeg siger at der jo står på hjemmesiden 2-6. Hun siger at det er nogen andre der har skrevet det og at det passer ikke, så skal man gå til en rigtig tandlæge!! Jeg gik uden at få behandling. Det synes jeg simpelthen er svindel og at snyde folk!!
Vil absolut aldrig anbefale det her sted til nogen.

6. syyskuuta 2022

Meget meget stor skuffelse

Meget meget stor skuffelse. Jeg går regelmæssigt til massage, cirka to gange om måneden. Jeg ville prøve på Beyond Skin Care Charlottenlund. Jeg betalte 399kr for en massage. Jeg havde indtryk af, at massøren kun fik mig smurt i olie over hele kroppen. Selv min 9 årige datter har mere fat end hende. MEGET STOR SKUFFELSE!

4. elokuuta 2022

Rigtig gode behandlinger

Jeg brugte igår mit gavekort til beyond skincare og fik en rigtig dejlig oplevelse. Jeg fik bla. en spa manicure inkl. scrub og mine negle blev rigtig flotte Derudover fik jeg en ansigtsbehandling som inkluderede en super god ansigtsmassage og en lækker ansigtsmaske.

Helt klart et sted jeg vil anbefale.

24. maaliskuuta 2022

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefales.
Jeg får farvet bryn+vipper inkl. rettet bryn.
Larisa er meget omhyggelig og grundig. Der bliver ikke talt meget, så man får lov til at slappe helt af. Pænt resultat, hvor man ikke ligner en vaskebjørn bagefter :)

22. syyskuuta 2019

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har fået bellevue gavekort "til hende" og har bestilt en ansigt behandling hos Beyondskincare.
Jeg har fået en dejlig skøn og lækker ansigtbehandling med økologiske produkter. Rigtig dejligt og afslappende. Behandleren/ejeren/ Larisa er meget immødekommende, hendes positiv og optimistike indstilling smitter hutigt af.
Hun fortæller hvad hun gør inden hun gør noget. Det er meget rart.
Alt i alt en skøn oplevelse hos Beyondskincare.
Jeg vil bestemt anbefale stedet. Vil selv komme her igen og igen.

15. syyskuuta 2017

Fantastisk oplevelse hos Larisa

Jeg har haft behandlinger hos Larisa som jeg vil betegne som fantastisk gode, behagelige, og proffessionelt udført. Larisa er super dygtig, og forklarer hele tiden hvad som foregår. 5 velfortjente stjerner fra mig!

25. elokuuta 2017

SUPER STED

Jeg fik flere ansigtsbehandlinger og en dejlig afslappende kropsmassega, super tilfreds. Personalet var meget professionel. Anbefaleder til alle.

17. helmikuuta 2017