Zeer goede service! De responsiviteit is zeer goed bij dienst na verkoop. Men is zeer behulpzaam en de adviezen zijn onmiddellijk to the point om problemen op te lossen.
Super helpdesk! Geduldig, behulpzaam en geen moeite teveel om een probleem met de decoder te herstellen. Zelfs tot 2x toe opnieuw door de helpdesk gecontacteerd! Waarom geen 5/5? Omdat het probleem ui... Näytä lisää
De IT zit goed, ze zoeken goed mee , zodat je snel en efficiënt geholpen bent. Zat met een kleine Bug door een mindere internet verbinding (nl stekker in multicontactdoos), waardoor de opname op 1 cam... Näytä lisää
Wat problemen gehad thuis, maar dat werd perfect ondersteund met veel geduld en goede raad. Firma is professioneel en zeker aan te raden. Niet iedere firma is zo behulpzaam.
Yrityksen kirjoittama
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom® zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Meensesteenweg 385, 8501, Kortrijk Bissegem, Belgia
- 056 13 60 95
- info@bascom.be
- bewakingscamera.be
Na 1 week camera nog niet ontvangen
Na 1 week camera nog niet ontvangen, wel nam bedrijf na 1 week contact met ons op probleem uit te leggen en zich te verontschuldigen.
Eerlijk is eerlijk, we hebben ze al een paar x gebeld omdat we een storing hadden ( en nu dus ook) en telkens worden we wel heel goed geholpen, vriendelijk en ze hebben geduld als je iets niet begrijp.
Dus niet heel tevreden hoe onze levering deze keer gebeurd is, maar in het algemeen zijn ze wel echt goed.
Geloof maar niks van de levervoorwaarden.
Bascom klopt zich op de borst 'voor 23:59 besteld, dag erna geleverd'. Na twee bestellingen te hebben geplaatst stel ik vast dat dit niet het geval is. Men tracht per telefoon, na aanhoudende vraag om een review aan te passen, ook telkens de schuld elders te leggen zoals 'te zwaar pakket' of 'bpost', maar reken dus op een week tussen bestelling en levering.
Camera's en systeem is wel prima en werkt erg gebruiksvriendelijk.
Prima service
Prima service. Eerst geprobeerd het probleem online op te lossen en daags nadien het defecte onderdeel reeds geleverd. Probleem opgelost!
Altijd klantvriendelijk en correcte en…
Altijd klantvriendelijk en correcte en snelle afhandeling van een bestelling.
snelle service
snelle service, maar soms zijn de verpakkingen licht beschadigd.
Tot nu niet noemenswaardig omdat het materiaal niet beschadigd is.
top service bij vragen & hulp
top service bij vragen & hulp. kwalitatief materiaal.
Supersnel geholpen dag voordien een…
Supersnel geholpen dag voordien een mailtje gestuurd en binnen 48 h geholpen
werkt terug zoals vroeger zeer beleeft
aan telefoon
Bascom raad ik iedereen aan prachtige beelden zowel overdag als in de donker
Zeer goede dienst na verkoop!
Je krijgt altijd hulp bij eender welk probleem of vraag en ze zorgen voor een oplossing. Top service.
Ik heb een heel goede ervaring met…
Ik heb een heel goede ervaring met Bascom support. Deze mensen doen wat ze beloven en realiseren dit op korte termijn.
Niets dan lof voor Johan
Top!Top!Top!
correcte en snelle service
Altijd klaar om te helpen
Altijd klaar om te helpen, top service, top team
Altijd een top service !
Altijd een top service !
Heel reactif en serieus !
De service
De service, of het nu commercieel of technisch is, is schitterend en snel.
Heel correct bedrijf, een aanrader.
Snelle en correcte technische…
Snelle en correcte technische ondersteuning .
Heel vriendelijke mensen
Heel vriendelijke mensen, het contact met Johan Sleumer was super, gaf mij heel duidelijke aanwijzingen verdiend eigenlijk geen 5 sterren maar 10 sterren
professioneel geholpen
Aankoop bullet-camera systeem, professioneel geholpen, zeer vriendelijk, alles met geduld uitgelegd en probleem opgelost. Dikke proficiat
Top service!!
Hulp via telefoon
Na werken in de buurt door de internetprovider kon ik de beelden van de camera's niet meer bekijken op de gsm. Na telefonisch contact met Bascom was het probleem binnen de minuut verholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel op deze dienst!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.