Waardeloze winkel. Mei 2025 een paar Meindl wandelschoenen gekocht voor 205 euro. bij Bever Hengelo. Ik loop ca 3 a 4 keer per week ongeveer 5 km. Ik kreeg wat last van mijn hak en nu bleek dat de vo... Näytä lisää
5 sterren voor Gelderlandplein Bever winkel dinsdag namiddag. Voor een paar wandelschoenen ,en ze zitten perfect .Maar het het moet ook gezegd worden dat hulp bij de schoenen ontzettend goed was , ze... Näytä lisää
Hanwag TatraLight Lady Gtx Schoenen gekocht. Prima geholpen hoor maar kom er nu achter dat exact dezelfde schoenen voor €60 Euro goedkoper worden aangeboden door Bol.com Helaas heb ik er al 2x mee... Näytä lisää
13 april een wahoo fietscomputer besteld. 14 april was hij binnen. Een vies ding onder de vlekken en te vies om beet te pakken. Terug gebracht in de winkel in de breestraat te leiden. Ze vonden het sc... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Buiten begint bij Bever
Ambachtsweg 3, 2641KS, Pijnacker, Hollanti
- 085 888 50 88
- klantenservice@bever.nl
- bever.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Overpriced. Slechte service. Geen garantie.
Op het eerste gezicht lijkt Bever een winkel waar je met een gerust hart kunt winkelen voor je outdoor benodigdheden, maar die indruk verdwijnt zodra je een probleem hebt met hun producten.
Een defect product binnen de garantietermijn zou geen groot drama moeten zijn, maar bij Bever wordt het dat wel. De servicebalie voelt meer als een muur dan als een helpende hand.
Het gesprek met de medewerkers is frustrerend; in plaats van begrip of een oplossing krijg je vooral ontwijkend gedrag en onterechte aannames voorgeschoteld. Die gaan vaak dezelfde richting op: de oorzaak ligt bij de klant ("gebruikersschade"), de oplossing niet bij Bever.
Er wordt geen enkele moeite gedaan om met je mee te denken of tot een eerlijke uitkomst te komen. In plaats daarvan proberen ze je op te zadelen met een torenhoge rekening voor een reparatie die eigenlijk gewoon onder de garantie zou moeten vallen.
Waar Bever ooit bekend stond om kwaliteit en klantvriendelijkheid, lijkt dat imago inmiddels achterhaald. Dit is helaas geen incident, maar een patroon. Het is goed om twee keer na te denken voordat je hier iets duurs koopt, want de service is allesbehalve wat je ervan mag verwachten en wanneer iets stuk gaat, dan sta je met lege handen.
Twee items ter reparatie aangeboden
Twee items ter reparatie aangeboden. Mijn donsjas kwijt geraakt, heb een vergoeding gekregen maar dat is niet voldoende om nu een gelijkwaardig item te kopen. Een tweede reparatie van een seam van mijn goretex jas van 500 euro plus kon niet. Lekker duurzaam . De reparatie heb ik uiteindelijk zelf gedaan maar fijn dat ze het proberen. Het resultaat was dat ik dus eigenlijk twee nieuwe items moet kopen a 800 euro . Wat een aanfluiting.
Bever zwerfsport verkoopt milieuonvriendelijke fleece product als goed voor mens en milieu
Bever zwerfsport verkoopt tientallen fleece producten onder het mom van milieuvriendelijk bezig zijn en recycling.
Fleece is een van de vervelendste buitensport materialen op de markt. Bij dragen verliesje honderdenden plasticdeeltjes op een dag. Bij wassen nog meer.Fleece is niet uit drinkwater te filteren. Dit vertellen ze klanten niet. Sterker nog aan fleece producten zitten labels dat het zogenaamd goed is voor het milieu.
Bezint eer ge begint wat fleece kopen bij bever zwerfsport aangaat.
Bever Utrecht; zeer slechte service
Self inflating matje van Therm-a-rest gekocht bij Bever Utrecht. Bleek niet goed luchtdicht. Na paar maanden gedraai van Bever hebben we een “nieuwe” gekregen, maar toen we het matje uitpakten bleek het niet een nieuwe, maar een geplakte. Contact opgenomen met klantenservice, maar omdat het te lang geleden is, kunnen ze nu niets meer voor ons betekenen. Kortom, Bever belooft een nieuwe mat, maar levert een gerepareerde. Als je ze erop wijst zeggen ze dat het te lang geleden is. We zitten nu met een gerepareerde mat voor een nieuwprijs.
Bought Lowa Renegades and thought they…
Bought Lowa Renegades and thought they were my favorite shoes until after 2 years the right shoe's leather tore from the sole.
Went to Bever for service and repair was not possible. Asking for discount on replacement shoes I was turned down.
They lost a customer and I go to Katmandou from now on.
Super service & mega blij met mijn spullen
Ik heb me in de winkel laten adviseren over het kopen van hikeschoenen. Zo hebben ze mijn voeten opgemeten en gekeken welke schoenen het beste passen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken ook echt met je mee! Ik ben nog steeds heel blij met deze keuze & de schoenen lopen fantastisch. Daarnaast heb ik ook wollen hikesokken erbij gekocht en deze zitten ook fijn. Erg te spreken over de kwaliteit en de service.
Top winkel
Top winkel. Zelden maak je nog zulke goede en klantgerichte service mee. Ik had een jas gekocht, welke een kleine maand later in de aanbieding kwam. Ze hebben netjes het verschil aan mij terugbetaald. Ik ben een heel tevreden klant en kom zeker vaker terug
Retourvoorwaarden zijn een lachertje
Retourvoorwaarden zijn een lachertje. Ik wil een nauwelijks gebruikte (zichtperiode zoals vermeld in de retourvoorwaarden) Garmin horloge retourneren. Dat kan helaas niet want de verzegeling van de doos is verbroken.. Hoe moet je hem anders proberen zoals vermeld in de voorwaarden? Bever, pas de voorwaarden aan.
slechte service
Ik ben vandaag in jullie winkel in Tilburg geweest. Ik heb een paar wandelschoenen van Hanwag die ik vorig jaar november heb gekocht. Hier is al een naad van los. (Inmiddels al bij beide schoenen).Volgens de medewerker is hier geen garantie op. En als ik het bij een schoenmaker laat maken verwacht hij dat het weer zo kapot is. Als het nog verder kapot gaat zijn de schoenen straks niet meer waterdicht.
Antwoord Bever:
Bedankt dat je ons mailt voor een second opinion. Als je twijfelt over een uitspraak is het altijd goed om even om zekerheid te vragen.
Ik heb voor de zekerheid deze case ook nog overlegd met collega's. Maar dit valt inderdaad buiten garantie.
Het stiksel aan de mediale zijde van de schoen is kapot gegaan door aanloopschade. Dit betekend dat de schoenen tegen elkaar aankomen tijdens het lopen. En door een te brede of te smalle schoen kan dit proces ook nog versnellen omdat er meer druk op komt te staan.
Ik loop niet met mijn voeten tegen elkaar en als de schoenen te breed of te smal zijn heb ik een slecht advies gekregen
Wat een klantenservice
Wat een klantenservice. Er is dus duidelijk iets mis met de rechterschoen maar vanaf de eerste woordenwisseling is het al duidelijk: het is jouw probleem en ik kan er niets mee. Totaal niet in afweging nemen dat ik een vaste klant ben met nooit problemen met een artikel. Ja, Bever Steenwijk. Ik kom hier dus nooit meer. En in geen andere vestiging meer. En ik zal iedereen in mijn omgeving het advies geven nooit iets te kopen bij Bever. Want ik word, als klant van jaren, gewoon in de steek gelaten. Ik zat echt niet te rekenen op het totale aankoopbedrag terug of een vervangend paar maar wel een tegemoetkoming waaruit een waardering zou blijken voor mij als klant. Maar zelfs dat werd niet eens voorgesteld. Wat een klantenservice, wat een deceptie. Want ik ben niet alleen mijn geld kwijt, maar dat is bijzaak, ik ben ook mijn winkel kwijt. Denk daar maar eens over na, Bever.
Geen service bij probleem.
Bij het verkopen zijn ze in de winkel best professioneel en behulpzaam. Als zich later een probleem voordoet met het gekochte zijn ze stug en niet behulpzaam.
Snelle levering. Helaas te groot dus retourzending. Post.nl na 5 dagen nog niet afgeleverd bij Bever en kon niets doen zei men
Contact met Bever gezocht, na 2 dg terecht en dag later retourbetaling al binnen. Goed gedaan Bever. Top
buitengewoon ontevreden over Beverde…
Ik ben buitengewoon ontevreden over de winkel van Bever met name op het Gelderlandplein en het hoofdkantoor. Ik heb wandelschoenen aan laten meten door de winkel en het Gelderlandplein in Amsterdam en dat werd gedaan met geavanceerde apparatuur.
Ondanks het gebruik van deze apparatuur hebben ze mij wat later bleek bevestigd te worden verkeerde schoenen aangemeten. De schoenen paste niet goed want ze hebben mij een reguliere schoenen verkocht terwijl ik een smalle leest had moeten hebben.
Er was geen oplossing mogelijk in het gesprek wat ik met de bedrijfsleider van het Gelderlandplein had dus ik denk dan ga ik het bij het hoofdkantoor proberen. Daar krijg ik de servicemanager van de dag niet te spreken en de telefoniste verwijst me weer naar de bedrijfsleider van het Gelderlandplein waar ik al eerder niet uit ben gekomen.
Wat een teleurstelling schoenen van euro 300 Plus.
Ik ga voortaan naar De Zwerfkei in Woerden. Wat een topwinkel is dat en een service een dikke 10.
Slechte klantenservice / verkeerde maat meegegeven
In de winkel uitgebreid een paar wandelschoenen gepast en duidelijk aangeven welke maat ik zou nemen. De medewerker kijkt nog naar beide dozen en zegt erbij de maat die ik wil. Ik zie thuis nog de maat op de doos staan (niet wetende dat dit een UK maat is een geen US). En er dus op vakantie in Oostenrijk pas achter komen dat de medewerker toch de verkeerde maat heeft meegegeven. Vervolgens de klantenservice gebeld hoe dit nu op te lossen, aangezien ik nu met te grote schoenen hier sta en ze straks niet meer kan ruilen. Antwoord was kijk zelf maar even als je straks terug bent of de winkel hier nog wat mee kan doen. Op zo’n manier heb je ook geen klantenservice nodig denk ik, als je het zelf maar even moet uitzoeken.
Bever: Van service en garantie kunnen wij niet op vakantie (en ik nu dus ook niet).
Zocht goed zittende wandelschoenen en werd aangetrokken door de 3D voetmeting van Bever. Na de meting drie paar gepast en de duurste paste het beste. Al tijdens de eerste wandeling ging het echter mis en kwam erachter dat de fabrikant 15mm teen-ruimte adviseerde, terwijl Bever maar 3mm bij de 3D meeting had bijgeteld. Duidelijke fout van Bever en verder was er een 30-dagen 'gratis retourneren' garantie, dus ik binnen 30 dagen terug. Had geen probleem moeten zijn, maar toen bleek:
1) Bever gaf toe dat de 3D meting niet goed geinterpreteerd was, maar ik had de schoenen gepast en ja gezegd dus mijn fout.
2) 30-dagen retourgarantie was niet van toepassing omdat ik buiten gelopen had met de schoenen. Deze kleine lettertjes waren mij nooit verteld.
Stond dus weer buiten met mijn dure, niet passende wandelschoenen. Wilde ook een wandelrugzak kopen, maar 'Stupidity is doing the same thing twice and expect een different result'. Dus niet meer naar Bever.
Zeer teleurstellend!
Recent een paar wandelschoenen gekocht bij Bever Breda.
In eerste instantie zeer tevreden over de aankoop.
Er werd o.a. een voetscan gemaakt en op basis daarvan raadde de winkelmedewerker
mij een paar schoenen aan van het merk Hanwag.
Die zaten prima dus heb ik die genomen.
Ook heb ik nog een paar inlegzolen gekocht met extra demping die nog wel op maat werden gesneden door een van de medewerkers daar.
Maar, zo verzekerde de winkelmedewerker me, mochten ze toch niet bevallen dan kon ik ze gewoon terugbrengen en kreeg ik m´n geld terug ook al waren ze al op maat gesneden.
Nadat ik de schoenen een paar dagen had gedragen begon ik last te krijgen van de linkerschoen
op de wreef en ik heb toen de gekochte inlegzolen eruit gehaald en de bijbehorende zolen erin gedaan omdat die wat dunner zijn.
Dat hielp eigenlijk niet veel dus de dag daarna ben ik terug gegaan naar de Beverwinkel.
De winkelmedewerker vertelde me dat er eigenlijk niets aan te doen is, hij gaf het advies om er
zolen in te doen zodat het strakker werd.
Ik heb hem toen uitgelegd dat dat juist pijnlijk is maar hij wist verder geen andere oplossing te geven.
Het kwam er eigenlijk op neer dat ik er maar mee moest leren leven.
Voor een paar wandelschoenen die € 260,- kosten vond ik dat hij er zich wel heel erg gemakkelijk van afmaakte.
Ik vroeg hem of er geen mogelijkheid is om de schoenen wat op te laten rekken maar dat ging
volgens hem niet, het was gewoonweg de pasmaat van de schoenen.
De schoenen kon ik ook niet retourneren want ik had er buiten al op gelopen en ik had de schoenen eerst maar binnenshuis moeten dragen.
Eventueel kon hij me een gedeelte van het geld terug geven als ik de schoenen zou retourneren
en een paar andere zou nemen.
Mijn ervaring met Bever is zeer teleurstellend nadat ik deze medewerker heb gesproken.
Op de website van Bever staat dat ik wel degelijk een aankoop kan retourneren.
En ik heb inmiddels uitgezocht dat schoenen zeer zeker wel in een bepaalde mate oprekbaar zijn.
Dus in mijn ogen had deze medewerker onvoldoende kennis van zaken.
Niet echt bepaald klantvriendelijk en zo tevreden ik eerst wel was ben ik het nu totaal niet meer!
Update 01-10-2025.
De review hierboven heb ik ook aan Bever doorgestuurd en hieronder de reactie namens Bever.
Hallo, helaas konden we uw beoordeling niet publiceren.
Ons moderatieteam heeft uw beoordeling geweigerd om de volgende reden(en):
Irrelevante content.
We kunnen er niet zeker van zijn dat wat je hebt geschreven geheel relevant is voor het product of de dienst die je beoordeelt en het is mogelijk dat lezers erdoor in de war raken.
Maar geen zorgen. Neem contact op met ons ondersteuningsteam om meer te weten te komen. Zij laten je weten of en hoe jij je beoordeling ook gepubliceerd kunt krijgen. We zijn het aan jou, anderen en onze klanten verplicht om beoordelingen zo nauwkeurig en nuttig mogelijk te maken.
Beoordeling achtergelaten in verkeerde deel van feedbackformulier.
De feedback over het product en/of dienst die je beoordeelt bevindt zich in het verkeerde gedeelte van het formulier.
Bij Bever vervalt letterlijk de garantie als je naar buiten loopt
Bij Bever Steenwijk vervalt blijkbaar de garantie op schoenen als je er mee buiten loopt.
Schoenen na 1 dag terug gebracht. Na een paar uur lopen ( niet binnen) kwam ik er achter dat de linker schoen niet goed was afgewerkt aan de binnenkant, er zat ergens bij de teen een hard propje onder de voering. Dit irriteerde na een tijdje behoorlijk. Was eerst maar lastig omdat ik er al op had gelopen, maar ik hoefde inderdaad geen ondeugdelijk product te accepteren.
De zelfde schoenen waren niet meer in voorraad, maar een verglijkbaar model kon ik tegen bijbetaling wel krijgen en had hij alvast voor mij uit de winkel gehaald.
Of ik nog wel even de bon op wilde halen. Direct gedaan, maar bij terugkomst had de verkoper of eigenlijk zijn leidinggevende zich bedacht. Ik moest maar foto's maken en mij tot de klantenservice wenden.
En het was lullig dat ze mij 40 kilometer voor niks hebben laten rijden, maar dat was niet anders, sorry daarvoor maar ze hadden zich bedacht. Ik heb medelijden met de verkoper, als je zo in de zeik wordt gezet door je leidinggevende heb je ook geen fijne/veilige werkplek
Ik kom hier nooit weer. De ene ster is voor de service en de laconieke houding ten opzichte van ondeugdelijke schoenen.
Verder zullen de producten wel ok zijn, maar de garantie is letterlijk tot de buitendeur.
Als ik minder dan 1 ster had kunnen…
Als ik minder dan 1 ster had kunnen geven, had ik dat gedaan. We kochten een tent bij Bever in het nanjaar van 2021. We gingen daarmee voor het eerst kamperen in de zomer van 2022, de voortent bleek zo lek als een mandje. Na reclameren werden we met tent en spuitbus weer weggestuurd, los het zelf maar op. Nu we 3 zomers later weer kamperen in de regen bleek de tent nog steeds zo lek als een mandje. Weer terug met de tent. 2 maanden (de hele zomer, van half juli tot begin september) weggeweest, 2x gemaild en niets op vernomen, kregen we vandaag een mail dat het buiten de garantietermijn valt. In totaal 4x gekampeerd in een tent van bijna €600, die de eerste keer lek blijkt te zijn, met een spuitbus weggestuurd worden en dan alleen verwijzen naar de garantietermijn. WAARDELOOS! Ik heb mijn laatste item bij Bever gekocht, ik ga de tent ophalen en opsturen naa Nomad (die hebben nl een reparatieservice waar Bever geen gebruik van heeft gemaakt) en daarna zet ik geen stap meer in een Bever winkel
Een fijne winkel
Ik kom al jaren bij Bever en ben altijd erg tevreden. De service is top en ik heb nog nooit problemen gehad. Zelfs toen ik na een half jaar een broek terugbracht die ik nog niet had gedragen en waar het prijskaartje nog aan zat, kon ik hem zonder gedoe inleveren. Als vaste klant word ik altijd vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers. Echt een fijne winkel met uitstekende service!
Tegenvallend artikel en teleurstellende klantenservice
Deze zomer kocht ik bij Bever een witte 100% katoenen damesblouse van het merk Royal Robbins, prijs 99,95. Na enkele keren dragen op warme dagen en zorgvuldig wassen, verschenen er gele strepen op plaatsen waar huidcontact was geweest. Deze probeerde ik met een sterker wasmiddel, later ‘n vlekkenverwijderaar, er uit te wassen.
Helaas bleek dat niet te werken en bracht ik de blouse terug naar de winkel, waar ze ‘n keurig verslag maakte van mijn ervaringen. De blouse ging naar het hoofdkantoor van Bever ter beoordeling. Na meerdere weken kreeg ik ‘n e-mail met daarin het bericht dat mijn klacht niet onder de garantie viel, en ik de blouse weer op kon halen. Deze reactie vond ik niet kloppen met de prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien verwacht ik in een outdoorwinkel dat de kleding juist gemaakt is voor bijv activiteiten waarbij transpiratievocht vrijkomt. Ik werd in de winkel in Middelburg netjes te woord gestaan, dat wel. Maar over de klantenservice van het hoofdkantoor ben ik uitermate ontevreden.
Na het ophalen ben ik met nog andere vlekverwijderaars gaan proberen om de gele strepen te verwijderen, wat leek te lukken, wat ‘n opluchting…
Na enkele dagen in een kast gehangen te hebben zag de ‘witte’ blouse er rampzalig uit. Nu was alles gelig en de gele strepen nóg geler.
Ik hoef geen artikelen meer van dit merk en denk verder 3x na eer ik weer mijn geld uitgeef aan outdoorkleding, o.a. bij Bever.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.