Ik heb een aantal flessen bij ze gekocht om kombucha in te brouwen. Ze weerstonden een redelijk explosieve F2 tijdens de hittegolf, dus zijn bestand tegen enige druk. Inmiddels nog meer flessen be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hadden een bestelling geplaatst, waarvan achteraf bleek dat niet alles voorradig was. We hebben telefonisch contact gezocht, we werden vriendelijke te woord gestaan en er werd gekeken naar oplossin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100 ml tot 1 liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf €30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.
Kromstraat 33, 5421XZ, Gemert, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Stevige flessen, goed verpakt, snel geleverd, nette prijs

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Er was 1 fles te weinig geleverd, waarschijnlijk eruit gevallen bij het depot, want de doos was hersteld met plakband. Mailtje verstuurd, snel antwoord en gelijk de volgende dag had ik de ontbrekende fles. Super service. En de flessen zijn ook mooi en goed.

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Sportief de schade opgepakt die door DPD werd aangericht. Weg met deze pakketdienst.

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
De beugelflessen die we besteld hadden werden op tijd verzonden, maar bleven steken bij de vervoerder. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen en ons hiervan aldoor op de hoogte gehouden, heel prettig.

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Snel geleverd, netjes en stevig verpakt. De flessen zijn degelijk en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze hebben vervangstukjes en flessenborstels ook. Geen klachten van mij. 2de bestelling ondertussen, zal zeker nog bestellen als ik nog inmaakpotten of flessen nodig heb in de toekomst.

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Snel en goed verzonden, veilig verpakt. Al het glas is zonder breuken en barsten aangekomen. Echt fijn!

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Snelle levering en flessen echt keurig en zorgvuldig verpakt !

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Snelle levering, flessen keurig verpakt zodat ze zeker niet kunnen breken tijdens transport. Reeds een fles gebruikt om zelfgemaakte gembersap in te bewaren; dop sluit heel stevig! Zeer tevreden ☺️

Vastaus yritykseltä Beugelflessen Kopen
Snel geleverd met een prima prijs kwaliteit verhouding!