Sindsyge gøde service. Mega venlige og hjælpsomme. Dybt viden af produktet. Jeg spilde årer med Microcement produkter fra andre hvor man skal blande selv farve og vand, kunne ikke matchere det og var... Näytä lisää
Virkelig en god oplevelse at komme i showroomet og få råd og vejledning om produkterne og mulighederne. Stor ros til fagpersonen i showroomet og også backoffice, som jeg også har været i dialog me... Näytä lisää
Super oplevelse hos Betonlook! Var forbi deres showroom for at blive klogere på hvilke produkter vi skulle benytte til vores projekt, og blev mødt med venlighed, god vejledning og plads til at still... Näytä lisää
BETONLOOK på alle overflader Vi specialiserer os i at udplukke produkter, der giver vores kunder mulighed for at lege med spændende teksturer og unikke udtryk, og som alle er tilpasset brug i private hjem.
Lindgreens Alle 7A, 2300, København s, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rigtig god kundeservice hos Betonlook. De var meget behjælpelige med hvordan man selv kan bruge Microcement. Vi have en rigtig god kommunikation med Magnus, som hjalp med alle vores spørgsmål.
Vi har købt både microcement til bordplader og kalkmaling til vægge i vores køkken - til fornuftige priser - og vi kommer igen!
Magnus er en top professionel og behagelig rådgiver, tusind tak for hjælpen!
Meget sød og hjælpsom i butikken. Glad for mit Oat microcement i badeværelse. Rimelig priser.
Super oplevelse hos Betonlook!
Var forbi deres showroom for at blive klogere på hvilke produkter vi skulle benytte til vores projekt, og blev mødt med venlighed, god vejledning og plads til at stille spørgsmål.
Generelt har det bare været gnidningsfrit, og det er absolut ikke sidste gang jeg vælger deres produkter.
Primeren var der hul i og var løbet ud i pakken, selvom der ingen skader var på papkassen. Gulv på 8m2, pakke til 10m2 købt. Overskud af Basa og fint resultat. Derimod var der enten for lidt Sense eller forkert konsistens. Så det rækte ikke, selv med et meget tyndt lagt, så kunne hele gulvet ikke få. Svaret fra supporten var at gulvet sikkert var for ujævnt og DIY ofte smurte for tykt et lag på. Uden at have set billeder eller andet kom det svar. Tænker hjemmesiden skal opdateres til, at produktet kun er til professionelle. Når man svare kunder således uden at have set det man udtaler sig om så ud. Ligeledes skal der nok nogle meget præcise tykkelser på lagene. For det kunne jo ikke tænkes at Sensen var for tyk eller mængden forkert i bøtten. Arrogant service aldrig mere betonlook.dk
Får det man bestille og det kommer hurtig.
Jeg er godt tilfreds.
Jeg bestilte et sæt med alt hvad der skulle bruges fra jeres hjemmeside, nemt og modtog det hurtigt.
(Dog manglede vi lidt til sidste lag microcement, som vi bestilte efterfølgende)
Vi valgte en lys beige. (Troede vi)
Da vi gav første lag synes vi godt nok farven var mere grå end beige, jeg kontaktede deres kundeservice og spurgte om det kunne passe at det først var sidste lag der gav farven. Vi ventede 1,5 uge på svar, men fik ikke svar så vi forsatte arbejdet på vores badeværelse da vores vvs’er skulle komme og sætte alt til og vi ikke kunne vente længere.
Opdatering.
Jeg blev kontaktet efter min anmeldelse herinde, hvor de fortalte de ikke har modtaget nogen af mine henvendelser omkring. De var sendt igennem jeres hjemmeside hvor vi blev forklaret at vi ikke var de eneste de ikke havde modtaget henvendelser på derigennem.
De var meget imødekommende og beklagede mange gange. Det var så ikke deres skyld men en fejl på deres hjemmeside.
Vi fandt i samråd med Magnus en farve der passede meget mere i stil med det vi forventede.
Fik tilsendt forskellige farver på mail så vi kunne vælge ud fra dem.
De sendte et helt nyt sæt og alt hvad vi skulle bruge til at lægge det om.
Vi er nu igang med hele processen igen, men det er det hele værd!
Rigtig god kundeservice når man kom igennem til dem!

Vastaus yritykseltä Betonlook
Fantastisk produkt! og fantastisk service ude i butikken!
Mega god service ! Var god til at hjælpe mig frem til den rigtige farve , blev sendt modtaget et par efter .
Kan klart anbefale . Og det ikke sidste gang jeg benytter mig af betonlook.dk
Super oplevelse og handle med betonlook. Magnus i butikken har givet kanon god service hver gang vi har været forbi butikkenog vigtigst af alt så spiller produktet bare :)
Hurtig levering, nem at udføre. Dog lidt rodet hvordan man finder vejledningen på nettet. Men alt i alt sindsygt nemt!💪🏽
Flinke og hjælpsomme mennesker og fantastiske materialer.

Vastaus yritykseltä Betonlook
Produktet er hamrende godt, men jeg oplevede at der ikke var nok coating med til den sending jeg havde købt, der var +5% for meget af alle produkter pånær coatingen, der var 5% for lidt. Da jeg henvendte mig var ekspedienten absolut ikke behjælpelig og belærte mig blot om at han vidste alt of jeg ingen viden havde. Knap så god vejledning og service til et gør det selv produkt. Jeg måtte handle yderlige coating.

Vastaus yritykseltä Betonlook
Jeg havde en god oplevelse med betonlook. Adrian var meget venlig til at hjælpe og rådgive, da jeg var ny i at ligge Micro Cement. Han gik endda ind og lave en specielblanding efter de ønsker jeg havde fremsagt. Rigtig god service og rådgivning.

Vastaus yritykseltä Betonlook
Fine produkter med et fint resultat, til trods for at vi aldrig har prøvet at arbejde med microcement før. Vildt hurtigt levering. Og rigtig nemt produkt at arbejde med.

Vastaus yritykseltä Betonlook
Jeg har netop modtaget min første ordre og det er ikke sidste gang jeg bestiller hos betonlook.dk. Flot udtryk på deres microcement og de bedste priser på markedet ift. kvalitet. Kan klart anbefales.