Vores bademiljø vi bestilte var ligeså flot som i deres katalog … så helt klart 5 stjerner 🌟 herfra ,da den også blev leveret inden for få dage ..
NU har jeg kun haft spa'et i 2 uger, men indtilvidere ser dt ud til at være ok kvalitet og ihvertfald rigtig god værdi for pengene. Processen for at bestille og få leveret var også god!
Lidt sen levering i forhold til løfter, modtog desværre en vandhane med fabrikationsfejl. Men Hometomato sendte en ny vandhane som er helt ok.
- Kylpyhuonetarvikeliike
- Kylpyhuoneen remontointi
- Kodintarvikeliike
- Poreallaskauppa
- Suihkuovet ja -kalusteet
Tietoja yrityksestä Hometomato.dk
NYT BADEVÆRELSE? LET, SIMPELT OG ONLINE Vi er dit online badeværelsesfirma. I stedet for at skulle igennem designmøder og plantegninger, har vi valgt at udfordre de kendte rammer for badeværelseskøb og rykket det hele online.
Vi udforsker løbende alt indenfor de nyeste trends og tendenser for badeværelsesindretning – og lægger resultaterne online, så du let kan tilføje dem til din kurv og hurtigt er videre med dit badeværelsesprojekt. Det synes vi giver mening.
Vores virksomhed startede med drømmen om at tilbyde vores kunder personlige badeværelsesløsninger – i høj kvalitet og til rimelig pris.
Marsk Stigs Vej 2D, 8800, Viborg, Tanska
- 60 26 65 65
- kontakt@hometomato.com
- hometomato.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vores bademiljø vi bestilte var ligeså…
So far, so good.
Behagelig og informativ telefonkontakt…
Behagelig og informativ telefonkontakt forinden køb.
Mega hurtig levering og et meget flot…
Mega hurtig levering og et meget flot brusesæt!!!meget tilfreds!
Lidt sen levering i forhold til løfter
Men Hometomato sendte en ny vandhane som er helt ok.
Gode produkter
Gode produkter, venlig og kompetent rådgivning samt hurtig levering
Alt i alt en god oplevelse
God service og levering
Var en smule mistænksom ift navnet, og fordi jeg ikke hørte så meget efter min ordrebekræftelse. Men en udveksling med kundeservice afslørede, at det bare handlede om at varen skulle bestilles hjem. Og det gik faktisk tjept. Og kort tid efter fik vi det hele leveret. Rigtig fint alternativ til nogle af de større forhandlere af badeværelsesinventar.
God og hjælpsom service i forbindelse…
God og hjælpsom service i forbindelse med køb af vaskeskab.
Billig blanding batteri helt perfekt
Billig blanding batteri helt perfekt, jeg kommer til at købe mere fra jer, så tog det bare 2 dage til jeg fik det 😊
Top top anbefaling super service og…
Top top anbefaling super service og Sonny er helt fantastisk
Alene det
Alene det, at man kunne ringe og tale med en ansat,gjorde at det var hos jer, vi handlede.Levering og aftale med fragtmanden fungerede 100%