Beter Horen - Zutphen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Laarstraat 16, 7201 CE Zutphen, Gelderland, NL

Saanut 3/5 tähteä

Het aanmeten en in gebruik nemen van de gehoorapparaatjes ging heel goed. Ik zag er tegenop maar dat bleek niet nodig. Waar ik het moeilijk mee heb is het schoonmaken. Ik ben niet de handigste en ben... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De audicien heeft goed ingezoomd op mijn persoonlijke situatie en gehoorbeperking. Ik heb in alle rust toestellen kunnen uitproberen. In de tussentijdse controles werden de toestellen bijgesteld naar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima geholpen bij Beter Horen in Zutphen in augustus 2025 werd gelijk een afspraak ingezet voor de zelfde week na dat ze in Lochem bij Beter Horen niet eerder een afspraak hadden voor een gehoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed en deskundig geïnformeerd en geholpen door audicien Hans die alle tijd voor me heeft genomen. Ondanks de 5 sterren toch een klein aandachtspuntje. Hans werd tijdens het helpen enkele keren weg g... Näytä lisää

1. Kuulolaitemyymälä

Kaikki arvostelut

1 519 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

ik ben super tevreden ermee

ik ben er super tevreden ermee ik kan weer normaal weer leven en op me werk ga het heel erg super en met me familie is het ook fijn ik voel weer de ouden weer dat ik weer lekker kan genieten van de natuur

22. huhtikuuta 2025

Beste Roel,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw hoortoestel. U kunt gelukkig weer optimaal gebruik maken van uw gehoor en genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Bedankt voor het vertrouwen!

Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Vriendelijk, meedenkend en klantgericht

Ervaringen met Ronald Bos zeer positief. Luistert goed naar de klant en staat geheel ten diensten van het zo optimaal mogelijk maken van het gehoor, ook bij complexere geval met gehoorverlies aan één oor.

3. joulukuuta 2024

Beste Marijn,

Bedankt voor uw reactie.

Wat geweldig om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad dankzij onze collega. We zullen uw complimenten doorgeven aan de winkel.

Saanut 1/5 tähteä

Alles..Totaal geen service!!

Alles..Totaal geen service!!
Duurste gehoorapparaat met niet functionerende app

15. lokakuuta 2024

Beste Betty Logtenberg,

Bedankt voor uw bericht.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor de storingen die u ervaart met de app. Onze collega's hebben u meerdere malen geholpen om dit te voorkomen en daarbij gekeken naar elke mogelijke oplossing. Gelukkig heeft u aangegeven verder tevreden te zijn over uw huidige hoortoestel.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij Beter Horen voor al uw vragen en opmerkingen wat betreft uw hoortoestel.

Saanut 2/5 tähteä

Af gelopen morgen geweest gehoor…deed niet goed

Af gelopen morgen geweest gehoor apparaat deed niet goed helemaal niet gekeken wat er aan de hand was ze zei laat hem hier maar achter zeer klant onvriendelijk.

2. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Consumer,

Bedankt voor uw review.

Via Trustpilot hebben wij uw gegevens opgevraagd om in contact te komen over uw ervaring. Helaas hebben wij niets ontvangen om u verder te helpen. Graag komen wij met u in contact middels 0800 0200 159 of klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 2/5 tähteä

Rekening klopt niet en na een maand nog…

Rekening klopt niet en na een maand nog niet gewijzigd door het hoofdkantoor van Beter Horen

19. joulukuuta 2023

Beste J.B. Zondervan,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Het hoofdkantoor heeft inmiddels contact met u gehad en de rekening is gewijzigd. Met vriendelijke groet, Beter Horen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin