Audicien uiterst vriendelijk, nam alle tijd om dingen uit te leggen, gaf alle ruimte om de juiste keuze te maken. Legde uit, maar drong niet op. Op afgesproken tijd ook daadwerkelijk aan de beurt (hoo... Näytä lisää
Hogerop 18, 2711 BV Zoetermeer, Zuid Holland, NL
Yritys on vastannut
Onderzoek in de winkel werd prima gedaan, voorlichting apparaten ook. Sommige vragen werden niet goed opgelost omdat de kennis ontbrak, m.n. over het app gebruik en technische vragen. Jammer, een ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ommezwaai. Wisten mij te overtuigen dat het gebruik van een gehoorapperaat niets met ouderdom te maken heeft maar net als het dragen van een bril het levensgenot verhoogd. Daarbij ook nog eens zeer... Näytä lisää
Hogerop 18, 2711 BV, Zoetermeer, Zuid Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Er werd veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste oplossing. Al die reclame-filmpjes zijn zwaar overdreven. Maar bij Beter Horen Zoetermeer werd echt gezocht naar maatwerk. De audicien was niet tevreden met de standaard-oplossing. Het was een lastig proces, maar ik ben nu toch heel tevreden met de hoorapparaten.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Zoetermeer
De manier waarop ik ben geholpen bij "beter horen", zoetermeer was geweldig! Extra omdat ik van spanje naar nederland kwam om mijn oren te laten testen. Top service!
Goed geluisterd en zeer vriendelijk geholpen door de vaste medewerker door Judith. We voelde ons heel erg op ons gemak.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Zoetermeer
al vanaf de 1e keer in 2021 heel klantvriendelijk ,goede uitleg en altijd met juiste adviezen
ben heel blij met mijn hoortoestellen ik ben ook heel fijn en ik kreeg goede info
Er werd gied meegedacht met het probleem om de oortjes gied te plaatsen.
Deskundig en behulpzaam personeel,die echt de tijd voor je nemen.
Duidelijk de juiste gehoorapparaten aangeboden
Men was vriendelijk en gericht op het hoorprobleem, waarbij ook werd aangegeven in welke situatie een hoortoestel niet hielp. Ook werd de nodige aandacht gegeven aan het onderhoud van de toestellen en de daarbij te gebruiken hulpmiddelen. tenslotte werd aangegeven welke hulp men kon geven bij problemen of vragen en wanneer de winkel daarvoor open was.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Zoetermeer
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en luisteren naar je wensen.
De nieuwe hoortoestellen zijn echt een geweldige verbetering t.o.v. de oudere.
Ik was erg blij met de prettige manier van omgaan met de klant. De heldere en duidelijke informatie en er is ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Goed ontvangen goede uitleg en ook een goed luisterend oor. Kortom tevreden !
De aandacht die je krijgt is zeer persoonlijk geeft je het gevoel dat je er toe doet!