Beter Horen - Zeist Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Bergweg 33, 3701 JJ Zeist, Utrecht, NL

Saanut 5/5 tähteä

Er werd naar mijn behoefte geluisterd en tijd genomen om verschillende hoortoestellen te testen. Ik kreeg advies wat prijzen betreft. De medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Saanut 4/5 tähteä

Mevrouw De Vries heeft mij - voor zover ik e.e.a. kan beoordelen naar best kunnen geholpen en is zij mij van dienst geweest. ECHTER... het accepteren van het gehoorapparaat op zich valt mij behoo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beter Horen neemt alle tijd om je te helpen. Je voelt geen druk dat je overhaast een beslissing moet nemen. Is het niet goed dan nemen ze alle tijd om een gehooroplossing te vinden. Gaat er iets stuk... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De vorige keer heb ik Eur 200,- betaald voor de Beter Horen kaart, maar ik ben in 5 jaar nooit jaarlijks opgeroepen om de apparaten na te laten kijken. Sterker nog, het is mij nooit verteld dat dat in... Näytä lisää

1. Kuulolaitemyymälä

Kaikki arvostelut

1 444 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ik ben goed geholpen!

Ik ben heel goed geholpen bij elke stap die er genomen werd werd eerst goed uitgelegd hoe en wat. Ze zijn vriendelijk en heel behulpzaam en er wordt naar geluisterd wat je nodig hebt en wil. Ik heb nu nieuwe gehoor apparaten en het is precies wat ik nodig had. Ik ben heel blij met beter horen.

2. huhtikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

De telefonische bereikbaarheid van het…

De telefonische bereikbaarheid van het zeister filiaal is verschrikkelijk slecht. De winkel is telefonisch onbereikbaar. Wachttijden van meer dan 10 minuten en uiteindelijk doorschakeling naar het hoofdkantoor is onacceptabel.

31. lokakuuta 2023
Beter Horen - Zeist-logo

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Zeist

Beste Fam. Wentink,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat onze telefonische bereikbaarheid niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt en uw review is besproken met ons klantcontactcentrum om onze service te verbeteren.

Beter Horen

Saanut 3/5 tähteä

Geduldig tewoord gestaan en de tijd…

Geduldig tewoord gestaan en de tijd genomen om de gehoorondersteuning te optimaliseren.
Wel wat moeilijk om afspraken te maken, ook door ziekte van de werknemer.

3. heinäkuuta 2023
Beter Horen - Zeist-logo

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Zeist

Beste A. Kroon,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat u geduldig te woord bent gestaan. Het is vervelend dat u moeite heeft met het maken van afspraken vanwege de ziekte van onze collega. We doen ons best om zo toegankelijk mogelijk te zijn. We hopen u snel terug te zien in onze winkel.

Beter Horen

Saanut 5/5 tähteä

Als eerste de vakkundige en zeer…

Als eerste de vakkundige en zeer vriendelijke behandeling van mijn gehoorprobleem.
Ook wanneer ik het niet gelijk , werd e.e.a. probleemloos opnieuw uitgelegd.
Ik had ook concurrenten van U bezocht om goed te kunnen kiezen.
Uw filiaal in Zeist won met vlug en wimpel en verdient zeker een goede loonsverhoging.

22. toukokuuta 2023

Altijd top

Ze luisteren goed naar je wensen en handelen daar ook naar. Ze verwijzen je ook door naar een KNO arts als ze vinden dat je gehoor een té groot verschil toont met de vorige meting. Je voelt je gewoon in goede handen daar.

13. maaliskuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin