Beter Horen - Waalwijk Arvostelua 24

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Stationsstraat 72, 5141 GG Waalwijk, Noord Brabant, NL

Saanut 5/5 tähteä

Linda, Degene die ons hielp, nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, had veel geduld en kennis van zaken

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hoorapparaat van mijn vader werkte niet goed (meer). Zeer snel, vakkundig en vriendelijk gehopen in de vestiging Waalwijk. Plus advies over hoe zelf nog (volle/lege) batterijen te kunnen testen en... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Linda

16. kesäkuuta 2026

Beste mevrouw Duster,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat onze medewerker Linda, de tijd nam om uw vragen te beantwoorden en veel geduld en kennis toonde. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Ik had het gevoel dat men daar echt hun…

Ik had het gevoel dat men daar echt hun best deed om mij op mijn gemak te voelen.

26. toukokuuta 2026

Beste mevrouw van Rooij,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat we u op uw gemak hebben kunnen stellen. En dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Prettige manier van omgang

Prettige manier van omgang. Goede informatie.

30. joulukuuta 2025

Beste P.J.G.M. Tielemans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Waalwijk, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Fijne winkel in waalwijk

Ik ben netjes en zeer correct geïnformeerd en geholpen bij beter horen waalwijk ik vind het een prettige sfeer en koffie staat er altijd klaar

2. joulukuuta 2025

Beste meneer van de Ven

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Waalwijk en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was donderdagmiddag naar Waalwijk…

Ik was donderdagmiddag naar Waalwijk gegaan om diverse boodschappen te doen. Ik moest voor een kleine bijstelling ook naar Beter Horen, in de veronderstelling dat het inloopmiddag was.
Ik liep binnen en zag op de deur dat vrijdag inloop was. De mevrouw achter de bali vroeg wat mijn probleem was. Ik verontschuldigde mij en vroeg wat filters, waarbij ze zei, wat had u eigenlijk. Ze zei ik heb even tijd en help u wel. Een minuut of tien later was het gefikst. Dit vind ik service zoals het hoort. Heb ik de laatste jaren niet meer gehad bij Beter Horen Waalwijk. Zeer goed geholpen. Bedankt

11. syyskuuta 2025

Geachte meneer/mevrouw van Ravestein,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met de service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Saanut 3/5 tähteä

slecht bereikbare winkel

Winkel in Waalwijk slecht bereikbaar. Dan wel en dan niet open . Veranderd steeds.

1. toukokuuta 2025

Dank voor uw bericht.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat de winkel in Waalwijk voor u slecht bereikbaar kan zijn.
De winkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 / 17:30.

Op de website kunt u online een afspraak maken of u kunt bellen naar 088 006 3909.

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

chappeau

chappeau. Geduld en hulp meer dan gevoeld en gekregen. Wennen zeker . ...... Moet automatisme worden en dat best wel lukken. Anders ma
ken we gewoon een afspraak zoals altijd...

15. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Vandaag had ik een afspraak bij Beter…

Vandaag had ik een afspraak bij Beter Horen in Waalwijk. Maar de winkel was gesloten, baalde stevig omdat je niet voor niets wilt komen. Bovendien had ik een afspraak. Dit is nu al de 2e keer dat ik voor een gesloten deur sta. Op dit moment heb ik het een beetje gehad met Beter Horen ☹

12. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Waalwijk

Beste B de Bont, bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses dat we u niet op tijd hebben geïnformeerd. Bij een onverwachte sluiting proberen wij klanten zo snel mogelijk te informeren. In uw geval is dat niet tijdig gebeurd. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Saanut 2/5 tähteä

Winkel Waalwijk dicht

24. lokakuuta 2023

Beste H.F.J. Liempd,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Het klopt dat onze winkel in Waalwijk tijdelijk gesloten is. Onze excuses hiervoor. Ons team in Waalwijk staat op 6 november klaar om u weer te helpen. In de tussentijd bent u van harte welkom in onze ander winkels.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vakkundige en vriendelijke begeleiding …

Zeer vakkundige en vriendelijke begeleiding, voor mijn moeder, bij het testen en aanmeten nieuwe hoortoestellen. Men wist haar heel goed op het gemak te stellen, en maakte goed contact met haar ( o.a. spraakproblemen agv Alzheimer). Hierdoor verliep eea zeer prettig.

22. marraskuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin