Beter Horen - Middelburg Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg, Zeeland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Er is veel aandacht gegeven aan mijn specifieke hoorwensen. De apparaten zijn goed afgesteld en met de volgende afspraak nog verder naar wens afgeregeld. Ik ben met veel aandacht geholpen.

Saanut 5/5 tähteä

Ben zeer goed geholpen, heel goed geadviseerd en heb duidelijke instructies gehad voor en over het gebruik van de gehoorapparaten. Alles volgens afspraak verlopen, open en eerlijk gecommuniceerd over... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een gehoortest kwam er een flink gehoorverlies naar voren. Meteen wordt er actie ondernomen een doorverwijzing naar de KNO arts wordt geregeld. Als daar alles is onderzocht weer terug naar beter ho... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Op maandag kan zonder afspraak de winkel bezocht worden voor klein onderhoud of aankopen. Maar de wachttijden lopen dan wel op omdat ook hulpvragen worden behandeld die langer dan een half uur tijd ve... Näytä lisää

1. Kuulolaitemyymälä

Kaikki arvostelut

1 479 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zij zijn één en al oor

Er wordt rustig de tijd genomen. Voldoende aandacht en de nodige expertise om de gehoorapparaten goed in te regelen.

25. maaliskuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Het is voor ons belangrijk om tijd te maken voor elke klant. Zo kan elke klant de aandacht krijgen en geholpen worden in zijn/haar persoonlijke wensen en behoeften.

Voor vragen of hulp zijn wij altijd bereikbaar.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de kennis

Zeer tevreden over de kennis, behulpzaamheid en menselijkheid van de medewerker die mij hielp.

31. joulukuuta 2024

Beste De heer Ad Lemsom,

Bedankt voor uw reactie.

We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen, dus het doet ons goed te horen dat u dit heeft ervaren.

Saanut 2/5 tähteä

de dopjes die in je oor gaan ,zijn heel…teer en uiteinde breekt heel snel

de dopjes die in je oor gaan ,zijn heel teer en breekt snel af ,moet beter kunnen

31. joulukuuta 2024

Beste A.A. van Bemmelen van der Plaa,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas is er een stukje afgebroken van uw hoortoestel. Inmiddels heeft u een nieuwe afspraak gemaakt bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij gaan samen met u voor de beste oplossing.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzetten goed geholpen door…

Ik ben ontzetten goed geholpen door Dave. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.

19. marraskuuta 2024

Beste Louk,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's en dat u tevreden bent met uw hoortoestel. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u altijd van harte welkom in de winkel.

Beter Horen Middelburg

Was eerst bij Beter Horen geweest voor gratis gehoortest Daar bleek dat beide oren een verlies van 45 % was Beter Horen heeft specialist die rechtstreeks kan door verwijzen naar K&O arts Oproep uit zkh gekregen , daar kwam precies hetzelfde uit Dat schept al vertouwen en was er ook echt heel netjes en hartelijk geholpen Beter Horen Middelburg dus echt een aanrader !
Je wordt er vriendelijk , rustig en uiterst professioneel geholpen met duidelijke uitleg

25. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Vakkundig en zeer vriendelijk!

Naar mijn mening heb ik een vakkundige uitleg en adviezen over en het gebruik van de gehoorapparaten gekregen. Ik was wat terughoudend over het gebruik, maar heb ze vanaf de eerste dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in. In feite had ik veel eerder de stap moeten wagen. Eens te meer door de uitstekende hulp en uitleg door het personeel ben ik meer dan tevreden.

5. huhtikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin