We werden goed ontvangen en geholpen. Men nam de tijd om een test af te nemen en de resultaten ervan duidelijk uit te leggen. Ook werden er tips gegeven om het gehoor apparaat schoon te houden en hoe... Näytä lisää
Sijainti
Vaihda sijaintiaAkerstraat 23, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL
Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Akerstraat 23, 6411 GW, Heerlen, Limburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Keurig geholpen
Keurig geholpen. zeer vriendelijk. Namen de tijd .luisterde goed naar mijn ervaring met het toestel
Goede uitleg en een prettige verkoper
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Heel behulpzaam altijd vriendelijk…
Heel behulpzaam altijd vriendelijk geholpen en met al mijn vragen meegedacht. Er wordt echt geluisterd naar mij. Heel erg blij!!!

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Heerlen
Een van de toestellen verloren:-(
Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijsklasse. Recent ben ik een van de toestellen verloren en was daar behoorlijk ontdaan over. Tijdens een telefoontje werd ik op een prettige manier gerustgesteld. Er werd direct een nieuw toestel besteld welk ik al na twee dagen kon ophalen. Alles werd opnieuw naar wens ingesteld en gelukkig dat de toestellen verzekerd waren tegen verlies en diefstal. Ik betaal alleen het verschil bij tussen nieuwwaarde en dagwaarde. Michiel, bedankt voor de uitstekende service!!

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Heerlen
Vakkundig en zeer vriendelijk en…
Vakkundig en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed advies, de gehoorapparaten werken prima.

Zeer professioneel.
Geen minpunten
Geen minpunten. Goede voorlichting en mee denkend met betrekking tot mijn gehoor problematiek.
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst. Ik voelde me meteen op mijn gemak. De gehoortest was zeer uitvoerig en erg zorgvuldig. Daarna werd me verteld wat in mijn geval de beste oplossing zou zijn.
Ook bij de ontvangst van de hoortoestellen werd me zeer uitvoerig verteld hoe ik het beste mijn toestellen moest behandelen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De service is top
De service is top ! Word goed geholpen en de nazorg is ook prima!
Behulpzaam
Na 30 jaar bij een andere zaak was het…
Na 30 jaar bij een andere zaak was het een positieve ervaring om bij beter horen behandeld te worden. Er wordt geluisterd naar je wensen en daarnaar behandeld en wordt niet geprobeerd je duurdere duurdere dingen aan te smeren.
Ik ben 100% tevreden.
Dank U

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Heerlen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.