Al jaren ben ik klant bij Beter Horen Hardenberg. Mijn ervaring is iedere keer dat ik heel goed geholpen word, wat er ook gebeuren moet aan mijn toestellen. Ook een heel prettig contact met de mede... Näytä lisää
Europaweg 9, 7772 BN Hardenberg, Overijssel, NL
Yritys on vastannut
Het bedrijf is ontzettend goed! Maar uitleg en specificaties zouden veel beter kunnen. Heb dit ook benoemd. Ja maar daar weet u niets van. Ehm ik wil dat toch graag weten. je schotelt me een apparaat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
klantvriendelijk en rust en ruimte voor een gesprek. Nav een gehoortest kwam het nieuwe apparaat als beste er uit en ben er heel tevreden mee. Voor gedaan hoe ik mijn gehoor apparaten kon scho... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontzettend vriendelijk personeel waarbij je je meteen gehoord voelt, goed overleg en advies in een zaak waar ze de tijd voor je nemen. Voor mij een heel aangename ervaring en inmiddels een tevreden k... Näytä lisää
Europaweg 9, 7772 BN, Hardenberg, Overijssel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede hoortest, uitleg gehoorapparaat, afstelling
Vandaag naar Beter Horen in Hardenberg geweest voor nieuwe hoorstukjes (domes) en nylon steundraadje en hoorapparaten bij te stellen. Ik heb 40 minuten moeten wachten voordat er iemand naar mij toe kwam. Ik kon niet geholpen worden want ik moest eerst een afspraak maken. (Voor Hardenberg is dit niet op de site vermeld, bij omliggende plaatsen wel). Conclusie: slechte nazorg op het moment dat het nodig is.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Hardenberg
Duidelijke en informatieve dienstverlening .
Veel bijkomende kosten .
Het bedrijf is ontzettend goed!
Maar uitleg en specificaties zouden veel beter kunnen. Heb dit ook benoemd. Ja maar daar weet u niets van. Ehm ik wil dat toch graag weten. je schotelt me een apparaat voor, doet zo een abonnement erbij. Iets spraakzamer zou kunnen. Onder aan contract vult hij ook zo ja in of ik tevreden ben. Ehm dat weet ik nog niet. Ja maar we hebben het uitgepraat. ok. Apparaat en service zijn top!

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Hardenberg
Moeilijk bereikbaar. Beter horen in Hardenberg kun je niet persoonlijk aan de lijn krijgen, wanneer je problemen hebt met je gehoor apparaat. Ik zou jullie aanraden om dit snel voor elkaar te krijgen.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Hardenberg
Het was de laatste keer beter dan de vorige keren.