Beter Horen - Emmeloord Arvostelua 14

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Lange Nering 7, 8302 EH Emmeloord, Flevoland, NL

Saanut 4/5 tähteä

Van nieuwe oortjes bleek er 1 niet goed af te sluiten en het is zelfs ongemerkt 1 keer uit het oor verloren. Plezierig geholpen en oortje iets opgedikt om te zien of dat helpt. En aangegeven wat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk en behulpzaam ik had gebeld dat mijn apparaat te hard stond ik kon de zelfde dag nog terecht en werdt gelijk opnieuw afgesteld

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk en een goed luisterend oor hebben naar de wensen om het toestel goed in te stellen

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Netjes geen poes pas geen valse beloftes gewoon woord is woord keurige medewerkers

1. Kuulolaitemyymälä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 4/5 tähteä

Probleem met nieuw oortje verholpen.

Plezierig geholpen en oortje iets opgedikt om te zien of dat helpt.
En aangegeven wat er moet gebeuren als dit niet voldoende zou zijn om probleem op te lossen.

13. tammikuuta 2026

Beste DJ Spiekhout,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Emmeloord en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Geachte meneer/mevrouw Boomsma-Koopstra,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Prettig geholpen

Prettig geholpen

23. syyskuuta 2025

Geachte meneer/mevrouw Meijer,

Goed geholpen

Goed geholpen, prima uitleg.
Ook voor vragen later kun je daar terecht.

26. elokuuta 2025

Geachte mevrouw Knuivers,

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk en een goed luisterend…

20. toukokuuta 2025

Beste Engelgeer,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van onze collega's in de winkel in Emmeloord. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om de klant zo goed mogelijk te begeleiden. Bedankt voor het vertrouwen!

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken.

Saanut 1/5 tähteä

Vreselijk ,

Vreselijk ,
Openingstijden kloppen niet 2 maal voor gesloten deur!
Afspraak te maken over 17 dagen....
Kapot Hoortoestel.
Heb als klant afgezegd.
Ga in overleg met zorgverzekeraar.
Koop in tussentijd Chinese hoortoestellen(95 Euro)
Echt waardeloos bedrijf!

10. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Goed geholpen

Goed geholpen. Samen tot oplossing die zo goed mogelijk voor me is, gekomen. Kostte wel een paar centen.

1. huhtikuuta 2025

Beste J de rapper,

Bedankt voor uw bericht.

Wij doen altijd ons best om de tijd te nemen voor elke klant, zodat wij deze op een zo goed mogelijke manier kunnen helpen in zijn/haar behoeften. Het doet ons goed om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega in de winkel.

Heeft u nog vragen of hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

Saanut 3/5 tähteä

Duidelijke uitleg is nodig.

24. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Emmeloord

Beste klant, hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de uitleg niet duidelijk is geweest. We hebben uw bericht doorgezet naar uw Beter Horen winkel. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin