Beter Horen - Duiven Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pastoriestraat 7, 6921 BX Duiven, Gelderland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vakkundig en behulpzaam geholpen door medewerkers, die kennis hebben van het product en begrip hebben voor de klant. De sfeer is: we hebben plezier in ons werk en de klant moet tevreden en correc... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Beetje opdringerig. Ons niet verteld dat er een proefperiode is. Moesten meteen alles tekenen ook of het gehoorapparaat beviel en hij kreeg ze net. Dus toen nog geen ervaring mee. Gehoorapparaat beva... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via een kennis kwam ik bij beter horen terecht. Ik twijfelde al lang of ik echt wel een gehoorondersteuning nodig had. Omdat ik steeds vaker mijn hand achter mijn oor moest houden om mensen te verst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind dat er uitgebreid tijd wordt genomen en vragen te stellen niets is overhaast. Bij navraag bij anderen die elders zijn geweest had ik misschien goedkoper uit geweest maar gezien het bovenstaan... Näytä lisää

1. Kuulolaitemyymälä

Kaikki arvostelut

1 514 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Je krijg een goed en gedegen advies

Je krijg een goed en gedegen advies. Ik denk de bezetting in de winkel mag wat meer. Ik vind het storend dat bij je onderzoek de medewerker weg loopt omdat er iemand binnenkomt en geholpen moet worden. Doe de afspraken dan op het moment dat de winkel gesloten is. Verder wel prettig geholpen

5. marraskuuta 2024
Beter Horen - Duiven-logo

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Duiven

Beste Jan,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn blij dat onze collega's u goed hebben geholpen, u bent altijd van harte welkom bij Beter Horen. In de tussentijd zijn wij natuurlijk druk bezig om ons team uit te breiden. Hiermee hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben.

Beter Horen

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig geholpen en zeer…

Geweldig geholpen en zeer professioneel. Alles werd besproken en uitgelegd, de App die bij de hoortoestellen hoort werkt prima en is echt een aanvulling. De geboden hooroplossing past goed bij mijn situatie.

7. toukokuuta 2024

Alles weer horen

Via een kennis kwam ik bij beter horen terecht.
Ik twijfelde al lang of ik echt wel een gehoorondersteuning nodig had. Omdat ik steeds vaker mijn hand achter mijn oor moest houden om mensen te verstaan heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken.
Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen door een aardige dame. Ik heb de hoortoestelletjes nu een maand, na een proefperiode van tien dagen. Ik wil ze niet meer kwijt. Heb wel de allerduurste en beste uithet assortiment genomen. Gisteren was ik op een vergadering met een man of tien en ik kon iedereen van A tot Z verstaan. Dat was lang geleden dat dat zo was.

7. toukokuuta 2024
Beter Horen - Duiven-logo

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Duiven

Beste Ria Wormgoor,

Wat fijn om te horen! Wij zijn erg blij met uw positieve ervaring bij Beter Horen. Wij hopen u nog vaker te voorzien van de juiste service.

Beter Horen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin