Bestellen ging makkelijk. Installeren iets moeilijker, maar wel te doen. Volg wel de stappen zoals wordt aangegeven. Mijn code was al een keer gebruikt volgens Microsoft. Maar na contact met Besteloff... Näytä lisää
Besteloffice.nl offers fair prices, and I was happy to discover a number of discounts and special deals. I got fantastic value for my money because the products I bought were well-made and fairly pric... Näytä lisää
Kon Office in een mum van tijd installeren en het werkte meteen goed, geweldig.
Ik had een code ontvangen die helaas niet werkte. Nadat ik dit gemeld had, ontving ik al de volgende dag een nieuwe code die perfect functioneerde. De snelle en efficiënte service heeft me po... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De voordeligste Office 2019 licenties! Waarom Office 2016 of 2019 kopen op Besteloffice.nl?: – Legale MS Office licentiesleutels; – Officiële download van Microsoft website; – Eenmalige aankoop, geen abonnement; – 100% activatiegarantie; – Veilig betalen via Ideal of Paypal; – Direct geleverd per email; – Persoonlijke ondersteuning; – Ingeschreven bij Kamer van Koophandel; – Als uitstekend beoordeeld op Trustpilot.
Steijnstraa 3, 1814DA, Alkmaar, Hollanti
- 0654776829
- info@besteloffice.nl
- besteloffice.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Un service digne de ce nom
Commander et reçu en 2 heures avec une facilité d'installation peut-être même plus simple que sur le site Microsoft.
Snel geleverd en volgens afspraak
Prima geholpen bij problemen…
Prima geholpen bij problemen installatie Office 2024!
Vlotte service
Alles ging zeer vlot en correct. Het geleverde materiaal is van zeer goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar
Snel en goed
Het programma vanaf de usb stick…
Het programma vanaf de usb stick geïnstalleerd waarna het zonder problemen is opgestart.
Oplichterij
Na een bestelling waar ik vragen over heb krijg ik het bedrijf op geen enkele manier te pakken. Mail wordt niet beantwoord, telefoonnummers kloppen niet, krijg een doorschakeling naar o6 nummer met voicemail of iemand aan de telefoon die niet met het bedrijf verbonden is. Lijkt op internetoplichterij.

Software was zoals beschreven
Software was zoals beschreven , alsook aan een aantrekkelijke prijs . Installatie ging vlot .
Je word netjes ondersteund en er word …
Je word netjes ondersteund en er word snel op de mail gereageerd.
Zelfs in het weekend top👍👌
Klantvriendelijk & snel antwoord op vraag
Na installatie wilde Office niet meteen activeren via Internet. Contact met de leverancier bracht uitkomst & leverde een werkende versie van Office op :-)
Oplichting, blijf weg.
Oplichting! Ze verkopen een corporate (illegaal?) licentie die je eenmalig kan gebruiken voor het installeren van een Duitse Office die je naar een ander taal kan wijzigen.
Als je de installatie wilt doen op een nieuw laptop werkt de licentie niet meer, meerdere emails verstuurd en geen enkele reactie.

Geen azerty toetsenbord
Direct geleverd,alles lijkt ok maar ik heb het nog niet geïnstalleerd...

simpel install :)

Verzend communicatie
Verzend communicatie was perfect, kreeg netjes bericht wanneer het werd bezorgd.
Kwaliteit van het product is top, bedankt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.