Op 9 februari 2026 een bestelling geplaatst van ruim €140,-. Bevestiging mail ontvangen van de bestelling en daar is het bij gebleven. Meerdere pogingen gedaan om contact te leggen zowel per e-mail al... Näytä lisää
Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Näytä lisää
In januari heb ik een bestelling gedaan. Ik hoorde daarna helemaal niets meer. Na een paar weken geinformeerd naar de status van de bestelling. Weer geen reactie. Wel een vordering bij Riverty. Na ove... Näytä lisää
Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......
Hollanti
- bestdeco.nl
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Aluminium afdrukken
Twee maal een 20x30 foto op aluminium besteld. Beide afdrukken waren mat. Als leek ga ik er van een uit dat foto op aluminium glanzend wordt afgeleverd (in het verleden ook altijd bij alle bedrijven zo geweest). Er is ook geen keuze tussen mat of glanzend tijdens de bestelling.Gevraagd om een eventuele oplossing omdat de afdrukken niet bij de rest van mijn foto's past. Antwoord is geen garantie en een toch wel klantonvriendelijke reactie.
Reactie van best deco waarbij ik moet vermelden dat ik nooit heb gezegd dat ik mijn geld terug moet krijgen. Hoe onvriendelijk kan je zijn?
Maar u vind dus dat wij met ons plastic plaatje dat niets met aluminium te maken heeft dan maar geld terug moeten doen?
Gelijk beschuldigd worden als klantonvriendelijk zijn omdat het u niet past?
Ja ik vind het jammer maar wat kan ik doen dan?
Als u een beoordeling hier op wilt aanpassen hoop ik dat u er ook eerlijk bij zult zeggen dat u het niet goed gelezen had?
Heb 2,5 week geleden een bestelling…
Heb 2,5 week geleden een bestelling gedaan en heb nog steeds mijn pakket niet thuis.
Op de mail reageren ze soms.
Heb nog steeds geen track en trace code en hoor niks van ze
Goede kwaliteit en topservice! De eerste afdruk was niet helemaal naar…
De eerste afdruk was niet helemaal naar mijn zin. Ze hebben dit direct goed opgelost door meteen een nieuwe te sturen, die helemaal aan mijn verwachtingen voldeed en van goede kwaliteit was. Zonder discussie en uiterst vriendelijk. Heb hier al vaker besteld en steeds top service, betrouwbaar en goede kwaliteit. Ik blijf hier terugkomen.
Onvriendelijke klantenservice
De foto is prachtig geworden, maar helaas schade aan de hoekjes. Pakket op vrijdag ontvangen. Foto’s van gemaakt en ingestuurd op vrijdag, maar ze verwachten dat ik foto’s heb van de doos. Deze heb ik echter weggedaan na het uitpakken, want hier was ook niets aan te zien. Reactie op de klacht dat ze alleen wat kunnen met een foto van de doos. Dit ga ik niet een heel weekend bewaren. De manier van schrijven was erg onvriendelijk. En het is nu ook niet opgelost.
Hier ga ik zeker niet meer bestellen.
Correctie eerdere review
Heb een tijdje geleden een slechte review gegeven ivm beloofde leveringstermijn. Ik plaats nu een tweede review want ik heb een prachtige uitvergroting op plexiglas. Ziet er super mooi uit, complimenten!
Tevreden, maar miste een bevestiging na bestelling.
Na het bestellen ontbrak er een bevestiging via de mail.
Na afwachten kreeg ik deze nog steeds niet. Toen ben ik wat recensies gaan lezen en deze waren wisselend. Uiteindelijk zelf gemaild en na wat dagen gevraagd om een update. Toen kreeg ik een link met de track and trace. Ook de foto op aluminium is mooi.
Kortom: tevreden, maar mag iets professioneler met bijv. Een bevestiging via de mail je je bestellen.
Dit is nog niet eens 1 ster waardig
Dit is nog niet eens 1 ster waardig.
Ik heb nooit mijn nieuwe bestelling ontvangen.
De 1e bestelling zat vol krassen. Met moeilijke communicatie zouden ze dan nieuwe maken. Ze hebben incasso’s naar mij gestuurd en gelogen dat het is bezorgd. Ben al vanaf December hiermee bezig. Ook noemen ze mij in een mail “niet goed wijs” en spreken ze mij aan met “mens” ik vind dit super onprofessioneel. Mensen bestel hier aub niks online. Het zijn echt oplichters. Totaal niet klantvriendelijk en onbeschoft.
Wauw wat een prachtige kwaliteit…
Wauw wat een prachtige kwaliteit plexiglas foto's echt super blij mee.we moesten er iets langer dan een weekje op wachten, werd netjes gebeld toen ze voor de deur stonden, omdat ik de deurbel niet hoorde.
Ik was eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de slechte revieuws die ik hier las en ben normaal niet zo van revieuws schrijven, maar dit bedrijf verdiend zeker 5 sterren!!
Top Team Bestdeco
Gelukkig zijn ze er nog. Bedrijven als Bestdeco die alle moeite doen om ervoor te zorgen dat het product (een aluminium bedrukte gedenkplaat) beter in orde komt dan verwacht, eerder geleverd dan 'normaal' gepland en daar ook nog eens heel accuraat en uiterst vriendelijk en coöperatief over communiceert. Grote dank aan het hele Team. Jullie zijn helden!!
Na mijn bestelling van een foto op…aluminium
Na mijn bestelling van een foto op aluminium werd deze geleverd met twee witte krassen in het zwarte gedeelte v d foto ;resultaat onbruikbaar
Er werd mij beloofd een nieuwe foto te leveren wat ook gebeurde, maar bij deze te openen uit de doos bleek dat een v d vier hoeken zwaar ingedeukt was ;resultaat weer onbruikbaar
Opnieuw werd belooft deze te vervangen maar na verschillende mails van mij volgden er steeds maar uitvluchten over het leveren van een goede foto
Zelfs na een reeks uitvluchten antwoord men mij nu gewoon niet meer terug over levering van de foto
Voor mij nooit geen bestdeco meer ,uitvluchten, niet nakomen van beloftes en geen vervanging van mijn beschadigd product !!!!
Super klanten service
Super klanten service! Snel antwoord op mijn mail. Ik wilde graag wat wijzigen aan mijn bestelling en dit kon gelukkig nog geregeld worden :)
Ik wil graag even reageren op mevrouw…
Ik wil graag even reageren op mevrouw Bianci hieronder.
Ik weet nl dat wij haar netjes te woord hebben gestaan.
Ze heeft de verkeerde naam voor de ingevoerde bestelling doorgegeven waardoor we idd niets konden vinden, aangegeven dat ze het dan het beste kan mailen en dat we het vandaar voor haar zouden oppakken.
Nergens gezegd dat ze het dan nog maar een keer moet bestellen, dat is haar eigen beslissing.
En met heksen is bedoeld dat je niet kunt verwachten dat het gelijk de dag later al bij je zal zijn.
Het is jammer dat bedrijven tegenwoordig zo worden afgeschilderd en afgemaakt, laten we eens wat rust en vertrouwen weer ontwikkelen voor de mens achter een webshop.
Slecht bereikbaar onprofessionele klantenservice
Een foto op plexiglas besteld. Maar geen bevestiging gekregen.via chat onduidelijk antwoord dus opnew besteld. Ineens werd de 1e bestelling toch bezorgd en het verzoek om de 2e dan te annuleren werd niet erg serieus genomen. Door onduidelijke communicatie zou ik nu 2 x moeten betalen. Je word niet professioneel en netjes te woord gestaan. Antwoorden als "we kunnen niet heksen". Er word totaal niet meegedacht of echt geluisterd. Via chat of email, want de telefoon word zowieso niet opgepakt.
Zojuist foto op aluminium ontvangen
Zojuist foto op aluminium ontvangen. Vrijwel meteen bericht gehad dat resolutie niet goed was. Meteen goede foto gestuurd. Door de Pasen wat vertraagd. Gisteravond om 20.02 uur bericht gestuurd waar foto bleef en om 20.11 uur bericht terug gehad dat hij onderweg was. Hij is echt prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee.
Bestdeco nl
Foto op acrylglas besteld, een hele scherpe foto aangeleverd maar de afdruk heel blokkig en donker ontvangen. Ook zitten er beschadigingen in de afdruk. Vandaag voor 1600 besteld is morgen in huis klopt ook niks van, dik een week moeten wachten. En opzich is dat niet erg als je dan een goeie foto ontvangt maar helaas.
Contact gehad en nieuwe foto's opgestuurd, vervolgend hoorde we weer een paar dagen niks, maar weer bericht, zouden mijn foto's niet aangekomen zijn, weer opnieuw verzonden en krijgen niks meer te horen. Slechte service! Belachelijk
Communicatie is waardeloos
In december een foto op aluminium besteld. Levering duurde langer dan aangegeven. Foto zag er goed uit maar de rand was flink beschadigd. Gebeld, geen gehoor. Twee keer gemaild en nu na twee maanden nog geen enkele reactie. Voor mij niet meer.
Bestdeco? Niet doen!
Hoge resolutie foto geüpload. Resultaat was erbarmelijk. Lage resolutie. Lelijke kleuren. Alles heel donker. Mail gestuurd. Niks meer gehoord. Zooo slecht. Bestdeco? Doe het maar niet.
Bagger slecht
Bagger slecht. Geen tot weinig gehoor aan de mail en telefonisch bijna nooit bereikbaar. Foto kwam met slechte kwaliteit binnen en vervolgens een verzoek gedaan voor een nieuwe foto op plexiglas maar inmiddels 1 maand verder en nog steeds niks ontvangen
Ervaring BESTDECO
Ik heb op 3 januari een foto op plexiglas besteld. Ik kreeg niet direct een bevestigingsmail maar dacht, ach dat kan nog wel komen. Maar op 8 januari ‘s morgens had ik nog geen mail. Proberen te bellen, geen gehoor… daarna de reviews gaan lezen op deze site.. waardoor ik bang was dat mijn aankoop niet verzonden zou worden..
Echter, kreeg ik 8 januari ‘s avonds een mail van het bedrijf dat mijn bestelling werd verzonden en zag ik in de postNL app dat ik een pakket zou krijgen van BestDeco. Gelukkig! Nu maar hopen dat alles goed is, niet kapot. Vandaag 9 januari is het pakket bezorgd. Netjes verpakt, en een hele mooie foto ontvangen.
Geef het een kans!
Ik moet zeggen dat ik schrok toen ik alle (slechte) reviews las NADAT ik besteld had. Ik was bang dat ik m'n 100,00 kwijt zou zijn. Maar ondanks dat er 0 communicatie van hun kant is, geen mail of factuur of niks, heb ik m'n artikel in goede orde ontvangen! Supergoed verpakt en de kwaliteit van het foto afdrukken is echt top! Ik zou zeggen, doe alsjeblieft wat aan jullie communicatie, want het product is prachtig!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.