Eerste maal hier besteld. Zoals beloofd, volgende dag binnen. Perfecte kwaliteit ballen. En onverwacht.... een gratis handmixer. Mijn betere helft verwende mij dezelfde dag met een heerlijk luchtig... Näytä lisää
Hele goede service, bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Ook goede kwaliteit AAAA golfballen. Er zaten echter ook een paar mindere ballen tussen, eerder AAA kwaliteit. Anders had ik 5 sterren gegev... Näytä lisää
Heb 100x Nike soft ballen besteld o.a. te herkennen aan groen Nike logo. Er zaten echter behoorlijk wat ballen bij met een zwart Nike logo die volgens mij afwijken van hetgeen besteld is. Mocht ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het is voor mij de eerste keer dat ik van jullie diensten gebruik maak. Ik heb alles netjes aangeleverd gekregen via het afhaalcentrum. Alles goed verlopen en derhalve heb ik verder geen op of aanm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Golfballen en lakeballs ✓Goedkoop en de beste! ✓Kies zelf je kwaliteit ✓Enorme keuze lakeballs ✓Alles op voorraad ✓Vandaag besteld vandaag verzonden ✓Beste service!
Colonnade 10, 2134 AJ, Hoofddorp, Hollanti
- 06-47488968
- info@bestbuygolfballen.nl
- bestbuygolfballen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
netjes en snel geleverd

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Snel geleverd en prima golfballen.
Snel geleverd en prima golfballen.
Voldoen exact aan de beschrijving.
Persoonlijke noot op afleverbon erg attent :-)

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Supersnel geleverd wat werd besteld.
website met ballen
Een website met een duidelijke informatie betreffende de soorten golfballen, waardoor de een goede keuze kunt maken welke bal de juiste golfbal is.
Hele goede service
Hele goede service, bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Ook goede kwaliteit AAAA golfballen. Er zaten echter ook een paar mindere ballen tussen, eerder AAA kwaliteit. Anders had ik 5 sterren gegeven.
Alles prima in orde
Alles prima in orde, ook nog eens goed advies bij het kiezen van de beste bal.

Zeer tevreden.
zoals omschreven, super snelle levering, meer moet dat niet zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

De levering was perfect
De levering was perfect , en dan nog met een leuk commentaar met "Veel golfplezier " van Simone , vond ik super !!

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Snelle levering, goede producten.

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Bestellen en verzending was zeer goed
Bestellen en verzending was zeer goed. Over sommige van de ballen ben ik minder te spreken. Zaten wel enkele vergeelde ballen tussen, zeker geen AAAA kwaliteit.

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Snelle levering en goede ballen

AAA-kwaliteit lakeballs
AAA-kwaliteit lakeballs besteld. Zaten hele mooie en een paar wat mindere tussen, overall prima voor de niet-hoogste kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt!

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Zo besteld en zo in huis goede service…
Zo besteld en zo in huis goede service een nog een klein kadootje toe.

Super snelle levering
Super snelle levering. Precies zoals verwacht :)

Vastaus yritykseltä BestBuyGolfballen
Super service en mooie golfballen!