Mooie golftas gekocht na een paar weken ging er een rits kapot en de stiknaden waren niet meer water dicht, Na foto's gestuurd te hebben gewoon een nieuwe tas gekregen. Dus service is top en vriende... Näytä lisää
Ik kreeg niet de juiste spullen geleverd. Na terugzending kreeg ik met excuus wel de goede spullen geleverd, maar men was te beroerd om mijn kost voor terugzending te vergoeden. De hele discount wad d... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Golfdiscountstore is dé online Golf webshop met het ruimste assortiment golfsets, golftrolleys, golfballen en meer voor de beste prijzen!.
Westerwerf 5A, 1911 JA, Uitgeest, Hollanti
- golfdiscountstore.nl
Afschuwelijke ervaring
Afschuwelijke ervaring. Tijd terug mijn review gegeven.
Nieuwe golf set gekocht goed geholpen…
Nieuwe golf set gekocht goed geholpen beetje pech met het materiaal gehad maar de service is echt uitmuntend goed moet ik bekennen. Echt niet zomaar een online shop ze staan voor kwaliteit prijs en vriendelijk heid aanrader dus
Mooie golftas gekocht na een paar weken…
Dus service is top en vriendelijke mensen.
Golfdiscountstore er en sand fornøjelse at handle hos
Golfdiscountstore, er en udsøgt fornøjelse at høre online handel hos, ville go 6 stjerner hvis muligt, billigst muligt og med højeste personlig service, jeg er i den grad overrasket, og ønsker at dele min positive anmeldelse,, TAK golfdiscountstore
Online zeer vriendelijk geholpen
Via de website heb ik een golfbalretriever en een pitchfork besteld. De pitchfork was helaas weggeraakt met het transport door een scheur in de verpakking.
Ik ben vervolgens zeer vriendelijk en netjes geholpen. Er is een nieuwe pitchfork nagestuurd. Hier bestel ik daarom een volgende keer graag weer!
Altijd vriendelijk en snel geholpen in…
Altijd vriendelijk en snel geholpen in de winkel
Topwinkel
Goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe schoenen. Veel keuze, en een mooie prijs.
Heel klantvriendelijk en super service!!
Fijne service!
Werd fijn geholpen, kwam voor een ijzer 8 en 6, mocht alle tijd nemen om clubs uit te proberen. Grips werden aangepast omdat ze iets afweken van het midden. Mocht ook nog een nieuwe driver uitproberen. Goeie service!
Krijgt goede uitleg en je wordt er…
Krijgt goede uitleg en je wordt er vriendelijk geholpen.
In één woord top!
Top assortiment voor een goede prijs! Kom hier zeker nog terug.
Vlot en goed geholpen
Vlot en goed geholpen. Meedenken en geduld zijn kwaliteiten.
Goede service en uitleg
Fijn ontvangst in een ongedwongen sfeer. Kan vrij in de winkel rondlopen en je krijgt goede uitleg en advies als je dit nodig hebt. Keer zeker weer terug naar deze winkel.
De service en het advies wat je krijgt is klantvriendelijk.
Nemen de tijd voor je een geen vraag is te veel.
Groot assortiment en goede service
Ruim assortiment en goede sevice
Hele vriendelijke duidelijke service.
Zelfs na sluitingstijd werd ik…
Zelfs na sluitingstijd werd ik uitgebreid geholpen
Regelmatige gast
Regelmatige gast. Zo voel ik me hier. Goede voorlichting, heldere en duidelijke afspraken. Gewoon erg goed!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.