Vi anlitade Besiktningsföretaget för en OVK-besiktning. De var snabba och tydliga i sin kommunikation med oss. Även själva besiktningen genomfördes på ett snabbt och bra sätt. Besiktningsföretaget r... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Noggrann och professionell besiktningsman. Enkel och snabb bokning rent administrativt. Mycket nöjda och kommer anlita igen om det uppstår behov.
Yritys on vastannut
Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.
Fabrikstorget 1, 412 50, Göteborg, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Liselott på Besiktningsföretsget var fantastisk. Kunnig och noggrann, men också väldigt trevlig och tog sig verkligen tiden att förklara resultat så man förstod.
5 stjärnor 🌟

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Saklig genomgång av kompetent person.
Genomgången med våra köpare var också positiv.

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Noggrant, tillförlitligt och en genomgående bra konversation emellan besiktningsman och kund. Tack!

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Arrival on time and kept to the schedule.
Knowledgeable person who explained to me all the steps and the findings. Very thorough and pleasant to talk to.
Goon English which was important to me.
Full Report delivered next day.

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Jag fick tydliga förklaringar under besiktningen och kunde ställa frågor. Det kändes tryggt.

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Fantastisk man som var här , svarade på mina frågor och förklarade en hel del som jag undrade om. Var mycket tillmötes gående då jag inte kunde svara på alla frågor som min man hade vetat , men som nyligen har avlidit då det gick väldigt fort

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Proffsig, nyanserad och kunnig besiktningsman, kan rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
Bra och proffsigt utförd besiktning.
Saklig och tydlig gentemot säljare och köpare, vid genomgång av protokollet.

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB
En mycket bra genomgång av huset och en väldigt seriöst bemötande. Proffsigt!