Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää
Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää
Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.
Raadhuisstraat 20, 1016 DE, Amsterdam, Hollanti
- info@beschuitje.nl
- beschuitje.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Het ontbijt was GRANDIOOS
Het ontbijt was GRANDIOOS, ook de ontvangers, waren heeeel enthousiast, en vonden het een heel origineel cadeau.
Het kwam exact op tijd, ondanks dat er sneeuw en code oranje was.
zou het zo weer, als presentje weer bestellen.
Verder veel succes, met jullie voortreffelijke onderneming.
Lien van Driel uit Zandvoort.
Hele goede service
Hele goede service, ondanks het slechte weer. Wel jammer dat er niet een ballonnetje of iets aan de doos zit omdat het een verjaardagsontbijt is, maar dat deed niets af aan de kwaliteit van de inhoud!
Teleurstellend
Teleurstellend. Er waren droge broodjes, een zeer kleine bakje yoghurt en het fruit bestond uit een appel. Dit alles in veel plastic verpakt

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje
Superlekker en flink mee gescoord bij…
Superlekker en flink mee gescoord bij mijn vrouw 😀
Sneeuwstormbeschuitje
Het was de zondagochtend dat de sneeuwstorm over Nederland joeg. Ondanks dit verschrikkelijke weer werd er toch stipt om 9.00 uur in de ochtend het champagne-ontbijt afgeleverd bij mijn broer op zijn 75-e verjaardag. Geweldig! Top !
Willemien
Ik had voor 7 februari een Sarah ontbijt besteld voor mijn jarige vriendin. Helaas kreeg zij niet het bestelde ontbijt met Sarah ballon, maar een ander luxe ontbijt met happy birthday ballon. Ik vond dat jammer. Maar na mailcontact zijn we er uitgekomen waardoor dat kwam en heb ik de teveel betaalde kosten teruggestort gekregen op mijn rekening. Dat vind ik goede service. Ondanks dit gedoe heeft mijn vriendin genoten van het ontbijt. En......weercode rood en toch bezorgd.....chapeau!!
Prima bezorging met verrassend effect.
Ondanks de enorme sneeuwval en code rood toch het bestelde luxe ontbijt op zondagochtend 7 februari op tijd bezorgd. De verrassing van de geadresseerde was groot en het ontbijt was tip top verzorgd.
Het was echt veel
Het was echt veel. Ze konden het niet op in 1 keer.
Hebben er 2 dagen van gegeten. Alleen misten ze de koffie of thee, die zaten er niet bij. Maar verder was het uit de kunst, heel erg lekker en voor
herhaling vatbaar.
Ze waren er blij mee.
Super tevreden
Ondanks bar winterweer met flink sneeuw het bestelde ontbijt gewoon op tijd bezorgd! De ontvanger was erg verrast met een prachtige bos bloemen en een super ontbijt. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt, tot de volgende bestelling!
Te duur voor wat je krijgt
Op zich prima verzorgt maar voor dat geld verwacht ik een grotere fles champagne. Dat was bij het bestellen mij niet duidelijk dat het zo'n klein flesje zou zijn.
Goed gevulde verjaardagsbox voor 2…
Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30-10.30u (wel heel grote marge), uiteindelijk bezorgd om 9.15u wat echt veel te vroeg was. Puntje voor verbetering dus.
Alleen jammer dat de verkeerde ballon…
Alleen jammer dat de verkeerde ballon erbij is geleverd.
Super romantisch ontbijt besteld en…
Super romantisch ontbijt besteld en geleverd voor onze vrienden.
Zag er mooi en verzorgt uit.
Was zoveel dat we er met zijn vieren van kunnen eten.
Alles prima geregeld ondanks de korte…
Alles prima geregeld ondanks de korte termijn van boeken
Kwalitatief boven verwachting
Wij hebben voor 55 collega's een lunch- en borrelbox thuis laten bezorgen. Ik was heel bang dat er slechts een broodje kaas of broodje ham met een flesje appelsientje en lang houdbare producten werden geleverd, maar de boxen waren boven verwachting goed en gevarieerd in elkaar gezet. Heerlijk belegde luxe broodjes, heerlijk croissantje, vers fruit en een flesje verse jus. In de borrelbox ook allerlei verse producten. Wat een verwennerij en een aanrader!
Aanrader
Hele fijne ervaring gehad met Ontbijtservice en inmiddels meerdere keren besteld. De klantenservice is behulpzaam en servicegericht. Ook de levering was supersnel. Kortom, een aanrader!
Mooie box voor een mooie prijs
Het eerste contact was goed: bereid om mee te denken. Ze hebben een mooie box voor een mooie prijs samengesteld (lunch en borrel) voor onze collega's. Allemaal op de afgesproken tijd geleverd: Top!
Gisteren 2 dure moët flessen besteld
Gisteren 2 dure moët flessen besteld, zie veel negatieve reacties over dit bedrijf, dus best een beetje spannend of mijn dure champagne flessen morgen geleverd worden.....mocht ik ze morgen optijd ontvangen zal ik dat hier vermelden en zeker een goede review schrijven! Fingers crossed...

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje