Bergsportreizen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Deelgenomen aan weekendcursus kaart en kompas van de NKBV. Fantastisch: de stof wordt goed uitgelegd en direct geoefend in de praktijk. Veel interactie in groep die daar qua grootte echt prima geschik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke reis van 2 weken met een grote groep gelijkgestemde bergliefhebbers. Alle ruimte voor wandelaars, fietsers, klimmers etc. Samen komen er ideeën tot stand en leert iedereen elkaar een beetje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige plek in Zwitserland, nog net op tijd voor bloeiende almen. Voor elk wat wils, wandelen en een baantje omhoog, of met touwen en alles mee een 4000-er beklimmen. Toeristisch Saas Fee en stille... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Weekend ardennen gevolgd voor kaart, kompas en gps. Stof is duidelijk uitgelegd en daarna flink geoefend in de praktijk. Naast heel nuttig was het een heel gezellig weekend!

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Bij bergsportreizen.nl nemen we je graag mee op een onvergetelijke reis door de bergen. Onze passie voor bergsport en onze toewijding voor veiligheid en duurzaamheid maken ons uniek in onze branche. Wij geloven dat de schoonheid van de natuur moet worden ervaren én beschermd. Waarom kiezen voor bergsportreizen.nl? Hier zijn een paar redenen waarom onze klanten ons vertrouwen en waarderen: 🧗 Actieve reizen in de bergen: We begrijpen dat de liefde voor de bergen draait om het ontdekken van de prachtige natuur en het overwinnen van uitdagende paden. Onze bergsportreizen zijn ontworpen om avontuurlijke geesten te prikkelen en je op een veilige manier uit je comfortzone te halen. Of je nu een doorgewinterde klimmer bent of net begint, wij hebben de perfecte reis die bij jou past. 🌿 Oog voor duurzaamheid: Bij bergsportreizen.nl streven we ernaar om de schoonheid en puurheid van de bergen te behouden voor toekomstige generaties. We werken samen met verschillende fondsen om ervoor te zorgen dat onze reizen een positieve impact hebben op de natuur. Duurzaamheid is geen trend voor ons; het is de kern van wie we zijn en wat we doen. 👴👵 Reizen voor alle leeftijden: Leeftijd is voor ons geen belemmering om de bergpassie te delen. Of je nu in de kracht van je leven bent of geniet van je welverdiende pensioen, onze reizen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe oud je bent, we verwelkomen je met open armen om samen met ons te genieten van de bergen en nieuwe herinneringen te creëren. 🛡️ Oog voor veiligheid: Je veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze ervaren gidsen zijn hoog opgeleid en zorgen voor een professionele begeleiding tijdens elke expeditie. We hanteren strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op het moois wat de bergen bieden, terwijl wij zorgen voor jouw welzijn. Dus, als je klaar bent om je grenzen te verleggen, je hart te vullen met ontzag en je ziel te verbinden met de majestueuze berglandschappen, sluit je dan aan bij ons op een van onze spannende bergsportreizen. Ontdek en beleef - dat is waar bergsportreizen.nl voor staat.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldig concept

Geweldig concept! Samen met gelijkgezinden 2 weken in de bergen. Ongedwongen, gezellig en goed georganiseerd.

29. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Alpiene cursussen

Twee jaar achter elkaar ben ik met Bergsportreizen op alpiene cursus geweest. Alle informatie vooraf was helder en de cursussen verliepen soepel.

7. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Bergsportreizen-logo

Vastaus yritykseltä Bergsportreizen

Op weg naar het worden van een echte alpinist! Zien we je volgend jaar bij de Alpiene gevorderden cursus C3?

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin