Coach Benni Bravo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Veldig fornøyd med hjelpen jeg får fra gjengen i Benni Bravo. Her får du dyktige coacher med det som trengs av kompetanse og veiledning innenfor både trening og kosthold. De skreddersyr treningsprogra... Näytä lisää

Det jeg har opplevd til nå synes jeg er veldig bra, føler både trening og matplan funker greit og ser resultater. itillegg er det ikke problemer å jobbe rundt om noe uforutsett skulle skje med tren... Näytä lisää

Det beste valget jeg noen gang har tatt! Jeg følte meg utrolig lost, og på kort tid har jeg allerede sett resultater, kjent resultater og fått tilbakemeldinger om resultater! Benni og hans team tilret... Näytä lisää

Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått hos Team Bravo. Kommunikasjonen er rask, hyggelig og motiverende, og jeg føler at det alltid er rom for å stille spørsmål og få gode, konkrete t... Näytä lisää

1. Personal trainer

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

289 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Veldig bra opplegg rundt det med både…

Veldig bra opplegg rundt det med både trening og matplan. Hyggelige folk som skjønner at livet skjer så man trenger ikke å være redd for å si ifra dersom noe oppstår. Veldig greit at man har muligheten til å sende melding døgnet rundt

25. helmikuuta 2026

Det var en kjempe opplevelse pga benni…

Det var en kjempe opplevelse pga benni tilpasser deg med både trenings og mat plan ut i fra det du liker! Enkelt å kommunisere har følt at jeg får bra med støtte og hjelp når jeg trenger det som mest. Programmet er så bra at du ikke engang trenger å kommunisere bare følg planen fra a til å og du ser resultater etter 3 mnd

25. helmikuuta 2026

Før jeg starta ho benni syns jeg af det…

Før jeg starta ho benni syns jeg af det var vanskelig og vite hva man skal spise hvor mye.jeg hviste heller ikke hvor mye proteiner jeg skal få i meg og hva som er bra og dårlig. Det benni hjalp meg med er og få en god matplan som jeg kan følge uten og være sulten eller føle meg dårlig. Det jeg likte med benni er at jeg kan komme med ønske til hvilken mat jeg vil spise og jeg kan si ifra hva jeg ikke liker så han kan fjerne der og legge til noe nytt. Benni er en dyktig coach som er med og støtter det hel tiden og du kan bare spørre han om det er noe du lurer på med kosttilskudd eller trening. Om du vil ha resultater så ta benni💪

Benni<3

Benni har virkelig endra livet mitt mtp kosthold hvertfall! Nå tenker jeg over hva jeg spiser før jeg bare dytter det i meg. Jeg syns det er litt dyrt men det er en billig investering og virkelig verdt det hvis du vil bli en bedre versjon av deg selv! Han er der for deg og svarer fort!

God hjelp!!

Benni og teamet hans er veldig hyggelige og hjelper deg der du trenger hjelp! planen og treningen blir tilpasset som du selv ønsker og de er åpent for å bytte og pushe det du trenger det! Er fortsatt i prosessen og føler jeg får ganske mye hjelp! Litt ukomfortabel med å sende prosess bilder, men det kommer seg. Hadde anbefalt til de som trenger hjelp med å starte opp og vite hvor de vil starte med hele prosessen sin❤️

Veldig fornøyd så langt

Veldig fornøyd så langt. Tett oppfølging, rask tilbakemelding ved spørsmål. Veldig ålreit app, digge måltider i matplan og super treningsplan.

25. helmikuuta 2026

Skreddersydd oppfølging og gode resultater!

Hatt Benni som coach i over et år nå og jeg angrer ikke et sekund! Bra oppfølging, skreddersydde planer for både mat og trening som er tilpasset akkurat deg og dine mål. Jeg har fått bra progresjon etter jeg startet med Benni og har lært masse underveis. Anbefales 100%!

Fantastisk

Veldig god oppfølging og god hjelp til å nå dine mål, alt er satt opp for deg og dine ønsker! Anbefaler Benni som coach!!

Onkel benni😘😘😘

Tett oppfølging, sykt digge oppskrifter, treningsplaner som også viser hvordan man skal gjøre øvelsene.
Mye bedre en det jeg forventa når jeg starta med Onkel Benni😘

25. helmikuuta 2026

Er veldig fornøyd med gode…

Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen justeres til dine behov og hva man har tilgang til! Mye god motivasjon og god oppfølgning daglig!:)

25. helmikuuta 2026

Før æ starta hos beni har æ vert på…

Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnisten i og komme meg i form for de gjorde d så let trengte ikke og gjøre no de fikset alt av mat retter og trenings plan eneste æ trenger og gjøre er og holde meg til planen og d funker til den dag i dag

25. helmikuuta 2026

Benni og teamet gjør alt veldig enkelt

Benni og teamet gjør alt veldig enkelt. De gir deg en treningsplan og matplan som er enkel å følge og tilpasset deg og dine behov. Trenger ikke å tenke så mye og får raskere resultater. De er flinke på å motivere samtidig som de er forståelsesfulle for at det er travelt i perioder, men da kommer de med tips og forslag for å gjøre det lettere. Hadde lett anbefalt de til andre.

Stødig opplegg

Stødig opplegg som gir fortgang og resultater meget kjapt. Bare coach som har svaret på alle spørsmål kjapt, backer og motiverer deg når du trenger det. Enkle matplaner som er lette og følge og du får en god oversikt over alt du får i deg. Ønsker du endringer i plan fikser de det med en gang. Angrer ikke et sekund på at jeg ble med på dette.

20. helmikuuta 2026

Jeg starta hos benni for litt over 5…

Jeg starta hos benni for litt over 5 uker siden, og jeg kommer ikke over hvor fort resultatene kom, nesten litt for godt til å være sant hadde jeg ikke gjort detta selv. Benni er med deg hele veien, gir feedback, støtter og heier på deg hele veien. Benni er en coach som har ryggen din og vil deg det beste. Har ikke angret et sekund siden jeg starta og er spent på å se hva vi får til vidre. Er du dedikert og klar for å legge inn innsatsen? Da vil Benni få deg dit!

19. helmikuuta 2026