Echt een top service!! Had de kodak pixpro fz55 besteld, een camera die heel moeilijk te verkrijgen is. Super snel bezorgd en er zat een lief kaartje bij het pakket echt super!
Vandaag mijn Fujifilm X100VI ontvangen vanuit Ben Hofland Ringfoto. Had voordat ik de bestelling plaatste eerst even gebeld. Al mijn vragen werden toen op een prettige manier beantwoord. Tussendoor no... Näytä lisää
Een fotograaf van Ben Hofland heeft bij mij thuis pasfoto's gemaakt, omdat ik vanwege chronische ziekte kon ik niet zelf naar de zaak kon. De fotograaf was zeer vriendelijk en professioneel. De foto's... Näytä lisää
Aankoop compact camera Prettige bediening, duidelijke uitleg over verschillende toestellen, duidelijke antwoorden op vragen, die ik op papier had gezet. Relaxte sfeer met persoonlijke aandacht. De ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Molenstraat 38 2671 EX Naaldwijk Tel: 0174 625116 Prins Willem Alexander Promenade 4 2284 DG Rijswijk Tel: 070 3948862
Prins Willem Alexander Promenade 4, 2284DG, Rijswijk
- 0174 625116
- info@benhofland.nl
- benhofland.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Prima advies gehad en geholpen.

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Wat een top service en medewerkers…
Wat een top service en medewerkers hebben ze hier! alle tijd voor me genomen ondanks dat ik een rits aan vragen had en het aardig druk was in de winkel. ben benieuwd naar de resultaten van mijn foto's maar heb daar volledig alle vertrouwen in.

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
ben onwijs goed geholpen.
ben onwijs goed geholpen.
heel erg blij mee

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Bij Ben Hofland hebben zij mij heel…
Bij Ben Hofland hebben zij mij heel goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuw foto toestel. Vooraf wist ik niet dat dit toestel zo goed bij mij paste. Heel blij mee!

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Beste service voor (het uitzoeken van) je camera!
Ik ben super goed geholpen met het uitzoeken en in gebruik nemen van mijn camera! Alles is meteen goed ingesteld en uitgelegd. Voor een persoonlijke en goede service ben je hier aan het juiste adres!

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Bij Ben Hofland is de service top!
Bij Ben Hofland is de service top!
Vakkundig advies, snelle levering, maatwerk!
Peter Tetteroo

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Erg tevreden over de vakkundige uitleg…
Erg tevreden over de vakkundige uitleg van het nieuwe toestel NIKON D5600

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Goed advies en prima instructie.

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Internetshoppen is easy....maar de kennis loopt in de zaak! Topservice!!
En dan is er het voordeel om langs de zaak te gaan ipv het wellicht net verkeerde product te bestellen online. Erg blij met de service. Vriendelijke bediening en er is uitermate goede kennis aanwezig. Ik ben weer helemaal gelukkig met mijn stofvrije sensor ;-)

Uitstekend geholpen en meegedacht
Uitstekend geholpen en meegedacht. Super!

Wadvies over een camera
We gingen voor advies over een camera. Er waren van onze kant nogal wat wensen. We konden eigenlijk geen geschikte fotocamera vinden. Dankzij de professionele, ter zake dienende en geduldige uitleg van de medewerkers van Ben Hofland hebben we nu een prachtige camera die aan al onze wensen voldoet. Klasse

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Bij jullie wordt altijd heel…goed geluisterd en geadviseerd n.a.l.v. de wensen
Bij jullie wordt altijd heel vriendelijk geholpen.
Er wordt goed geluisterd en ik krijg advies waar ik wat mee kan.
Jullie zijn altijd bereid om vragen goed te beantwoorden en als kers op de taart, ...zelfs een lens uitgeleend omdat de zending vertraagd was .
10 met een griffel.

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
De eerste keer ging ik de winkel binnen…
De eerste keer ging ik de winkel binnen voor advies. Telelens op m'n Nikon D3100 of net zo'n camera Sonny cybershot hx400v. Dit omdat een kennis helemooie foto's maakt. Op advies een sonny besteld omdat deze niet vooraadig was. Deze werd dag later netjes op verzoek thuis bezorgd,zodat ik naar hartelust aan de gang kon met de camera. Vondt dat de batterij snel leeg ging{door in en uitzoomen}. Dus belde om extra batterij te bestellen en een zonnekap. Dag later telefoon dat het gewenste binnen was, dus ik enthousiast met camera naar de winkel. Zonnekap werd gemonteerd en gemaakte foto's bekeken en direct adviezen omtrendt instellingen en houding foto's. Dus gewoon direct blij met de correcte en vriendelijke behandeling en service.

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Deze heer in den Boogaard heeft ons…
Deze heer in den Boogaard heeft ons bijzonder goed geholpen. En daarom komen we zeker terug want deze mijnheer weet er zoveel over dat hij hier nog meer kan vertellen.

Aankoop compact camera
Aankoop compact camera
Prettige bediening, duidelijke uitleg over verschillende toestellen, duidelijke antwoorden op vragen, die ik op papier had gezet. Relaxte sfeer met persoonlijke aandacht. De man, die ons hielp had er duidelijk zelf ook plezier in. Dit maakt het dat je naar een speciaalzaak gaat i.p.v. naar een grote winkelketen

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Kennis van zaken hebben ze daar zeker

Heel prettig!
Heel prettig!
Ze denken altijd goed met me mee en hebben goede service!

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto
Prima geholpen en prima keuze