Ben Hofland – Ringfoto Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Echt een top service!! Had de kodak pixpro fz55 besteld, een camera die heel moeilijk te verkrijgen is. Super snel bezorgd en er zat een lief kaartje bij het pakket echt super!

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag mijn Fujifilm X100VI ontvangen vanuit Ben Hofland Ringfoto. Had voordat ik de bestelling plaatste eerst even gebeld. Al mijn vragen werden toen op een prettige manier beantwoord. Tussendoor no... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een fotograaf van Ben Hofland heeft bij mij thuis pasfoto's gemaakt, omdat ik vanwege chronische ziekte kon ik niet zelf naar de zaak kon. De fotograaf was zeer vriendelijk en professioneel. De foto's... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aankoop compact camera Prettige bediening, duidelijke uitleg over verschillende toestellen, duidelijke antwoorden op vragen, die ik op papier had gezet. Relaxte sfeer met persoonlijke aandacht. De ma... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Valokuvaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Molenstraat 38 2671 EX Naaldwijk Tel: 0174 625116 Prins Willem Alexander Promenade 4 2284 DG Rijswijk Tel: 070 3948862

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede service wordt beloond...

Met een goede review!.

Een week terug heb ik de overstap gemaakt van mijn "oude" Nikon D90 spiegelreflex naar de nieuwe Z50.
Tot zover zeer tevreden met mijn aankoop, deze camera brengt mij een hoop nieuwe mogelijkheden.

Ik ben goed geholpen door Ben.
Even een beetje algemene uitleg bij een nieuwe camera kan natuurlijk nooit kwaad.
Met mijn vragen kon ik ook prima bij hem terecht.

Voor een onderdeel dat niet direct op voorraad was, ben ik later nagebeld toen deze binnen was.

Ook de prijzen zijn redelijk, dus niet duurder dan de gemiddelde webshop.

Dus bij deze 5 sterren.

27. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Bedankt voor de mooie review, Marcel! Fijn om te horen dat de Z50 zo goed bevalt! :)

Hele goede service

Hele goede service, ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Medewerkers zijn ook heel enthousiast

19. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Daar worden we nog enthousiaster van! Bedankt voor de mooie review...

Saanut 5/5 tähteä

Wederom ben ik weer zeer goed geholpen…

Wederom ben ik weer zeer goed geholpen door Don en zijn collega's ben. Overgestapt naar de Sony A7rlll met de 100-400 gm full frame.na 1 week voel en zie ik de verbeteringen al.bedankt voor deze oplossing Ben en Don 👍 groetjes Marco uit delft

12. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Enorm bedankt, Marco! Je hebt een zonnetje aan onze dag gegeven. Ik heb je complimenten doorgegeven aan Ben en Don, groetjes Wendy :)

Saanut 5/5 tähteä

Weer bij aanschaf van mijn nieuwe Sigma…

Weer bij aanschaf van mijn nieuwe Sigma lens netjes uitleg gekregen. Nemen alle tijd voor de aankoop om vooraf goed advies en raad te geven.

12. elokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen! Dank voor de mooie review :)

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben echt SUPER geholpen bij de…

Ik ben echt SUPER geholpen bij de mannen van Ben Hofland in Rijswijk. Ze hebben me op de hoogte gehouden omtrent de levering van mijn camera en vakkundig uitleg gegeven toen hij er was!

24. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Dank je wel voor de complimenten, Wilma! En heel fijn om te horen dat het zo goed is bevallen.

Altijd goed advies

Altijd goed advies. In mijn situatie prima meegedacht wat zeer welkom was.
Altijd warm welkom in de zaak en vriendelijk persoonlijk contact.

24. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Fijn dat het zo goed bevallen is! Dank je wel voor de review :)

Saanut 5/5 tähteä

Een fotohandel die met je mee denkt

Een fotohandel die met je mee denkt. Dat is het voordeel van een vakhandel als Ben Hofland. Zeker als je zoals ik wel eens een probleem met je camera hebt gehad.

11. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Dank je wel voor de mooie woorden, Wim! Dat vinden we leuk om te horen.

Saanut 3/5 tähteä

Nikon coolpix P1000

Na enig overleg, goed geholpen met dit mooie product!

4. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw mooie Nikon! Dank voor de review :)

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen en advies gekregen voor…

Goed geholpen en advies gekregen voor een nieuwe camera. Ik kon zelfs even buiten de winkel eem rondje lopen om een camera te proberen. Fijne service!

14. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Ruby! Dank voor de mooie review.

Prima geholpen

Prima geholpen, deskundig advies, kortom top

12. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Fijn om te horen! We staan altijd voor u klaar...

Saanut 5/5 tähteä

Goede beoordeling van wat voor…

Goede beoordeling van wat voor fotograaf ik ben, wat ik wil en wat bij mij past.
Goede service!

1. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen dat de aanschaf van uw camera zo goed bevallen is. Dank voor deze mooie review!

Prettig en goed geholpen

Prettig en goed geholpen, nam de tijd om alles goed uit te leggen👍

30. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Wat een mooie woorden, Louise! En mocht je nog vragen hebben of tegen iets aanlopen, dan ben je van harte welkom...

Prima advies

Prima advies, goed geluisterd naar de wensen.

25. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä Ben Hofland – Ringfoto

Fijn om te horen! Dank voor deze mooie review. Veel plezier met de nieuwe camera!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin