Jättenöjd! lyser fint på vårt balkongräcke. Bra med både klister (o skruv om det behövs) för fastsättning. Dessutom bra pris:) / Inger
Enkel beställning. Lite lång leveranstid som inte stämde med orderinformationen. Men när varorna kom så var dom som utlovat. Stort plus för att det var enkelt att komma ikontakt med företaget och att... Näytä lisää
Lyser fint på balkongräcket. Men tejpen som följer med klarar inte att hålla dem kvar på metallräcket och de trillar ner och går sönder.
Produkten var precis så som jag hade tänkt mig Gick fort från beställning till leverans
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Mysig belysning
Snabb leverans lätt att installera ett skönt ljus mysigt
Lätta att hantera och lyser så fint på…
Lätta att hantera och lyser så fint på vår altan
Produkten var precis så som jag hade…
Produkten var precis så som jag hade tänkt mig
Gick fort från beställning till leverans
Jättenöjd
Jättenöjd! lyser fint på vårt balkongräcke.
/ Inger
Smidigt att beställa och snabb leverans
Smidigt att beställa och snabb leverans
Hitintills har lamporna jag köpte…
Hitintills har lamporna jag köpte fungerat alldeles utmärkt- jag är nöjd!
Tejpen är för svag
Fina lampor
De lyser klart och fint !
Billiga och bra enkla att sätta fast
Sämsta kvaliteten
Sämsta kvaliteten, endast 30 dagars garanti. Ungefär så länge lamporna fungerade. Tar inget ansvar och slutar svara på mail.
Jag tycker att allt fungerade bra med…
Jag tycker att allt fungerade bra med varorna och leveransen.
Snabb leverans 🚚
Snabb leverans 🚚, fint sken men batteriet håller inte så länge det är synd
Det är ett buff företag varnar folk om…
Det är ett bluff företag varnar folk om detta
mycket nöjd med det professionella och…
mycket nöjd med det professionella och snabba bemötandet från kundtjänst.
Leverantör att lita på!
Proffsigt och snabbt agerat utifrån mitt ärende. Ska verkligen rekommendera er till mina bekanta.
Mvh YJ
Totalt opålitliga,svarar inte på hur…
Totalt opålitliga,svarar inte på hur man ska retunera deras plastskit saker,billiga kina grejer som dom ska ha hutlöst mycke för.Handla inte hos dom.