Saanut 3/5 tähteä

Tim heeft in het verleden veel fouten gemaakt, desalniettemin dit is geen uitzondering. Doen alsof je naar allerlei meetings gaat in een Range Rover, terwijl je deze brillen dropshipt uit China is nie... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

I place my order (1242) on Jun 16, and it was never shipped. I’ve tried to contact them several times no response from their side! I don’t recommend to buy anything from this website if you don’t wann... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

5 weken geleden wat besteld Kreeg een mail dat ik mijn track and trace zou krijgen daarna NIKS meer gehoord. 5 mails gestuurd. Dietim reageert ook nergens op. Waaardeloos

Saanut 2/5 tähteä

Wacht nu al bijna een maand op mijn brillen, krijg ik een track en trace met onduidelijke informatie, probeer ook telkens contact op te nemen, word weinig gereageerd.

2,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Didn’t received my order

I place my order (1242) on Jun 16, and it was never shipped. I’ve tried to contact them several times no response from their side! I don’t recommend to buy anything from this website if you don’t wanna get scammed!

16. kesäkuuta 2025

5 weken geleden wat besteld

5 weken geleden wat besteld
5 mails gestuurd. Dietim reageert ook nergens op.

Waaardeloos

31. toukokuuta 2025

Ruikt naar onraad.

Eerste bestelling gedaan op 26 maart, daar bepaalde mails over gekregen. Maar uiteindelijk zijn we 1,5 maand verder en nog steeds geen enkele zonnebril mogen ontvangen. Notabene ook al 2 andere order geplaatst. Voor dit geld mag er een betere organisatie achterzitten die wel eerlijk tegen hun klanten.

Zou goed nadenken voor je besteld, want de vraag is nog maar of je ze binnenkrijgt.
Want van de Track & Trace word je ook niet veel meer wijs.

7. toukokuuta 2025

Oplichting

Bestelde iets, na een maand nog niet binnen gekregen. Stuurde mailtjes en kreeg onduidelijke antwoorden terug. Uiteindelijke betaling gepauzeerd bij klarna en kreeg binnen een paar minuten een mail van ze. Ze dreigde om jurdische stappen te nemen tegen mij omdat het pauzeren van een betaling niet mocht vanwege fraude? Gelukkig met klarna besteld en niet meteen betaald. Had er waarschijnlijk nooit iets van terug gezien.

23. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wacht nog steeds op reactie

Heb ruim 3 weken geleden een bril besteld, heb geen track en trace en geen bril ontvangen. en op mijn mails wordt niet meer gereageerd. Dropship rotzooi, absoluut niet halen en de klantenservice is waardeloos.

8. huhtikuuta 2025

oplichters niet bestellen! Wacht al 3/4 weken

Volgende dag zou het in huis zijn, Ik wacht al langer dan 3 weken op me bestelling via de mail zijn ze slecht tot niet te bereiken eerst krijg ik een track and trace paar dagen later krijg ik een mail dat je bestelling in orde word gemaakt omdat de glazen erin worden gezet daarna krijg ik een mail dat de dozen op zijn dat ze nog niet kunnen sturen en nu hoor ik niks meer van ze na 10 mails te hebben gestuurd

31. maaliskuuta 2025

Ali expres CHINA meuk

Ali expres CHINA meuk. Tfoe. Vrouw achter de chat deed alsof ze ongesteld is. Ze hebben geen normale klantenservice met nummer of adres. Dan weet je al hoelaat het is. Vieze dropshipper

26. maaliskuuta 2025
Belvinci-logo

Vastaus yritykseltä Belvinci

Dag Emran! We kunnen begrijpen dat het frustrerend is als je wellicht het geld niet hebt om een bestelling te plaatsen. Aangezien wij pas volgende week leveren in nederland weten we natuurlijk ook dat deze review niet door een klant is geschreven, maar waarschijnlijk door iemand met veel frustaties. We snappen het volkomen als je natuurlijk het financieel of mentaal zwaar hebt.. Ons advies! reageer het even af op je vriendje of wellicht vriendinnetje! Want echte mannen zouden niet de tijd nemen om een random boze nep review te plaatsen lijkt ons? We wensen je veel success in je ongestelde periode Emran!

Saanut 1/5 tähteä

Ik had hier nooit moeten bestellen

Ik had hier nooit moeten bestellen. Zonnebril nooit geleverd. Achteraf kwam ik erachter dat het letterlijk aliexpress brillen zijn (gebruik Google image search) en dat de andere reviews op deze site nep zijn.

Tim is al eerder veroordeeld voor oplichterij, kijk maar op zijn wiki

22. maaliskuuta 2025
Belvinci-logo

Vastaus yritykseltä Belvinci

Dag Neppe klant! We kunnen begrijpen dat het frustrerend is als je wellicht het geld niet hebt om een bestelling te plaatsen. Aangezien wij pas volgende week leveren in nederland weten we natuurlijk ook dat deze review niet door een klant is geschreven, maar waarschijnlijk door iemand met veel frustaties. We snappen het volkomen als je natuurlijk het financieel of mentaal zwaar hebt.. Ons advies! reageer het even af op je vriendje of wellicht vriendinnetje! Want echte mannen zouden niet de tijd nemen om een random boze nep review te plaatsen lijkt ons? We wensen je veel success in je ongestelde periode

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin