Beltoncompany Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jaren geleden 4 verschillende riemen besteld omdat ik heel vaak gaatjes in mijn kleding had. Na een snelle levering heb ik nooit geen gaatjes meer gehad. Dus nu weer 2 stuks besteld om in voorraad te... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hier was ik naar op zoek, geen gaatjes meer in m’n shirtjes en bloesjes, perfect. Sluiting is iets aan de zware kant, en door de wrijving van ‘t metaal en de stofontstaat er ‘n kleine verandering van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een klein jaar geleden ook 2 riemen besteld en sindsdien geen gaatjes meer in mijn shirts! Deze keer werd op mijn verzoek een goudkleurige gesp vervangen door een zilverkleurige. De volgende dag was... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De riem had wat langer gemogen het paste maar net op het laatste gaatje, mijn fout verkeerd besteld. Klanten services gebeld en die zei gelijk zelf stuur maar retour geen probleem we ruilen het om. B... Näytä lisää

1. Vyökauppa

Yrityksen kirjoittama

Ontwikkeling en productie speciaal riemen. De BeltonClip is een mooi en stijlvol accessoire en een aanvulling voor je garderobe. De BeltonClip is echter méér dan dat. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip namelijk onbezorgd dragen, in combinatie met je meest delicate shirts, blouses en tops.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Product op de juiste dag en in goede…

De riem op de juiste dag en in goede staat ontvangen, hij was erg mooi ingepakt. Vond hem ondanks de aanbieding vrij prijzig maar als hij gaatjes in mijn shirts voorkomt dan scheelt me dit uiteindelijk veel geld aan aanschaf nieuwe shirts. Ben benieuwd…

29. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Bedankt voor je zeer positieve reactie. Wij niet zo erg benieuwd naar het resultaat voor de toekomst. Wij weten nl. zeker dar de BeltonClip 100% werkt.

MvrG Dick Mastop
Team Belton Company

Correcte afhandeling en levering

Correcte afhandeling en levering. Een adequate oplossing voor de iets het ruime roem. Goed opgelost.

27. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service en over ons product. vriendelijke groet Team Belton Company

Saanut 5/5 tähteä

Retour sturen verkeerde maat.

Binnen 2 dagen had ik een nieuwe en wat langere riem ontvangen. Goede services en vriendelijk!

31. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Fijn dat we het voor jou naar tevredenheid hebben opgelost.
vriendelijke groet team Belton Company.

Saanut 4/5 tähteä

De beschrijving klopt en de riem is…

De beschrijving klopt en de riem is goed. Wel eerst wat stug, maar dat is na een pasr dsgen over.

14. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Beste Leny, bedankt voor de moeite bij het opmaken en verzenden van de review. Alweer een tevreden klant!

Saanut 5/5 tähteä

Een zeer snelle levering en een erg…

Een zeer snelle levering en een erg mooie riem met pracht gesp.
Nu maar hopen dat de gaatjes in mijn shirts wegblijven.

27. lokakuuta 2022

Beste Marja,
dank voor de waarderende review. Zijn we altijd erg blij mee! En dat op de maandagmorgen! En voor wat de gaatjes in de shirts betreft, wij weten voor ruim 100% dat deze met het gebruik van de BeltonClip voorgoed tot een verleden behoren. Met vriendelijke groet, Dick Mastop, Belton Company Team

Prima riem

Prima riem, geen gaatjes meer in shirts.
Het zou fijn zijn als er ook smallere riemen met een kleinere gesp zouden zijn.

28. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Goed te lezen dat de riem bevalt, hier doen we het voor. Voor wat betreft de smallere riem, hier zijn we mee aan het experimenteren, momenteel nog in het testtraject. Pas als deze voldoet komt deze op de markt. Dank voor uw reactie. vriendelijke groet, Marijke Mastop

Saanut 5/5 tähteä

Fijne website, echt aan te bevelen

Fijne website, mooi product, en zeer goed te woord gestaan echt aan te bevelen.

26. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Dank voor uw positieve review, hier doen wij het voor.
vriendelijke groet Marijke Mastop

Saanut 5/5 tähteä

Weer een tweede riem besteld

Weer een tweede riem besteld. Geen gaatjes meer in mijn kleren. Gelijk de volgende dag in huis. Top !!

25. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Goed te horen dat u zo tevreden bent en een tweede riem hebt besteld. Veel draagplezier gewenst. Marijke Mastop

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snelle levering, 2 riemen besteld,1 voor mezelf en 1 voor mijn dochter, waren beide te lang. Keurig netjes omgeruild.

14. kesäkuuta 2022

wij staan voor onze service. Fijn dat u zo tevreden bent! Marijke Mastop

Prima!

Bezorging perfect. Fijne en mooie clip. Dit is de tweede die ik heb aangeschaft. Geen gaatjes meer in kleding.

18. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Dank je wel, een betere reclame kunnen we niet hebben. Veel draagplezier gewenst, groet Marijke

Bijzonder mooie riem

Bijzonder mooie riem. Keurig volgens afspraak geleverd. (in een feestelijke verpakking!)

24. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Beltoncompany

Fijn dat je er blij mee bent. Overigens, voor zover wij kunnen zien, ben jij de eerste man die een BeltonClip van ons heeft gekocht. Naast mooi dus vanaf nu ook geen gaatjes meer in je kleding!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin