Foto op verzoek gestuurd van dakkapel voorkant en voorgevel huis. Ook uitgelegd dat ik wespen binnen komen op de zolder via het dak. Tussen 2 en 5 uur zouden ze komen. Hij kwam klokslag 17.00. Gekek... Näytä lisää
De heer Patrick Kramer heeft me ook in het weekend direct telefonisch te woord gestaan na het aantreffen van wespennesten in mijn tuin. Hij was transparant over de werkwijze, kosten en was klantvriend... Näytä lisää
Aardige gozer, maar we konden 95 euro aftikken voor 1 minuut met een spuitbus in een muurgat spuiten. Hij moet haast wel goud naar binnen gespoten hebben… info over kosten lastig te vinden, vertellen... Näytä lisää
We hadden wespennest in bloembak. Na melding binnen half uur contact. Na half uur was Arnoud aanwezig. Goeie en duidelijke uitleg van het probleem. Snel onderzoek en na vondst nest direct actie. G... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Beestjes Kwijt is hét netwerk van professionele ongediertebestrijders, actief op veel locaties in Nederland. Wij helpen snel en vakkundig bij overlast van bedwantsen of als je een wespennest wilt laten verwijderen. Onze specialisten bestrijden ook mieren, muizen en mollen op een doeltreffende en veilige manier. Dankzij direct contact, een 24/7 spoedservice en gecertificeerde bestrijders weet je zeker dat het probleem snel en professioneel wordt aangepakt. Mensen kiezen ons vanwege de snelle service, duidelijke communicatie en betrouwbare vakmensen. Last van ongedierte? Neem gerust contact op en ontdek wat we voor je kunnen doen.
Hollanti
- beestjeskwijt.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 13 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Waren snel beschikbaar en doen het werk…
Waren snel beschikbaar en doen het werk goed.
Snelle & vriendelijke service
Snelle & vriendelijke service! Binnen 1 dag was ik geholpen met het wespennest op mijn balkon.
Hooguit een kwartier en toen waren de…
Hooguit een kwartier en toen waren de beestjes weg!!gelukkig zijn ze ook weg gebleven! Chapeau
Super snel een afspraak kunnen…
Super snel een afspraak kunnen inplannen.
Hele vriendelijke man die langs kwam en goede uitleg gekregen.
U medewerker heeft alleen sprey gebruikt
U medewerker heeft alleen sprey gebruikt in de woning en nog geen 10 minuten bezig geweest.
Ik heb nog steeds last van levende rioolvliegjes, die ik zelf laten zuigen met de stofzuiger.
Spray had ik zelf ook kunnen bedenken, ik kon sprey zelf kunnen kopen en gebruiken als een amateur.
Ik had andere oplossing verwacht van een professionale ongedierte bestrijder, zoals rok spuiten in riool om te kijken waar het rook naar buiten komt, dan had hij oorzaak makkelijk kunnen vinden en bestrijden voorgoed.
Voor amatarutistiche werk ( sprey spuiten in de woning als ruimtes in de woon, zolas in de woonkamer etc.) En zonder schamte € 135,00 tikkie sturen.
Als bedrijf geen professionale werkzaamheden uitvoert, ga ik tikkie niet betalen en stuur ik dit naar mijn rechtsbijstaand voor eventuele stappen.

Vastaus yritykseltä Beestjes Kwijt
Vrij snel afspraak kunnen maken en de…
Vrij snel afspraak kunnen maken en de wespenplaag behandeld. 2 weken garantie gekregen. Enige minpuntje vind ik, snap dat ze zeker iets moeten verdienen maar 90euro voor nog geen 10 min werk vind ik wat gortig maar goed ben blij dat de wespen weg zijn..
We hadden wespennest in bloembak
Goeie actie want we hebben geen wespen meer gezien. Sjapo. Grote klasse.
Bedankt Arnaud
Wim Hoogeveen
Geen reactie na verzoek om inzet bestrijder via de website
Na een verzoek via de website geen reactie ontvangen. Daarom de volgende dag zelf weer gebeld. Uiteindelijk is er wel een afspraak ingepland. Voor zover na te gaan, heeft er een goede bestrijding van wespennesten (3 ) in de bekisting van de dakgoot plaats gevonden.
Ja het ging vrij snel alleen valt het…
Ja het ging vrij snel alleen valt het tegen dat ik na een paar dagen zelf de bol zo groot als een voetbal moet verwijderen en dat niet door jullie gedaan wordt
kennis van zaken en goede tips gegeven
kennis van zaken en goede tips gegeven. nu hopen dat het ook werkt.
Tot nu toe geen klagen hebben nog geen…
Tot nu toe geen klagen hebben nog geen offerte ontvangen.
Wespennest
Wespennest ingespoten daarna geen levende wesp meer gezien. Prima dus.
Woensdag 25-6 zou hij hier zijn om…
Woensdag 25-6 zou hij hier zijn om 10:00 we hebben hem om 10:20 gebeld, en had hij ineens een spoed. Hij heeft ons niks laten weten, en uiteindelijk vandaag vrijdag 27-6 afgesproken tussen 08:30-09:00.
Ik heb mijn mijn baby 1 uur op de parkeerplaats van de camping hem opgewacht net zoals woensdag en niks meer gehoord. Komt afspraken niet na. Bespaar je de moeite en bel een echt bedrijf.

Vastaus yritykseltä Beestjes Kwijt
Muizenplaag opgelost
Wij hadden onlangs een muizenplaag en hebben hiervoor contact opgenomen met BeestjesKwijt. Via hen is er een vakman bij ons gekomen die vallen heeft geplaatst en daarmee het probleem heeft opgelost.
Pure oplichting
Pure oplichting. Vragen immens veel geld.
Komt afspraken niet na
Veel geld betalen voor de prestatie zonder garantie
Let op deze mensen vragen makkelijk 400 € voor een paar vierkante meters (half uurtje werk?) en willen alles betaald hebben vooraleer ze maar iets gepresteerd hebben of langs komen. Ook ten aanzien van de effectiviteit zijn ze erg vaag. Dat zijn duidelijk geen gangbare praktijken waarbij alle alarmbellen afgaan.
Mollenbestrijding
Vriendelijke jonge man heeft 4 mollenhopen behandeld.Product leek meer op houtschors dan vergif. 40€ per hoop. Zelfde dag al opnieuw hopen en dagen nadien complete ravage. Heb in totaal 309€ betaald. Als je terug belt beloven ze de jongeman te contacteren,echter geen reactie. Gejosd ben je met beestjes kwijt, Voor mij,,NOOIT MEER.AFZETTERIJ!!!
Op 30/12contacteerde ik de firma in…
Op 30/12contacteerde ik de firma in kwestie, ze konden me gelijk de dag erna iemand langs sturen. Er werd me telefonisch vermeld dat de onkost om langs te komen 50€ zou zijn en wat er moest gebeuren zou verder besproken worden. De 31/12 stopte hier een grijze bestelwagen die er niet echt professioneel uitzag. De jonge gast die wel heel vriendelijk was ging meteen rondkijken, hij nam vervolgens een bus uit zijn bestelwagen en heeft enkele gaten opengemaakt en hier wat korrels in gedaan. Alles samen is hij zeker toch 20min hier geweest. Hij kwam naar me toe en zei dat is dan 370,99€! Ik viel achterover! Maar goed we zijn nu een maand verder en ipv 20 hopen hebben we er nu zeker 50! Ik heb eerder het idee dat ze wormen in de grond steken ipv gif!
Ik hoop dat ik hier andere mensen mee kan waarschuwen om deze firma niet te contacteren!
Malafide praktijken
Op donderdag 02/01/2025 heb ik via het telefoonnummer van de website 'Beestjes kwijt' contact opgenomen voor een interventie 'bestrijding mollen' in België.
Met het ingeven van je postcode wordt men vermoedelijk doorgeschakeld naar iemand uit de buurt.
Er werd een afspraak ingepland op zaterdag 04/01/2025. De betrokken persoon was 29 min. ter plaatse. Er werd hem tweemaal gevraagd wat de kans op slagen was. Het antwoord: 'zeer zelden dat het niet lukt om de mol te bestrijden'.
Na uitvoering van de werken bedroeg de betaling: 250,00 euro (excl. BTW), zijnde 50,00 euro voorrijkosten, 150,00 euro producten en 50,00 euro werkzaamheden.
Ik vond dit een pittig bedrag, maar indien het probleem was opgelost, was dit gerechtvaardigd.
De dag (05/01/2025) nadien waren er een paar extra molshopen, op het einde van de week waren er 12 extra.
Opnieuw tel. contact opgenomen op 13/01/2025, men zou mij via WhatsApp de datum voor een nieuwe afspraak toezenden. Helaas niets ontvangen.
Ondertussen telde ik vanmorgen 32 molshopen (over een oppervlakte van 70 m²).
Toen ik vandaag opnieuw tel. contact opnam werd mij opnieuw beloofd dat er een afspraak zou ik doorgegeven worden.
Ik heb dan ook gevraagd of er opnieuw een kost zou zijn en inderdaad er zou opnieuw product moeten betaald worden.
Mogelijk is het nog meer dan 150,00 euro aangezien er nu 3 maal meer hopen zijn dan bij de eerste interventie.
Indien het bedrag hetzelfde zou zijn, dan zou ik 400,00 euro (excl. BTW) betaald hebben, maar zonder enige garantie op opvolging van het probleem.
Bovendien ontving ik de factuur van een bedrijf gelegen op +/- 110 km van mijn adres.
Ik kan alleen de raad geven om de firma niet te contacten voor bestrijding van mollen, ik heb het ervaren als een malafide praktijk.