Saanut 5/5 tähteä

De conditioner van Beesha is geweldig. Ik heb verschillende merken uitgeprobeerd maar deze stijgt boven ieder merk uit. Mijn haar voelt zacht en het glanst. Echt top!

Saanut 5/5 tähteä

Na een aantal proefpakketjes onze keus gemaakt. Bestelling werd snel en keurig geleverd met nog een leuk extraatje erbij😍 Wij vinden de shampoo en condtionerbars echt geweldig, ondanks dat we totaa... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Superzacht haar, heerlijke geur. Ik had een proefpakket shampoo en conditioner gekocht om te kijken of het voor mijn eigenwijze haar was. Geen jeuk meer om mijn hoofd, wel lijkt het of ik minder kr... Näytä lisää

1. Kosmetiikkateollisuus

Tietoja yrityksestä Beesha

Yrityksen kirjoittama

In 2019 zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze eigen Shampoo Bars. Deze producten stonden toen nog in de kinderschoenen en het aanbod was nog erg klein. Wat er aangeboden werd bevatte agressieve schoonmaakmiddelen zoals parabenen en sulfaten of de producten werden voor een groot deel geïmporteerd uit het oosten. Dat moest toch anders kunnen.

Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat wij deze zelf kunnen produceren in onze zeepmakerij in Almere. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Shea Boter, Kokosboter en Vitamines. Daarnaast gebruiken wij, indien mogelijk, etherische oliën als geurstof .

Wat begon met een lijn voor haarproducten is inmiddels uitgebreid met onder andere Body Boters, Lippenbalsem, Natuurlijke Deodorant (alu vrij en zonder baking soda!), Maskers en nog veel meer.

Wij proberen al onze processen zero-waste in te richten, dit houdt in reductie van afval en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Over elk ingrediënt is nagedacht. Waar komt het vandaan, is het microplasticvrij, dierproefvrij, sulfaat en silicoonvrij.

Al onze producten worden handgemaakt waardoor de impact op het milieu minimaal is. Onze zeep accessoires zoals bijvoorbeeld onze zeepzakjes zijn biologisch afbreekbaar. Onze zeepplankjes zijn gemaakt van duurzaam Bamboe of Mahonie hout.

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

(H) Eerlijke plantaardige producten

(H) Eerlijke plantaardige producten
Beesha heeft goede producten waarin geen dierlijke grondstoffen gebruikt worden.
De verpakkingen zijn millieu vriendelijk en gebruiksvriendelijk.
Beesha verzend op aanvraag ook naar het buitenland, en dat is helemaal super!

18. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Haar ruikt lekker en is zacht

Ruikt lekker, schuimt goed (wel even geduld, of een waszakje of panty kousje gebruiken). Mijn haar is zachter, glanst en krult meer. Ik gebruik de shampoo, conditioner en het haarmasker. Ook de bodybar gebruik ik graag trouwens. Mijn huid is minder droog. Tevreden klant en ik zal zeker meer andere geurtjes gaan verzamelen.

16. helmikuuta 2026

Heerlijke geur

Heerlijke geur, deo werkt beter dan de bekende merken, mijn huid is zachter en gezonder. De shampoo en conditioner werkt heel goed op de krulharen van mijn dochter.

22. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zwaar teleurgesteld

De shampoo bar werkt niet (veel te hard om er ook maar iets vanaf te krijgen, ook niet met veel water). De ylang ylang bodybar stinkt verschrikkelijk. Normaal vind ik de ylang ylang geur juist lekker, maar van Beesha vind ik hem vreselijk vies.

1. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Goeie start van de dag met Beesha

De producten van Beesha geven mij een hele fijne start van de dag. Ze geuren heerlijk en mijn hart voelt lekker zacht! Het enige puntje bij de shampoo blokken is dat ze gaan afbrokkelen of breken als ze kleiner worden. Dan kan je niet zonder een zakje om het restant te gebruiken.

15. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al een tijdje de Beesha…

Ik gebruik al een tijdje de Beesha bodybars, deodorant en aftersun omdat ze heerlijk ruiken en niet duur zijn.
De deodorant werkt goed ook als je erg zweet, de aftersun blijft wel erg vet op de huid maar met mijn droge huid vindt ik dat juist fijn.
De shampoo bars ben ik mee gestopt omdat ik enorm vet haar kreeg van de bars maar ook die ruiken heerlijk.

14. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

De shampoo was prima, maar niet tevreden.

De shampoo was prima. Lekkere geur.
Maar in gebruik was het niet fijn. Ik kreeg er moeilijk schuim vanaf en vanwege mijn grote bos krullen duurde het ontzettend lang voordat ik voelde shampoo had gecreëerd.
De crèmespoeling was helemaal geen succes. Voor een kapsel met korte haren kan het goed werken, maar niet voor mij.

10. joulukuuta 2025

Nieuwe zeepjes besteld

Nieuwe zeepjes besteld. Ik was een beetje verbaasd dat het kleinere shampoo bars waren dan datik had verwacht. Ik kon dat niet duidelijk zien in de shop.
Zeepjes zijn als vanouds fantastisch, ik gebruik ze al jaren!

30. lokakuuta 2025

Excellent customer service

I tried a sample pack first. Loved it so much I purchased a shampoo and conditioner bar. They last ever so long. The last bar I got crumbled when the bar was till fairly new. I mailed Beesha, they were quick with their reply and explained what the cause could be and what I could do to prevent this. But without even me asking, they immediately sent a replacement bar free of charge. This kind of customer service gets a perfect 10/10 from me.

25. syyskuuta 2025

Heerlijke producten/ goede prijs

Heerlijke producten! Ik vind ook de prijs/ kwaliteitverhouding prima.
De scheerzalf raad ik elke man aan. Zo glad als een aal, geen huidirritatie en je doet heel lang met een potje.
Beesha heeft een prettige duidelijke webshop, en een snelle levering thuis.

10. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Werkt niet voor mij

Obv de vele positieve reacties op facebook een proefpakketje besteld om uit te proberen. Ik ben er niet over te spreken.

Erg onhandig dat de shampoo en conditioner blokken zeep zijn.
De shampoo schuimt in eerste instantie vrijwel niet dus je moet met dat blok in de hand je haar wassen. Dit is niet te doen als je dun, beschadigd en droog haar hebt.
Tevens brokkelt de shampoobar na en aantal wasbeurten af, waardoor je stukjes zeep in je haar voelt zitten. Uiteindelijk valt het blok uit elkaar.

Na het uitspoelen van de shampoo voelt het haar droog aan en zit het volledig in de klit.
Vervolgens de conditioner aanbrengen is lastig. Je moet je hele haar met het glibberige blok insmeren. Wat nogal een gedoe is als je haar dus volledig in de knoop zit door de shampoo.

Als het nu uiteindelijk een goed resultaat zou hebben dan had ik de moeite er voor over. Maar na meerdere wasbeurten voelt mijn haar inmiddels nog droger.

Geef mij maar gewoon vloeibare shampoo en conditioner.

29. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin