wszystko poszlo sprawnie i moze nie idealnie bo czasami trudno sie dodzwonic ale tez warto poczekac te dwa tygodnie na dostawe za taką różnicę w cenie ,towar przyjechał zapakowany oryginalnie i na mie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wszystkie negatywy się nie potwierdziły Kontakt telefoniczny wystarczający Przesyłka dostarczona w terminie zabezpieczona Bardzo pomocny kierowca, który sprawdza towar Cena o jedną trzecią niższ... Näytä lisää
Fałszywy sklep. Po złożeniu zamówienia albo nieodbieraja przez parę dni. A jak już odbiorą bo zadzwoni się z numeru niepowiązanego z zamówieniem to zapewniają że zamówiony produkt zaraz będzie. Po czy... Näytä lisää
Dramat firma, Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony, teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wi... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Dramat firma,
Dramat firma,
Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony,
teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wielkość telewizora)
Reklamacja u dostawcy więc niemożliwa, a sprzedawca (nadawca) udaje że cos robi w tej sprawie a unika kontaktu.
Przestrzegam przed zakupem z wysyłka
Nie polecam zwodzili mnie tydzień !!!Po…
Nie polecam zwodzili mnie tydzień !!!Po anulacji zamówienia 14 dni na zwrot .Pieniędzy brak odzyskałem środki dopiero po interwencji rzecznika praw konsumentów.Omijać z daleka!!!
Zamówienie telewizora
Zamówiłem telewizor z ich strony, kontakt ze sklepem był uskuteczniony natychmiastowo, ponieważ sprzedawca zaproponował aby poczekać z wysyłką bo niby szykowała im się jakaś promocja. Następnie jakiś menager dzwoni do mnie i mówi, że w tym tygodniu mieli 3 zgłoszenia odnośnie tego telewizora i próbowali mi wcisnąć model wyższy na co się nie zgodziłem. Po kolejnych kontaktach z menagerami już ustaliliśmy, że jednak wyślą telewizor. Tydzień później dzwonie do nich i okazuje się ze już nie ma tego telewizora na stanie ... Bardzo nieprzyjemne praktyki stosują aby zmanipulować klienta i wcisnąć droższy model. Nie wiem czy miało to związek z tym że zamówiłem za pobraniem ale teraz przynajmniej nie trzeba się bawić ze zwrotem środków.
Firma BeeMart oszukuje klientów którzy…
Firma BeeMart oszukuje klientów którzy wpłacają pieniądze za towar będący na stronie sklepu. Okazuje się że tego towaru nie ma w sprzedażny i sklep za dopłatą proponuje inny towar. Prośba o zwrot pieniędzy jest przemilczana. Uważajcie na ten sklep który jest własnością dwóch obywateli Ukrainy.
Odstąpiłem od umowy zakupu telewizora
Odstąpiłem od umowy zakupu telewizora. Firma przez 14 dni nie oddała pieniędzy ciągle wymyślając nowe wymówki. Ewidentnie oszustwo. Obsługa ukraińskojęzyczna która twierdzi że nic nie może sprawdzić ani zrobić. Ten sklep to jedno wielkie oszustwo które zostanie zgłoszone do odpowiednich organów.
Dramat
Dramat, a nie sklep. Zamówienie idzie ponad 2 tygodni. Zadzwoniliśmy, powiedzieliśmy, ze więcej nie potrzebujemy tego towaru, ale otrzymaliśmy go przez 2 tygodni. Niby telefonicznie potwierdziliśmy czas oczekiwania. Zwrotu nie ma, bo kupowaliśmy na firmę. I przeterminowanie z ich strony nie jest podstawa dla zwrotu. Kierownik jeden raz odebrał telefon, porozmawiał ze mną po-rosyjsku i tyle. Więcej nic. Zero kontaktu i podejścia do klientów
Trustpilot-kokemus